18 October 2011

geram tau...

gerammm...gerammm...sungguh tau...
nak tau kenapa...nak citer cleaner kat tempat kerja ni...asyik tido jer keje dia...silap-silap nanti aku yang pegang penyapu ni...malas nak citer tau, buat sakit hati jer...bile disuruh baru nak gerak buat kerja...tapi dia punye muka masyaallah...sikit punye moncungggg....membebel2 pulak tu dalam bahasa dia...mane la kite orang nak faham...mesti dia sumpah seranah kite orang kat sini agaknye...

harus buat report macam ni kerja kurang tido yang lebihhhh....ini sudah lebihhh...




kalau la dpt yg mcm ini...sudah bagusss...
mesti rajinkannn...

ini pak goggle punye ye...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

37 comments:

  1. h4ni:
    geramkann...mmg nak kasi potong dia punya gaji..baru dia tau..asyik nak tido jer keje dia tu...

    ReplyDelete
  2. suruh bos cari orang lain laa...
    tempat keje saya sebelum rajin sangat

    ReplyDelete
  3. "asik curik tulang jer..repot sama boss baru tau..."

    ReplyDelete
  4. baik tak yah keje..ramai lagi yang nak keje

    ReplyDelete
  5. memang harus di baut report tu kak ainn....

    ReplyDelete
  6. berhentikan je...cari cleaner lain..hehe

    ReplyDelete
  7. Hah1 Siap blh tido lg ke k.ain, ish! xtakut org report ke?

    Nsb Baik makcik cuci tpt sy ni rajin, bt keja sampai xpanggung kepala...

    ReplyDelete
  8. pernah berhadapan dengan situasi begini..dia keje as tukang masak..kite yg cikgu tadika ni beria kena godek kawah dgn periuk besar tu..yg dia pergi kuar ntah kemana..huh..

    ReplyDelete
  9. uiksss siap tido...
    reportttt kak!

    ReplyDelete
  10. Akk faham perasaan ain tu, sama ngan tukang sapu kawasan rumah akk ni, ari tu ada seminggu tak sapu,mentang2 daun tak gugur. dok lepak2 dia n gang 5 6 org, susah mkn gaji saje, keja mls. Tumpang geram ngan ain heheh

    ReplyDelete
  11. apa yang dia buat malam2, tgk bola ker , sampai mengantok sgt2 tu..sabor jer la...huhuhu

    ReplyDelete
  12. eh eh,
    kebetulan pulak..
    saya pun dalam beberapa minggu lepas mmng ada rasa kesumat-kesumat dgn akak cleaner kat ofis saya ni.

    kalau tak suka jadi cleaner, apply la jadi kerani kan?

    boleh?

    ReplyDelete
  13. jom kita ramai2 report..kasi tukar org baru

    ReplyDelete
  14. Ramai dah yg tak sedar diri ain duduk di negara kita aman senang lenang, cuba gertak hantar balik negara dia kalau tak menangis..

    ReplyDelete
  15. hehe..sabo2..cleaner kt sy ni lak..byk ckp..n suara kuat sgt... kdg time wk keje tu dia ska dtg hendap.. huhu

    ReplyDelete
  16. gi sound baik2 le dulu... kalo dah sound tak jalan jugak... bagi cadangan kat management - potong gaji dia...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  17. Sound baik2 kat dia kak. kalo tak jalan gak kita report sampai atas.

    ReplyDelete
  18. Ain...
    Jangan marah Ain....he..he..
    Tapi itulah..diorang ni...sesetengah tu memang malas....:)

    ReplyDelete
  19. Kalau asyik tdor jer....tak siap ler kerja tu..baik tak payah kerja...mmng gerammm kalau macm tu...

    ReplyDelete
  20. buat keja siap baru la tido..brape umur dia kak?

    ReplyDelete
  21. Eh... same la cleaner temp keje PR. hu...hu...hu...

    ReplyDelete
  22. Suke2 hati je kan kak, Report je kak hihi

    ReplyDelete
  23. sama jugakla kt SK saya ni ha....trkdg sampai hitam tapak kaki....

    ReplyDelete
  24. AINNORAINI..diopis akak dah tak de sape yang nak buat..awal tahun hari tu semua kena berenti..pandai2 sendiri je..

    ReplyDelete
  25. cari orang barulah...

    baru dia tahu susah..

    ReplyDelete
  26. sabar dikk
    ermm dia dah berusia ke ?
    kdg2 tu faktor usia dia .. keletihan @ sebagainya
    kalau bukan tua .. hurmm must be something wrong kan :)

    ReplyDelete
  27. kak ain...
    kl gaji 3K sy nak laa...sy rajinnnn...(perasaannnnnnn...heheheheh)

    ReplyDelete
  28. Ada buat kerja lain ke.. cuba cek tengok..

    ReplyDelete
  29. tutup terus port dia suka tido tu

    ReplyDelete
  30. siankan bila dpt cleaner yg begitu..ha2x..memang silap2 ain yg pegang penyapu tu ..lagi baik..buat sakit hati je kita..apa kata ain report je..he2x..

    ReplyDelete
  31. sama la cleaner kat tmpt kite...asik sembang je di dalam stor...hadoi....

    ReplyDelete
  32. tima kasih semua...ade jugak ade masaalah yg sama mcm saye ni ye...

    mmg dasar dia org tak boleh kasi mukakann..bile suruh buat bkerja berkira pulak tu...nak kate berusia tak jugak...dah complin suruh tuka org baru jer kat penyelia dia tu...baru padan muka dia org tu..kerja main2..

    kang aku suruh jadi kerja manager kat sini baru dia tau...mahu terlondeh kain dia...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini