24 October 2011

23.10.2011 yang sungguh meriah

baru sempat nak update citer pasal pertemuan bloger2 dirumah kakcik hari ahad lepas...terima kasih pada kakcik dan suami kerana sudi menjadi tuan rumah dan kami semua tersangat la seronok dapat berjumpa teman-teman dialam maya ni dialam nyata...dan terima kasih juga untuk kak azieazah yang tersangat la peramahnye....ini adalah beberapa keping gambar pada hari tu...jom kite tengok same-same...

anak sape la ni ye..angkat tangan anak sape tu..hihihi gurau jer...anak-anak pun turut seronok jugakkan...pandai anak2  bawak diri bila mak n pak masing sibuk sembangkann....


bergambar dgn kak ida dan azian...kak ida ni slimmelim jer...ape la rahsianye tu yee...azian yang manis dan peramah tu...bile sembang mcm dah kenal lame jer...


ini pulak dengan ati...lembut jer orangnye...
bertemu jugak kitekan..
tak sangka dapat jumpe ati tau

 kak azie...sedap ke buah anggur tu ...nanti ain bawak lagi ye...

bergambar lagi dgn wani yg sgt sweet tu...
dan hanis azla suke tengok dia senyum cantik tuu...


sesi bergambar..tapi tengok la gambarnye tu..tak berapa cantik..biasa la gune camera cap ape tahhh...tapi tak pe janji ade gambar nak buat kenang-kenangan kannn...

bersama dengan Dato'LF...

ini pulak suami-suami yang kehilangan isteri..maklum la isteri-isteri semuanye sibuk bergambarkan...pandai-pandai la bawak diri ye...ape la agaknye yang dibincangkan tu yee...

terima kasih kakcik sudi menjadi tuan rumah...kami sekeluarga sangat gembira hari tu...dan yang sebelah tu yang manis tu gadisbunga...ade benar kaa...takut tersalah org la pulak...jangan saman akak yeee...

antara yang hadir pada hari ahad lepas...semoga kite berjumpa lagi ye...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

48 comments:

  1. ain..
    tak snagka kamu pun turut serta..

    hehehhehe.. mmg best layan gambar kamu nie...
    thanks syer eik ttg pertemuan nie..
    mana tau..
    ada rezeki ayu, ayu dapat join sama

    ReplyDelete
  2. semua gaya mcmdh kenal lama je...mesra betol! jeles tengok akak2 blogger ni...nak join jugak!!!

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    BEST, PERJUMPAAN SEMALAM. TAPI KITA TAK DPT NAK SEMBANG PANJANG. INSYAALLAH, KITA JUMPA LAGI DI BBB PULAK. DATANG, JANGAN PULAK TAK DATANG. KAKCIK SEKALI LAGI BERSAMA GANGNYA AKAN ATUR PERJUMPAAN INI NANTI. TKASIH KEPADA MEREKA

    ReplyDelete
  4. Terima kasih pada Ain kerana sudi datang bersama keluarga. InsyaAllah, ada rezeki nanti kita pasti bertemu lagi. :)

    ReplyDelete
  5. salam,

    teringat sajak ini:

    pertemuan berlaku
    di penjuru mataku
    yang biru!

    ReplyDelete
  6. bestnya ramai org dtg. bdk2 kalau dah jmp kawan mmg pandai bwk diri. kena pulak yg jenis mesra alam.

    ReplyDelete
  7. Terimakasih tidak terhingga kepada AIN... Sudi datang, sudi beramah mesra.

    Bakul tu lawo sangat!

    Pokok anggur tu jaga dan baja eh? Nanti boleh petik bebanyak lagi! hahahaha

    ReplyDelete
  8. Ain..memang meriah nampaknya..ayangnya tak dapat join dan tak dapat la kita berjumpa.

    ReplyDelete
  9. ini ker kak ain (kak ker eks?)? salam kenallah kalo gitu. dok terjah sana sini biler dh jumpa lupa nk menyembang yea? taper..taper.. kiter sambung umah Dato' LF nnti...

    ReplyDelete
  10. bestnya...alam maya ke alam realiti..

    ReplyDelete
  11. seronoknya bertemu blogger, tak dpt nk gi umah kak cik aritu, melawat pakcik yg suspected barah hati...

    ReplyDelete
  12. so sweet..majlisnya, orangnya makanannya..

    tahniah dpt berjumpa..

    alhamdulillah dah selesai..

    moga ukhwah berpanjangan..

    ReplyDelete
  13. haaa dapat tengok GB kat sini akhirnya. hihi

    wah very nice eh. mesti byk foods sedap2. hakk matiklah ingat foods je. hihihihi

    ReplyDelete
  14. seronoknya...semua tersenyum gembira.

    ReplyDelete
  15. bestnya !!..jeles mama..ha2x..teringin juga mama nak jumpa ain..mesti seronok..mama ni permaha..hu2x..kalau jumpa org yg permah mesti meriah..ha2x..

    ReplyDelete
  16. dari alam maya ke alam nyata.. best bila ada pertemuan mcm ni.. yg jauh didekatkan, yg dekat dimesra-mesrakan...

    ReplyDelete
  17. seronok kan.. ada rezeki kita jumpa lagi..

    ReplyDelete
  18. happening btul. sronok tngok... comel2 smuanye.k ain pun nmpak sweet gak ;D

    ReplyDelete
  19. waihhhh ... pertemuan blogger2! haruslah seronok abes nih! :)

    ReplyDelete
  20. mmg best..! semuanya sporting giler

    ReplyDelete
  21. sumpah menyesal teramat sangat!

    ReplyDelete
  22. seronoknyerrrrrr..........dapat berjumpa...
    tak sangka ek, semuanya berkumpul..selalu di alam maya jer.....

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. tak sempat bertegur sapa masa aritu..

    maklum tak kenal..nak tegur pun malu2 kucing..

    so, kita tegur kat sinilah.. :)

    ReplyDelete
  25. bestnyer dapat jumpa kawan2 alam maya di realiti kan... meriah nampak..

    ReplyDelete
  26. tulah kak ain..td baca blog kak hanis..mmg jeles tau..nnti klu ada gath lg mesti nak join jugak..

    ReplyDelete
  27. oo ni la ain..:D cantik nya..haii jeles la i tgk u all..kena join la next gathering nnt..nnt kita bermesra mesra ya..tp skrg pun dh mesra kan? kan?...hehe

    ReplyDelete
  28. ain ni lembut n manja2 sikit orgnya
    sekapal lah dgn kita ni..hehehe

    ReplyDelete
  29. Ainnoraini .. KC masih ingat awak sbb awak tegur KC. KC slalu dtg blog ainn melalui blog Kakcik seroja.

    BTW, nice meeting u, ainn. Hrp2 bakal berjumpa lagi.

    ReplyDelete
  30. ramainya dpt jumpa blogger, sronok tu

    ReplyDelete
  31. akakkkkkkkkkkkk...

    akak sgt cantik....
    rasanya kat sini aje yg ade gambo muiz...pastu tersenyum lebar plak tu mcm ummi dia...hehehhehe

    seronok dapat jumpa akak...xoxo

    ReplyDelete
  32. Bestnyr k.ain dpt jumpa geng2 blogger...tingin nk camni maklum la kite xramai kwn tp kat alam maya ni ramaiiiii...hihi

    ReplyDelete
  33. huwaa.. saya nak angkat tangan mengaku.. budak baju itam itu anak saya.. hahaha.. bebutir2 anggur dia makan hari tu.. siap bawak bekal beberapa bijik boh dalam henbeg mak dia suh bawak balik untuk adik abang.. jeli Datuk LF pun berbiji2 dia buh dalam henbeg.. bak kata acu, nak meniaga ke.. haha..

    seronok sangat kan kat umah kakcik haritu.. jom sambung umah Dato LF pulak..

    ReplyDelete
  34. tahniah , silaturrahim semakin berpanjangan...

    ReplyDelete
  35. sangat setuju
    anak anak sangat pandai membawa diri kan?

    ReplyDelete
  36. best banget ye gader2 ni....
    rugi iols tak dapat join
    ada hal that day...

    ReplyDelete
  37. terkilan...memang sgt terkilan. perancangannya memang nak datang tup2 klash dengan aktiviti anak2 pulak...sedey...

    ReplyDelete
  38. walau baru pertama kali bersua, mcm dah kenal lama ye kak ainn...

    seronok tengok semua yang hadir tu, tumpang seronok sekali..

    jeles pun ada ni tak dapt nak join sekali..huhu

    moga ada rezeki jumpa akak dan yang lain juga nanti kan..:)

    ReplyDelete
  39. Memang meriah..tumpang seronok...

    ReplyDelete
  40. ye betul...yang manis ehem itu ehem namanya ehem gadisbunga. hihi~

    next time kite buat gathering bertema pulak nak? :D

    ReplyDelete
  41. Ain..
    Seronok saya tengok gambar2 Ain...memang betul saya cakap..Ain ni memang cantik orgnya...kalau tak...Azian tak panggil "model" le...he..he..

    ReplyDelete
  42. Gembira.. Meriah.. Suasana!!! :)

    ReplyDelete
  43. Bbb gathering?? insyaAllah will come :)
    Akak ni cantik la ;)

    ReplyDelete
  44. waaaah..seronoooknye kakAin..yg lain dlm ramai2 tu No cam Wani ngan Daddy Ziyyad je hehehe...

    ReplyDelete
  45. Ya la best betu tengok gambar tu.. teringinnya..

    ReplyDelete
  46. alhamdulillah..saya tak dpt dtg hari tu...ada hal...tgk gambar uolls je lah...

    ReplyDelete
  47. ish! akak terlepas pandang entry ni...banyak gak gambar akak yg tk cun ni hehehe..
    selimmelim tu semula jadi..kalau boleh nk gemuk sikit..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini