06 July 2011

alhamdulillah...rezeki...




pagi tadi bukak email....
alhamdulillah syukur...


senyum...tak perlu kata apa-apa…
berita gembira…kat tempat kerja kite tau…


sebabnye…huhuhu 
uwang nya akan masyukkk…





* gambar tu semua dari pak google ye...kite tepekkan jer...








Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

59 comments:

  1. wahhh..
    ape tu kak ain..bonus ke..
    bestnye..nanti kita jumpa kat restoran thai plaza masalam tu ye..hehe

    ReplyDelete
  2. bonus kah? anjakan gaji kah?

    ReplyDelete
  3. klu dah mahsyuk jangan lupa belanja kita yer...

    ReplyDelete
  4. dpt bonus yer...nak sikitttttt!

    ReplyDelete
  5. apa jer cik ain dapat tuh
    nuffnang kot.... hu3

    ReplyDelete
  6. nurkass:
    huhuhu..tak masuk lagi mcm mane nak belanja ni...jumpe kat restoren pelita jer la..ade mau kaa...

    ReplyDelete
  7. NM02:
    hujung2 tahun ni kannn...
    mesti la dpt ganjarannye...mmg dinanti2kann..

    ReplyDelete
  8. zaidah:
    boleh ajer...sesuka hati jer berjanji ye...mcm la dekat ye...

    nnt bile masuk kene kire dulu..
    berapa bulannnn...hihihi

    ReplyDelete
  9. kak ain....blhla open table kak ain..nnti saya turun umah akak tau...hehehe..

    ReplyDelete
  10. Dah semua nak share the benefits ain. Kakak nie jauh kalau tak nak juga portion utk kakak:)

    ReplyDelete
  11. owww tahniah dik ! ... jeles akakkk tau :)

    ReplyDelete
  12. tahniah..rezki datang tak disangka2..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  13. dapat bonus ke? belanja yana kak :)

    ReplyDelete
  14. ehem2...jgn lupa buka meja beso2 ye...nk tumpang 2kaki ni...

    ReplyDelete
  15. dpt bonus ke k.ain..???

    jeng jeng jeng...

    ala buat suspen la k.ain ni, org tua2 kata berita baik harus dikongsi bersama, tak gitu..???

    Haa...cepat kongsi...haha

    ReplyDelete
  16. wah ..rezeki
    nk raya tu ain :)

    ReplyDelete
  17. Bolehlah belanja kawan2 atau buat GA pulak. :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah...rezeki tu...tumpang sama ya...hehehhe

    ReplyDelete
  19. wah wah wah..kakain, cite la akak dapat bonus ke apa hehe..anyway, tahniah ye kak..alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  20. tgk duit tgh2 bulan ni,cerah je mata ain huhu

    ReplyDelete
  21. "tahniah3..apapun kalau rasa2 nak gi makan kt restoran thai kat plaza masalam tu,jgn lupa ajak yer..yer kass yer..ehem.."

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah kak, masyuuukkk!!!

    ReplyDelete
  23. dpt bonus ke ain...cmpak sini sikit.

    ReplyDelete
  24. company dah declare bonus ye kak ain..???hehe...yeay..boleh belanja saya nanti....

    ReplyDelete
  25. wah wah wah...kak ain...kemaen lagi seronok ye...bila la nk dapat durian runtuh mcm tu jugak

    ReplyDelete
  26. Salam..
    seronoknyer..orang tu dapat 'ongkos'..kalau dekat boleh terjah ajak pegi pizza :)...he.he..
    Alhamdullillah..rezeki..

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah... rezeki anak-anak.
    Moga menjadi motivasi untuk bekerja lebih gigih lagi...

    Belajar Gerak Hati Isteri Dulu Sebelum Ada Dua Handphone...

    ReplyDelete
  28. Kak Zai suka uwang masyuuuk,mulalah otak berputar shopping komplek mana nak diterjah.

    ReplyDelete
  29. syariza:
    mcm tu lah...kire2nye...
    company dah bg tau...tu yg senyummmm jer ni...

    ReplyDelete
  30. anneraini:
    huhuhu...seronok anne kak ain bulan ni...

    anne nak sikit ker....sikit jer tau...hihihi

    ReplyDelete
  31. lina:
    tq dear...mmg seronok sgt...

    ReplyDelete
  32. nur misnan:
    bukan...salah tu...ni dari company tempat kak ain kerja...kasi semua pekerja gembira...

    ReplyDelete
  33. tim:
    nak dtg umah kak ain ker..alahai malunye tim nak mai umah...umah kite kecik jer...tapi kalau nk dtg pun ape salahnye...beritahu jer....

    ReplyDelete
  34. kak zakie:
    alahai kak zakaie...ape la salahnye...kalau akak dekat dah lame ain jumpa tau..teringin nak jumpe kak zakie ni...

    kalau dtg shah alam mai la singgah umah...

    ReplyDelete
  35. ieda:
    ape nak jelesnye..ieda dpt lagi byk kot nnt...

    ReplyDelete
  36. sal:
    mmg rezeki kak sal...tiap2 tahun pasti dpt cume beza byk dgn sikit jer...alhamdulillah seadanye...

    ReplyDelete
  37. yana:
    no hal...mai sini...
    dtg umah pun tak pe...

    ReplyDelete
  38. ladyzull:
    boleh jer no hal dear...meja aje yg besar...tapi makananye ciput...
    mmg kodokottt kou ni ain yee....hihihi...

    ReplyDelete
  39. hajar:
    pandai tu...
    kalau dekat kak ain belanja hajar makan satay...hajarkan suke makan satay kannn...berapa cucuk mauu...sekarang boleh ode...

    ReplyDelete
  40. ati:
    mmg sesuai sangat tu ati...jom kite gi shooping....

    tapi kene kire dulu berapa bulan masuknye tu....

    ReplyDelete
  41. kakcik:
    insya'allah kakcik...akan ain cubu buat nnt...tgh piki2 ni...

    ReplyDelete
  42. MP:
    alhamdulillah PM...mmg rezeki...
    kan nk sambut puasa pas tu nk raya pulak tu...kene berjimat cermat...

    ReplyDelete
  43. norhafiza:
    malu la pulak...mcm la byk sgt dpt duitnye tu ye...nak diheboh2kan...

    tapi alhamdulillah lebih dari cukup...

    ReplyDelete
  44. suri:
    dari kelabu asap mmg terus jadi cerah mate ku ini..

    ReplyDelete
  45. pia:
    pia nak jugak ke..tapi tak jd kat restoran thai kat plaza masalam tu..kite gi kat sebelah dia hihihi...mamak punya tu restoren pelita...ade mau ka kas n pia...

    ReplyDelete
  46. wahhh masyukkk..terus bunyi kecing kecing sana sini..nkekeke...

    ReplyDelete
  47. alhamdulillah.. rezeki nak sambut puasa :)

    ReplyDelete
  48. cek nuffnang ye. betul tak cik ina teka. kalau dah dapat jangan lupa tepek kat blog ye.

    ReplyDelete
  49. alhamdulillah... rezeki anak2 nak shopping raya lah tuh..ehhehehehe..

    ReplyDelete
  50. syukurrr...
    tumpang gembira kak!

    ReplyDelete
  51. ajumohit:
    rezeki...alhamdulillah dpt belanja untuk bulan puasa dan untuk hari raya nnt...

    ReplyDelete
  52. NzA:
    a'ahh...tapi tak boleh nk campak la...nnt tak sampai, org lain pulak dpt...hihihi..

    ReplyDelete
  53. csiti murni:
    betul tu..same2 rasekan...
    siti jauh la..kak ain nak belanja..
    mai la dtg sini...nak jugak jumpe adik manisss ni....

    ReplyDelete
  54. nuwairani:
    mesti la seronokkannn...
    seronok gilerrr...

    apa2 pun alhamdulillah...

    ReplyDelete
  55. azi:
    no hal la azi..pizza jer ke...

    ReplyDelete
  56. wah bestyee!!! rezeki rezeki..:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini