10 January 2012

sudah makan...

assalamualaikum untuk sahabat semua...

ingat dihati nak makan makanan yang kat bawah ni...

punya la teringin nak makan makanan ni..tapi alahai malas betul nak keluar mencarinya tuu..

so makan la apa yang ada kannn..alhamdulillah..ini la yang ada kat atas meja kat opis ni...

tadaaaa...ada jugak makanankann...


ada lagi makanan...yang penting ada tulis "NO TRANS FATS"...
iyo la tu..dah makan seplastik mana mahunya...

kengkawan semua dah  makan...mesti sedapkan menu hari inikann...
Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

45 comments:

  1. jom kita kuar lunch... he he heh

    ReplyDelete
  2. harini makan roti saja...jadilah..hehe

    ReplyDelete
  3. salam ain - iols dah lunch
    makan bihun tom yam pedas banget!
    sampai pedih2 bibir iols...

    ReplyDelete
  4. saya suka gak subway tu masalahnya trlalu besar. kena share dua org

    ReplyDelete
  5. ikn tongkol msk lemak...haha kali ni xde sambal belacan dah, tapi...cencaluk la plak. !

    ReplyDelete
  6. amie:
    jom amie..
    tapi nak amie masak sendiri tau..mesti sedap tuuu...selalu jengok2 kat umah amie semua masakan amie mengiurkannn...

    ReplyDelete
  7. AnneRaini:
    tau laa sedang dietkannn..patut la slim sekarang ni...kakain jugak yg makin mengenbang...bila la nak kuncup sikit niii..

    ReplyDelete
  8. miloais milo:
    mesti sedappp bangattt tu mila sampai pedih2 bibir tuu..hihihi..


    macam teringin la pulak nii...bihun tomyam..

    ReplyDelete
  9. kakchik@ella:
    sedapkann..selalu saya pun share jugak kalau makan anak2...

    teringin punya pasal la nii..tapi malas nak keluar..

    ReplyDelete
  10. emmmppphhhh patutla badan maintain!!!! hiks hiks ini rahsia kak ain ye hehhehehhe

    ReplyDelete
  11. PCL:
    sedap tu..
    cencaluk pun sedap jugakkk...

    ReplyDelete
  12. aju:
    tak ada maintain nya aju..kalau jumpe mahu mahu fengsannn nanti...tak de la kurus mana pun...

    selera besar jugak mcm2 benda nak dimakan...rugi kalau tak makan ape yg kite nak rasekann...

    ReplyDelete
  13. tengaharini mkn sama itu kurma berbiji badam...

    ReplyDelete
  14. Sy blm lunch lg k.ain...huhu...

    karipap tu pun sy tgk dah terliur...hehe

    ReplyDelete
  15. klu dapat subway mmg bets tu.. tp karipap pun best juga kan kak..

    ReplyDelete
  16. hehehe...mula2 tengok pic (tp blm smpai bwh) macam pernah ku lihat gambar ini...rupe2nya...

    ucu hari2 tengok burger subway ni..sebb atas meja ada kalenda subway ..(anak bos bagi sbb dia nak buat ucu terliur hari2 tengok pic burger ni...

    ReplyDelete
  17. untung ain tau ..
    walau makan banyak tetap
    slim melim..kito ni..huwaaaa

    ReplyDelete
  18. selalu nampak kawan2 duk tunjuk subway tu..napelah langkawi takdak ye..
    hari ni makan nasi ngan siakap 3rasa ain

    ReplyDelete
  19. ehem jadilah ain dr takde lansung apa2 utk dimakan kan?..he2x..

    ReplyDelete
  20. Salam Ain,,
    Tq singgah blog akak. Akak dah follow ye...

    uuuhhhhh!!! SUBWAY.. Sedap

    ReplyDelete
  21. karipap tu pun sedap jugak.....hehehe...

    ReplyDelete
  22. acu bawa bekal ayam bakar sama sayur campur je :)

    ReplyDelete
  23. pekena laksa yang tak berapa nak sedap kat kantin ofis..

    ReplyDelete
  24. tak pernah makan di Subway ni kak...

    kat sini tak nampak pun restoran tu. Saya pun lama teringin ni...huhu

    ReplyDelete
  25. puas klau dpt mkn subway kan! kak, sy mkn aym goreng + sayur cmpur + tempoyak lunch tadi. Fuh, sdap pulak tmpoyak tu kak! he..he..

    ReplyDelete
  26. Hai ain....nmpk mcm ber diet tu? ....azam thn ni ke? Akak pun brdiet ni...jom join..:)

    ReplyDelete
  27. hehe. laparnya perut .. duk tgk amakanan ni. hehe... free2, jmput singgah blog, jmput bc entri HUKUM MANDATORI??

    ReplyDelete
  28. alahai kak ain...tgh hari tadi kite makan makan nasik lemak telur rebus separuh, ikan bilis 10 ekor, 2 keping timun lembik je pon....xpelah...dh memang itu je rezeki kite hari ni kan?

    ReplyDelete
  29. kak ain..karipap tu..buat menu minum petang pun sodap..di samping teh o panas atau pun kopi o..adoi..tak payah subway kak...hihi..

    loacker pun ada...bak mai sikit...makan kena share baru meriah..

    ReplyDelete
  30. lama xmakan karipap ubi kentang... erm sedapnya :)

    ReplyDelete
  31. Gambar yang paling atas tulah yang paling sedap...hehehe

    ReplyDelete
  32. kak ain..tak dpt subway dpt karipap pon jadikla kak..kak harga dia 4755 tu..mahai tur..haha

    ReplyDelete
  33. Salam ainnoraini,

    Ok lah tu ainnoraini daripada tak dak langsung kan.....he.he.he.....karipap pun apa kurang sedapnya....

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum.

    Selamat menjamu selera.

    Salam ukhuwwah.

    ReplyDelete
  35. dari hari tu nak makan subway... tak juga makan2.... huhuhu

    ReplyDelete
  36. Sedapnya ...gambar kat atas tu,terliur.

    ReplyDelete
  37. wah lunch ngan kuih & biskut je kak, kalau qema mmg tak boleh tahan gitu, tekak nak nasi gak lau lunch hehe

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah..ada gak makanan :)

    ReplyDelete
  39. tak dapat subway karipap pun jadilah.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini