25 July 2011

terapi minda...

hari ini kite cuti..huhuhu...seronoknye..berfoya-foya la ape lagikannn...jom kite naik komuter ni...tak payah bawak kete naik ni duduk jer..tau-tau dah sampai...

dah lama tak naik...rase-rasenye dah banyak tahun tu...cube tengok tu...bagus jugak ade coach nikan..semua kaum hawa ajer...tapikan ade jugak yg dah tukar jantina agaknye tanpa malu2 terpacul pulak dia ni haa...
tuu..yang baju hijau tu...ade yg nak kene tukar pakai skirt pulak ni..tak faham bahasa agaknye tu...ke tak reti membace...ok la kite lupekan mamat mereng tu...muke selamba jer...
 tadaa..kite gi sini..terapi minda la tu kann...seronok weyyy...gi window shopping tanpa gangguan ni ...kami gi bertiga jer...

tengok la my frenz tu...memilih tak pandang kiri kanan tu...pilih-pilih ye yg mane satu berkenan dihati mu itu...tapi semuanye mcm berkenan jer...dah sudahhh bawak bersabar ye...

kite rehat dulu ye...ini baru bahagian bawah jer..belum kat atas lagi...tapikan kite ni cume temankan dia jer...tak beli ape-ape pun...boleh cayee kee...hihihi....jommm...kite jalan lagi...tapi yg kat atas tu tak ambik gambar la...lepas tu kite org gi makan n solat...

pastu jalan lagi dan pas tu ape lagi  balik ler...tak la beli byk pun...sikit2 jer...sebab hari sabtu nnt kite nk dtg lagi nk bwk rakyat jelata pulak...nak beli sikit-sikit  untuk persiapan raya dia org tu...ok laa...jommm kite balikkk...

on da way nk balik tu singgah pulak kat sini...kasi mandi saye punya cik kelabu tu dulu...sudah berdebu badannye...tuannye ni tak larat nk tengok dia tu...kasi cuci ini kete sampai bersih ya bayaaa...

cer tengok...kan dah cantik tuu..berkilat lagi..memancorr-mancorrr..silau la pulakkk...ok dah siap jom kite balikkk...opps... nak singgah satu tempat lagi..nak beli ini...

teringat pulak kat rakyat jelata dirumah tu...untuk minum petangkann...sebab dia org ni mmg suke makan karipap gergaji ni...satu rm1:50 masih panas2 lagi ni tau...kalau makan satu kenyang sampai kemalam...

dan ini jugak...sekian itu ajer...






Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

28 comments:

  1. Wah!!!
    Jalan2 ngan kawan2 sure best
    bukan.. Kalo ngan rakyat jelata
    sure meriah and huru hara :P

    ReplyDelete
  2. Seronoknya shopping tanpa gangguan ye kak, nail tren tak tsekat dlm jem kan

    ReplyDelete
  3. pewittttt... kita pun tak sabar2 lagi nak cenggini gak...

    ReplyDelete
  4. bestnyer berjalan2 dgn kwn2 mcm ni..hehe...kat sogo ke ni kak? skrg ni lom raya dah byk sale,dah dkt2 nnt lg byk =D

    ReplyDelete
  5. misgee:
    sekali sekala best la jugak...gi tanpa anak2 kan...

    kalau gi dgn dia org tu..mmg mcm2 la permintaannye...

    ReplyDelete
  6. ajumohit:
    semuanye malas nk bawak ketekann...lagi pun senang naik train ni...kalau ade rakyat jelata selalunye naik kete jer..

    ReplyDelete
  7. amie:
    shopping untuk raya...kite tak la sgt pun...cume untuk anak2 jer...

    ReplyDelete
  8. izan:
    betul tu izan..kak ain gi sogo jer...duduk kat dlm tu pun dah berjam2..tak sempat nak gi tempat lain...

    sekali sekala jer gi dgn kawan2 ni...

    ReplyDelete
  9. Masa Kelantan perkenalkan kaunter bayar khas untuk wanita di pasaraya dan bas khas untuk perempuan, bukan main kerajaan pusat dok hentam siang malam dalam tv kononnya membezakan gender.

    tau-tau tak lama lepas itu depa pula implement dan riuh pula mengatakan mereka prihatin terhadap kebajikan wanita.

    dunia..dunia..

    ReplyDelete
  10. shopping? sale? tergoda tgok...kak ain saje je tau nk bt ieda xsenang duduk...hmm, blh gak ni cari peluang bli kelengkapan baru utk rye...hehehe

    ReplyDelete
  11. Eh bestnya orang tak sakit lutut. Boleh jalan sana sinikan. Alhamdulillah.

    Kak Ani pulak semenjak lutut tak berapa sihat ini, berkira nak ke mana-mana. Mana yang pasti dan perlu jer.

    Window2 ni tak main, tak larat.

    ReplyDelete
  12. Salam Kak Ain..
    Amboi!!! akak..pegi shopping ye...tentu seronokkan jalan dengan kawan2...boleh jamu mata puas2...tu mesti beli handbag raya tu...he..he..

    ReplyDelete
  13. wahhhhh! shopping sakan uols ye!

    bab coach for ladies tu... ada gak kuar kat paper... pasal org lelaki yg tak paham bahasa ni!

    tak tau lah apa tindakan pihak KTMB.... ke.. depa buat derk cam selalu!
    heheheheh

    ReplyDelete
  14. amboi shopping sakan kak ain erk hehe..rakyat jelata ditinggalkan kesian ahaks :p

    ReplyDelete
  15. seronoknye jalan2 cuci mate ye kakAin..No pun lama tak naik komuter./.lps ada la time tu balik raya hehe..

    ReplyDelete
  16. wahhh !
    lama betul kita tak gi window shopping ngan kengkawan...





    *sejak keja kat sini..

    ReplyDelete
  17. amboi kak ain..soping tingkap ke..beli lbh sket tau..

    ReplyDelete
  18. wah! shopping pra-raya yer k.ain..

    Sllu nk raya mesti km g shpg kt sogo tp thn ni xtau la...huhu

    mamat pakai baju hijau tu bt sy tingat kisah g KL dulu, suami sy pun msk lady coach jgk tp ada sbb la sbb sy bwk ank kecik xkan nk pisah asing2 plk kan...hehe

    ReplyDelete
  19. selamat bershopping dan cuci mata..

    tentulah banyak benda menjadi perhatian kita apb melihat brg2 yg cantik2..

    hehe..moga dpt membuat pilihan terbaik

    ReplyDelete
  20. Kalau dah keluar tu ain kalau tak membeli yg besar tetap ada juga yg dibeli. Tak beli tepung, beli karipap, tak beli ikan beli keropok lekor. Tak beli handbag, cuci kereta. Hehehe....

    ReplyDelete
  21. Terujanya tengok tempat soping tu kak, sogo ke?
    Tak sabar nak mula soping untuk raya ni hehe

    ReplyDelete
  22. seronok kan kak sesekali jenjalan ngan kawan2..terasa mcm dulu2 plk
    sesekali nak b'shopping tanpa gangguan ank2 apa slhnyer..bkn selalu

    ReplyDelete
  23. takkan kak ain x shopping, x caya x caya..mesti ada w/pun satu..hehehe

    ReplyDelete
  24. Agaknya mamat tu tak perasan tu coach utk pompuan dh masuk baru sedar kot tak kan nak terjun tingkap..hehe !!

    Sy hari tu pun tak tahu ada khas utk wanita sib baik ada adk g sekali klau x mau sy srg je dl coach lelaki...serammmm ooo !!!

    ReplyDelete
  25. seronoknya ain dapat keluar ngan kengkawan....sure banyak beli tu.. hehehehehe..


    wah besarnya karipap tu.. kalau makan satu kenyang sampai ke malam berbaloilah tu...

    ReplyDelete
  26. lama tak naik komuter..maklumla, kat cini takde minatang tue hehehhee

    ReplyDelete
  27. Ain, jalan-jalan , shopping boleh release tension.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini