13 January 2016

Assalamualaikum...

Assalamualaikum...

Sudah lama tidak muncul disini, sempena  2016 ini, azam tahun baru ingin kembali ceria kedunia alam maya ini. Rindu rasanya ...rindu...rindu ...serindu-rindunya...

Mungkin ramai yang sudah lupa agaknya pada akak agaknya kan...ialah rumah ini pun dah serupa rumah hantu saja.. Macam tak ada penghuni... Hampir satu tahun lebih tak buat apa-apa cerita disini.

Buat permulaan nak ucapkan assalamualaikum pada kawan-kawan alam maya semua...semoga semua sihat dan ceria selalu...

Mintak diri dulu ye.. Nak bersihkan sawang-sawang kat rumah ini dulu...esok kita sambung cerita lagi ye...rindu sangat-sangat kat kawan-kawan semua...






Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

14 comments:

  1. Waalaikummussalam Ain...

    Semoga kembali mewarnai dunia maya ini...😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kakcik..
      Harap2 saya semakin rajin seperti dulu2..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Welcome back. Yang penting, dunia blogging tidak dilupakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..
      Mmg tak lupa ziela, cuma penyakit malas je..pada hal mcm2 benda ada nk dikongsikan kat sini..

      Delete
  4. waalaikumsalam kak ain
    yeay banyak2 update tau pasni
    rindu nak baca entry kak ain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu jgk kat adik manis..
      Walau pun rumah bersawang..tp kak ain skodeng jugak rumah kawan2...cuma tak tegur2 je..😊

      Delete
  5. Welcome back KA
    Ai pun chipsmore gak ni kihkih😊

    ReplyDelete
  6. Terima kasih ayu..
    Tapi kak ain punya setahun tak ada buat apa2..bkn chipsmore lg..hancuss terus hihihi..2016 ni konon2 berazam..

    ReplyDelete
  7. welcome back to blogging world Ain....
    kak rose masih bertahan walaupun macam hidup segan mati tak mau jer... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak rose..
      2015 satu entry pun tak ada...k.rose ada jugak..jalan-jalan rumah k.rose byk resepi2 yg menarik n sedap2..

      Delete
  8. Selamat kembali blogging lama tak dengar cerita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertemu kembali kak zai...nnt saya jln2 rumah kak zai ye...selalu.singgah utk baca saja..tak tinggalkan jejak pun.

      Delete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini