17 October 2011

pilih punya pilih...

assalamualaikum semua...

ini mase time rehat pukul 10:15pagi tadi...ade perasaan macam ni...nak tau kenapa tak...sebabnye tak tau nak makan ape mase bekfas tadi...pening betul nak memikirnye mase kat kantin tadi...pusing punya pusing...tengok punya tengok macam-macam ade mee goreng, bihun goreng, kuewtiaw pun ade nasik lemak, nasi goreng, rojak, soto, mee kari, laksa, kuih-muih semuanye ade...last2 ambik ni jer la...




roti canai dengan ayam goreng crispy...jadi laa..itu ajer yang berselera nak dimakannye....alhamdulillah...kenyang sampai sekarang...

petang nanti lapar semula...harus cari makanan lagi...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

38 comments:

  1. ada dah 2 minggu tak ada selera..
    entah kenapa...
    rasa sesuatu...

    em.........

    ReplyDelete
  2. amboi...selera ain
    lain dari yg lain tu...hehe

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang tak tau nak makan apa...padahal pilihan makanan melambak depan mata...

    ReplyDelete
  4. Gabungan makanan yg x matching..he he...roti canai + ayam goreng...pelik2...he he..

    ReplyDelete
  5. Sedapnyer tgk ayam goreng tu k.ain...

    tp btl kata bidadaririndu tu roti canai + ayam goreng...blh masuk ke? hentam ajalah k.ain yer, janji sedap!..hehe

    ReplyDelete
  6. ok lah tu tapi tak pernah pulak mkn pagi menu roti canai + ayam crispy..
    mcm mana ek.. ada umphh ke?

    ReplyDelete
  7. ayu:
    tak de selera...wahhh..ade ape2 ke...kot2 ade isi ke kat dlm tu..huhuhu..gurau jer..

    ReplyDelete
  8. ati:
    hahaha mmg lain dari yg lain..entah ape2..mcm pelik pun ade..tapi habis jugak ain makan tu semua...

    ReplyDelete
  9. amie:
    betul tu amie...punya la banyak makanan satu pun tak berkenan..sebab dah hari2 tengok benda yg same jer...

    ReplyDelete
  10. bidadarindu:
    mmg betul pun tak kene langsung pasangannye tu..tapi itu jer macam menyelerakan..belasah jer laa...

    ReplyDelete
  11. siti hajar:
    ayam yg rangup...belasah jer hajar...janji boleh makan...
    konyang den..tak pyh makan t/hari lagi tu...

    ReplyDelete
  12. MH:
    licin kak ain makannye MH..try la kalau tak percaya..sedap gilerrr...hihihi...

    ReplyDelete
  13. Kakak pagi dah makan nasi goreng tadi nie lunch makan lagi nasi. Heh... dah dasar tak boleh lupa nasi ain...

    ReplyDelete
  14. roti canai ngan ayam lg, dasyat gak bekpes tu :)

    ReplyDelete
  15. pagi tadi belasah nasi lemak so tengahari tak makan..still kenyang

    ReplyDelete
  16. ada masa dan ketikanya mmg tak tahu nak makan apa kan kak walau banyak makanan di depan mata...huhu

    ReplyDelete
  17. hari2 pikir nk makan apa kan kak, hehehe

    ReplyDelete
  18. aduh memang terliur tengok ayam goreng...
    nak makan pun kita susah pilih...

    ReplyDelete
  19. Hari ini kakcik cuma masak nasi dengan lauk ikan asam pedas dan telur mata+bawang goreng+kicap. Janji perut anak2 terisi. (dah habis idea nak masaklah kesnya) :)

    ReplyDelete
  20. asalkan perut terisi waktu breakfast. tak boleh skip.

    ReplyDelete
  21. rezki makan...kak pun selera makan,badanpun bertambah naik..

    klu terasa bnyk sngat makan kita puasa pulak

    ReplyDelete
  22. terliur lak..tgk ayam goreng tuh..huhu..tq ziarah blog kita..:)

    ReplyDelete
  23. iihihikssss...
    belasahhh je la kak!

    ReplyDelete
  24. confius...confius...he..
    kalau kt katin SK sy lak buntu cz xde pilihan..tibai ajelh...hu....

    ReplyDelete
  25. sedap ke digabung dua menu tu?

    ReplyDelete
  26. macam best jerk tak pernah try lagi ni..

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah dinegara kita ni mewah dengan makanan kan. Tinggal selera kita saja yang menentukan apa nak di makan.

    ReplyDelete
  28. kalau sayalah Ain...hari2 berselera makan..

    p/s..errrrr roti canai ngan ayam goreng....tentu sedap..

    ReplyDelete
  29. kekadang ada jugak masa2nya rasa mcm tak tahu nak makan ape...adoi...

    ReplyDelete
  30. assalam ain..seja lepas raya sampai sekarang..selera akak..tak pernah meragam..lalu aje..semua makanan..

    ReplyDelete
  31. memang kalau izan,kenyang gak tu kak dgn dua menu tu. =)

    ReplyDelete
  32. Lapar..lapar..lapar..
    makan..makan..makan..
    hehehe

    ReplyDelete
  33. layan ayam crispy pagi2..hehehe
    takpe lah ek, janji kenyang :)

    ReplyDelete
  34. ai tak kesah mkn ape

    yg penting nescafe itu wajib

    hehehe

    ReplyDelete
  35. makanan berkalori tinggi. harus diet lepas ni. hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini