27 January 2012

tak dapat apa pun...

assalamualaikum...

Jumaat yang indah dan hari Jumaat adalah hari untuk bersukaria... biasa la kan hari Jumaat punya masa rehat yang panjang sikit dari biasa...sempat tu pergi cuci-cuci mata lagi...

bila jam dah tunjuk angka 11++  jer dah memikir-mikir nak kemana arahnya dan arahnya hari ini adalah ke Jaya Jusco Bukit Raya kat Klang sana...memang nak carik barang sikit kononnya...

 tapi tu la pusing punya pusing...try sana try sini...tengok sana tengok sini...tak jugak jumpe yang berkenan dihati...kalau ada yang berkenan tak ada saiz la pulak...satu pun dapat yang dicari tu...
hurmmmm geram betulll...dah makin membesar aku ni agaknya yee...
dan akhirnya...

pergi kat sini jer...pasti ada apa yang kite nakkann...

jemput makan...lupa sekejap barang yang hendak dicarik tu tadi...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

33 comments:

  1. ngaaa sedapnya !
    saya suka tu mac & cheese

    ReplyDelete
  2. berkilat-kilat ayam tu. Menggoda betul !!!

    ReplyDelete
  3. dapat jumpa pakcik kenny ekkk...hehehhe...susah woooo kami nak jumpa...hehehhe

    ReplyDelete
  4. Lyaa:
    Mmg sedap...untuk menambahkan lemak yg ada huhuhu


    Teratak hami:
    Dah dibogel ayam tu.. Kene panggang la plk.. yumm...yummm...

    ReplyDelete
  5. ayu mmg suka KR..
    sbb en zalie berdiet.. ayu pun tersuka sama.. heheh

    ReplyDelete
  6. Cik moon:
    pekene sedap pun... Brg yg nk dicarik x dpt.. Ini jer yg dptnyee


    Azian:
    dah dia jemput kak ain masuk jer... Tapi dah mkn sila la baya pakcik kenny tu suruh... Huhuhu...

    ReplyDelete
  7. Ayu:
    Sedapkan ayu...mmg kenyang betul mkn hari ni...rasa2nya mlm x mkn kot...konon- kononnya laa...

    ReplyDelete
  8. JJ Bkt Raja ke?...

    Pakcik Kenney tak jemput sy pon...

    ReplyDelete
  9. uissshhh sedapp tu.. hilang kejap tension2 kan.. hehee

    ReplyDelete
  10. ala.... teliurnye tgok kenny roggers.. ehheheh...

    ReplyDelete
  11. ehem sedapnya..sambil telan air liur..ain selalu shopping kat bkr raja ke?..

    ReplyDelete
  12. pcl:
    Laaa..dia tak jemput PCL yee...mungkin dia lupa kott...hihihi...


    Lia:
    Mkn punya pasal terus lupa lia,apa yg nk dicarik tadi tu...

    Semut senyum:
    Mai a sini kakain belanja... No hal punyaaa...

    Mama aini:
    Sedap mama bila mkn tengah lapa- lapa ni... Licin terus...

    Kadang-kadang jer mama...kalau ada nk carik brg kesana la jugak...

    ReplyDelete
  13. nice blog... and akan dtg melawat lagi lepas ni...therefore its worth 2 follow u! bole kite share cite2 menarik lepas ni! www.baitijannatijamilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. ain..tak pe lepas makan boleh cari lagi..

    ReplyDelete
  15. dah agak lama gak tak makan kenny rogers nie.... tetiba jer trasa nak pegi esok.... huhuhu

    ReplyDelete
  16. tu yg bahaya kalau shopping pastu tak jumpa apa yg dicari.

    pasti lepas tu kita akan buat investment kat makanan. heheh!!!

    ReplyDelete
  17. yana tgok akak comel cantik dan kurus je..apa yg dicari agaknya tu..baju ke?

    wooww kenny la...hilang stress td kan :)

    ReplyDelete
  18. membesar pun tak besar mana tu ain..still sedang molek je..

    ReplyDelete
  19. fuhhhh...sedapnya....datang lambat, tentu dah habis.....huhuhu

    p/s...apa yg dicari tu ???tak pe, cari di tempat lain pulak...

    ReplyDelete
  20. Salam Ain..
    Yang dicari xjumpe takpe.. Lain Kali cari lagi.. Yang best nyer makan sedap.

    ReplyDelete
  21. Bulat:
    Tq sudi singgah nnt saya kesana plk yee

    Acik Erna:
    Lepas je makan dah nk balik opis.. waktu rehat sudah tamat...nnt tak pasal2 msk lewat plk kak erna..


    Eelobor:
    Eok cuti boleh la g bwk familykannn...sedap jugak tuu..

    ReplyDelete
  22. GB:
    Mmg makan la jumpanya GB...dah kenyang balik opis sambung kerja semula...tapi hati manyakkkk kechiwaaa...


    Maya mayana:
    Alaaa yna tengoknkat gambar jer.. Cuba tengok dialam nyata...tak serupa tau...

    Azian:
    Nnpk jer mcm x besar tp nk carik benda yg sesuai dgn badan ni susah...betul ada jer yg sedap mata memandangnya...

    ReplyDelete
  23. MP:
    hihihi...carik seluar sebenarnya... susah betul ada yg berkenan tak ada saiz...tak muat la pulak... Tu laa pas ni nk carik kt lain pulak...

    Deru ombak:
    Esok sambung carik lagiii...tapi esok mcm2 kerja ada kt rumah ni..

    ReplyDelete
  24. teringat lagu-lagu western nya tu...

    IM memang minati..

    ReplyDelete
  25. dapat makan pun ok dah tu kak...heheee...
    kat KR ni saya tak reti menu mana yg best la kak..slalu dapat yg tak berapa menarik....uhuhuhu

    ReplyDelete
  26. lamanya tak makan kat KR. huhuhu...

    ReplyDelete
  27. hahaha..lain dicari lain pulak yg dpt

    ReplyDelete
  28. muffin kenny rogers adalah terbaikkkkk:)

    ReplyDelete
  29. ambooii terliur tengok..huhu..salam sabtu kak ain

    ReplyDelete
  30. ida pun suka kenny rogers. tp suami pulak kurang suka... maka jarang2 lah masuk sana....

    ReplyDelete
  31. Salam ainnoraini,

    Lain yang cari,lain pulak yang jumpak nooo......he.he.he....
    Emmm.....sedapnya tengok menu dia tu...

    ReplyDelete
  32. waahahhahaha..
    sedapnya ia kelihatan...

    ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini