07 October 2011

mahu rasa dibelai-belai...

hari jumaat yang bahagia....sungguh mengembirakann sebab waktu rehat kite orang kat tempat kerja ni panjang sikit...ape lagi sesi ronda-ronda la...nak tau tak kite pegi mane  pulak hari ni...jom arr tengok...

chewahhh..semalam pegi kedai kain tudung..hari ini pegi sini pulak...biasa la org perempuankan...pantang jumpe nak tengok jer...jom kite masuk dulu...kalau sape-sape berminat boleh la jengok2 kat sini...nizumi beauty care centre...kat kota kemuning lokasinye...

wahh..cantik jugak tempat ni...
tapi tak la ambik byk gambar pun...

besar jugak tempat rawatan tu...macam best jer...biliknye suram jer..dengar pulak alunan muzik yg mengasyikan...mmg seronok la kalau dapat baring kat atas katil tu...weiii...mahu aku tido rasenye sambil dibelai-belai wajah kite ni kann...

ini pulak sesi penerangan...nnpk tak cawan tu...itu teh halia + serai...sedap jugak rasenye...produk ni mcm ok jer tapi harganye boleh tahan la jugak...kalau nak cube ape salahnye kann....kalau la kite ni ade duit seguni...mau jer aku suruh dia orang tu sental muka ni kasi licin..mulus..gebuzzz...

sebenarnye tujuan kite datang sini cume teman kawan jer...kawan kite tu nak buat treatment nak hilangkan bintik-bintiuk hitam kat muke dia..sambil tu kite pun ape lagiii...tumpang sekali ler..mintak dia tolong tengok2kan muka kite ni...huhuhu ade hati jugak tu nak buat treatment kat muke ni..nanti ye kalau muke kawan kite ni ade perubahan nanti kite citer lagi tau...tungguuuu....




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

24 comments:

  1. sempat lg ronda2 ye..ada sesetengah org tu dibantainya tido klu ada masa rehat yg panjang huhuhu

    ReplyDelete
  2. heheheee ... owang pompuan la katakan! tp memang seronok sekali sekala dp manjakan muka, kan! :)

    ReplyDelete
  3. "a'ah nanti jgn la lupa update result muka kwn tu yer..kalau berkesan nnti leh ler gi buat treatment kt situ...."

    ReplyDelete
  4. seronok kan kak dpt memanjakan diri, saya pon byk jeragat, nnti bg skit update psl member akak tu ye, mana tau berguna utk saya hehehhe

    ReplyDelete
  5. dah lama tak ke tempat mcm ni..memang boleh terlelap dengan bau2herba yg wangi, pastu muzik2 slow, lampu suram pulak...kalau betol gaji naik, nak kene buat facial jugak sekali ni..hihih

    ReplyDelete
  6. redza:
    sesakali-sekala jer buat mcm tu...
    kalau malas nak keluar....jwpnye mmg tido jer la...

    ReplyDelete
  7. acik:
    tq acik..sudi singgah sini...nnt kite gi sane pulak ye...

    perempuan mane tak suke gi tempat mcm ni kannn...

    ReplyDelete
  8. aju:
    iye ke muke aju ade jeragat..kak ain tengok mcm bersih jer...

    nnt ye..kalau ade perubahan kak ain roger2 tau...kak ain pun mcm teringin jugak ni..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. nani:
    ala nani..jeles la kak ain mcm ni..dpt naik gaji...mesti ribu riban ni...

    ReplyDelete
  10. lama tak dibelai2.. balik Msia mesti nak buat jugak..

    ReplyDelete
  11. sekalisekala mmg patut manjakan diri..

    ReplyDelete
  12. ain.akak kalau hari jumaat ni..sesekali je keluar..lebih bayak dok pejabat melayan mata..he he

    ReplyDelete
  13. assalam ain, terasa mengantuk akk tgk tmprt tu, terasa org dok belai2 hehe, bestkn

    ReplyDelete
  14. Ain..
    Mesti nanti bertambah cantik dan awet muda ni....nanti ongsi ye..saya pun nak cantik jugakk...he..he..

    ReplyDelete
  15. kalau masuk tempat mcm ni...grenti trtdur bila dibelai smbil dgr alunan muzik...

    ReplyDelete
  16. seronoknya kalau dapat join ain ni..

    ReplyDelete
  17. tunggu dan lihat ..insyaAllah

    penantian..

    boleh citer pd kita..
    (si kakak yg kat sini,pun excited dan ada hati jugak nak tahu)

    ReplyDelete
  18. waaah..seronoknye...No tak pernah pun p spa..atah lagi suh dorang tonyoh muke No ni huhu...mmm ade rezeki lebih le la p merase kan kak hehehe...

    ReplyDelete
  19. wah2 dah lama tau kita tak buat facial....

    ReplyDelete
  20. waaa bestnyeeee. lame tak g spaa :)

    ReplyDelete
  21. Akak,
    Kalo kita banyak duit
    sure tak teragak2 nak buat..
    Tapi kalo.......
    Kena arrr berpada2 :)

    ReplyDelete
  22. izan tak pernah masuk tmpt2 mcm ni kak huhu.kesian kan,mmg jakun la kalau dpt buat treatment skali hehe..tp izan prefer yg urut2 bdn tu =)

    ReplyDelete
  23. lagi best kalau tumpang sekali buat treatment tu.. tapi kena standby duit awal2 lorr.. mahal jugak rasanya

    (buat2 tahu jer.. mcm lah ku pernah pergi spa..hihihi)

    ReplyDelete
  24. anak ke 2 sy buat treatment 6X=Rm1000, awal2 ok ttp tgk skrg nmpk teruk lak jerawatnya tumbuh...hu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini