14 January 2016

Sila la baca ye...

Assalamualaikum...

Bertemu lagi...semangat ni tau...niat dihati hari-hari nak update satu entry...konon-kononnya...harap menjadi la kan...tapi itu semua semangat kena ada.

Alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog tapi masih ada juga kawan-kawan alam maya ini ingat pada akak ni tau..jutaan terima kasih diucapkan.

Ni ada benda nak ditayangkan sikit disini...hihi tak dapat pergi korea dapat cenderahati pun jadi la kan dan alhamdulillah ada jugak ingat nak bagi kat akak ni tau...

Tadaaaa...ini barangnya...walaupun kecil tapi tetapi tetap istimewa bagi akak tau..

Itu sahaja untuk hari ini...salam sayang untuk kawan-kawan alam maya semua...semoga anda semua amalan diberkati oleh Allah didunia dan akhirat.



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

13 comments:

  1. Tanda ingatan itu yang sangat tinggi nilainya... :)

    ReplyDelete
  2. Lama betul kakak rasa Ain menyepikan diri ye..

    ReplyDelete
  3. FM Tu sama ngan Ai beli gak
    Ok la khen Ada org ingat x kisah besaq mana pun souvenir Tu😊

    ReplyDelete
  4. Kecik atau besar pemberian amat dihargai.

    ReplyDelete
  5. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Salam ain. i pun dah lama tak singgah sini..

    ole2 Korea ni mmg comel2 tau.. seronok membelinya.

    ReplyDelete
  7. Salam Ain
    Lama tak singgah sini
    Lama tak update....

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  9. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini