14 January 2016

Sila la baca ye...

Assalamualaikum...

Bertemu lagi...semangat ni tau...niat dihati hari-hari nak update satu entry...konon-kononnya...harap menjadi la kan...tapi itu semua semangat kena ada.

Alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog tapi masih ada juga kawan-kawan alam maya ini ingat pada akak ni tau..jutaan terima kasih diucapkan.

Ni ada benda nak ditayangkan sikit disini...hihi tak dapat pergi korea dapat cenderahati pun jadi la kan dan alhamdulillah ada jugak ingat nak bagi kat akak ni tau...

Tadaaaa...ini barangnya...walaupun kecil tapi tetapi tetap istimewa bagi akak tau..

Itu sahaja untuk hari ini...salam sayang untuk kawan-kawan alam maya semua...semoga anda semua amalan diberkati oleh Allah didunia dan akhirat.



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

11 comments:

  1. Tanda ingatan itu yang sangat tinggi nilainya... :)

    ReplyDelete
  2. Lama betul kakak rasa Ain menyepikan diri ye..

    ReplyDelete
  3. FM Tu sama ngan Ai beli gak
    Ok la khen Ada org ingat x kisah besaq mana pun souvenir Tu😊

    ReplyDelete
  4. Kecik atau besar pemberian amat dihargai.

    ReplyDelete
  5. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Salam ain. i pun dah lama tak singgah sini..

    ole2 Korea ni mmg comel2 tau.. seronok membelinya.

    ReplyDelete
  7. Salam Ain
    Lama tak singgah sini
    Lama tak update....

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini