04 May 2012

kisah jam 4 pagi semalam...

assalammualaikum...semoga ceria dipagi jumaat yang indah ni...

kenapa semalam punya n3 kontot jer…pas tu hilang ghaib la pulak,tu la pasal memandai nak godek sana godek sini…hahaha macam tu la bila kalau dah sekejap celik IT sekejap buta IT kan…

(ini la ayat n3 semalam yang dah hilang tu...)
pagi tadi jam 4pagi tadi dah terjaga dari tidur…terdengar kat toilet ada bunyi air seperti orang mandi…suspenkan

sebenarnya semalam dah type panjang menjela tapi tenet kat opis ni saja carik pasal ada masaalah sikit bila post dia keras kejung jer tak keluar-keluar n3 tu sampai la kepetang tak boleh guna tenet,pas tu try la guna hp-bloggeroid..tu yang keluar mcm tu…

 ini kisahnya…jeng..jeng…kita sambung yee…chewahhh…pagi tadi jam 4pagi tadi dah terjaga dari tidur…terdengar kat toilet ada bunyi air seperti orang mandi…hahaha suspenkan…biasa orang bangun tidur memang mamai gitu…dah la sebelum ni  perut meragam,kepala pulak macam nak terburai otak ni hahaha…kat opis ni memekak jer pecahkan dinding bebagainya…

kat toilet tu bukan hantu yang mandi tapi en.somi  bersiram nak bersiap-siap nak berangkat ada kerja kat luar kawasan la pulak sampai sabtu ni…flightnya pagi so sebelum subuh dah kene bertolak…jam 4.45pagi dah berangkat…dah tugas pergi jer laa…balik nanti bawak balik uwangnya 2 guni ye linggg…hahaha…senang sikit nak tunjuk ni dapat tunjuk sana dapat…macam la laki tu tokey lombong emas….dapat berkilo-kilo boleh dijual dapat duit ribu riban…mau akakk goyang kaki jerk at rumah tuu…

lepas kunci pintu ingatkan nak sambung tidur tapi mata ni terang la pulak…jadi buat la apa yang patutkan…pagi ni jadi mak supir kene hantar semua rakyat jelata pegi sekolah…ada 3 persinggahan kene keluar awal sikit dari biasa…kalau tak harus terlewat lagiiii…

sekarang ni dah mula nak layu la pulak mata ni…harus kene pergi  jalan-jalan rumah kawan –kawan kasi segar ini matakan…

itu la kisahnya untuk n3 semalam yang dah hilang ghaib tuu…minta maaf la yee bukan saja-saja nak buat macam tu…buat ayat tergantung la pulak… sebenarnya bukan la cerita seram pun…kalau seram akakk la orang pertama yang  pengsan dulu pagi tuu…orang penakut memang mcm tuu…


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

26 comments:

  1. fuhhh!!! kalau betul la en.somi tu bawa balik wang dua guni...iskh gelap dunia seketika *pitam*
    sebab tak tau nak buat apa dengan duit sebanyak tu...ngehhh

    ReplyDelete
  2. Hahaha... dah agak dah! Abang Mus pun selalu mandi awal pagi kalau terpaksa keluar awal ke airport. :)

    ReplyDelete
  3. acu:
    kalau betul acu..kakain melompat dulu...tak pun terus fengsannn..hahaha ada uwang rm 2 guni...

    ReplyDelete
  4. Hahahaha! Kakain ni saspen je. Igtkan pe la...

    ReplyDelete
  5. haha..buat suspen jer akak ni..

    ReplyDelete
  6. kakcik:
    tu la kisah sebenarnya..ayat tergantung punya kisah semalam bukan la seram mana pun...

    mcm tu kene pergi awal2 kalau tak jawapnya kene tinggal jer laa..

    ReplyDelete
  7. fara & salina:
    kalau betul2 la adik manis fara & salina ada org mandi pagi2 mcm tu..kakain pengsannn...domammm teruss...

    ReplyDelete
  8. Ain,

    Memang susah jugak kalau kena flight awal pagikan.

    Dulu masa hasben kak ani masih kerja, kejadian tu selalu juga berlaku. Terutama bila dia ada meeting di Sabah atau Sarawak.

    Meetingnya jam 10.00 atau 11.00. Jafi flightnya seawal lebih kurang 6.00 pagi. Kenalah bersiap awal. Dan selalunya dia akan balik ke rumah di hari yang sama, tiba di rumah hampir jam 10.00 malam atau lebih, macam meeting di semenanjung jer.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ainnoraini,

    OOOoo... gitu ceritanya,Kak Ros ingat kan cerita seram tadi ni he.he.he...

    ReplyDelete
  10. Kan betul kakak kata en laling ain yg mandi.. tunggulah dia balik bawa setengah guni pun jadilah ain...

    ReplyDelete
  11. assalam kak..
    hihi..ni lah sambungan cite seram semalam ye..kan betul ieja guess..en somi yg mandi kan..tp bukan sebab x de econ tp sbb nak g OS ye..

    ReplyDelete
  12. salam..
    lama tak menyinggah sini
    beshnya KALAU kan???
    duit guni2 tu...memang goyang kaki je la =)

    ReplyDelete
  13. oooo... hehehehe..
    ingat cerita seram semalam.. sebab elokkk jek tergantung n3 semalam.. hihihi

    ReplyDelete
  14. Hihi tulah smlm klik link tu tp xde pulak, syukurlah bukan kisah seram ye kak ain, pagi betul hubby Akak bersiap

    ReplyDelete
  15. owh, suami outsation rupanya...

    ReplyDelete
  16. He he... samalah kito yo sy pun kena jadi mak supir gak klau laki kena o.station pepagi ni..pagi tadi baru je jadi mak supirrr..:)

    ReplyDelete
  17. part bawak duit 2 karung guni tu best...kehekehk.. kalau die betul2 bawak balik, fengsan nnti akak..hahaha

    ReplyDelete
  18. hahaahaa..sabo je la kak ain!
    saya yang seram semalam baca citer akak tau!

    ReplyDelete
  19. he..he..Ain...buat suspen aje...ingatkan menag betul ada hantu...

    Kalau ada duit berguni-guni, jangan lupa pos seguni ke SP ye...ha..ha..

    ReplyDelete
  20. hehe...buat suspen je..

    btw,kne tgl dgn husband,jaga diri elok2..:)

    ReplyDelete
  21. salam petang jumaat kak ain..sy ingat seram td..hehe..bunyi org mandi rupenye..take care akak..

    ReplyDelete
  22. ain..he he..kisahnya ye..ayat tergantung gitu..

    ReplyDelete
  23. Sama je kita Ain... hubby ku pun begitu juga.. selalu keluar daerah.. cari rezeki redha sajalah.. selalu sunyikan walau dikelilingi anak2.. hehehehe

    ReplyDelete
  24. hehehe..
    kisah 4 pagi :-)
    carah mata tak ngantuk baca bab suspen jap tadi..
    isteri yg baik akak ni.. :)

    ReplyDelete
  25. wah ingatkan ada kisah seram..rupanya temankan en.hb dia bersiap utk keluar kawasan.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini