15 June 2011

wordless wednesday...

jom la tengok...
kenangan dihari raya tahun 2009...
rakyat jelata dgn sepupu sepapatnye...










Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

53 comments:

  1. Cantik gambar kat tangga tu kak..
    Tenang je tengok suasana kampung ni kan..

    ReplyDelete
  2. Kalau WW ni - boleh letak gambar tanpa keterangan sahaja ke? Kakcik bukan tahu sangat ni...

    ReplyDelete
  3. bila tgk gmbr nih baru teringat raya x lama lg je kan....

    ReplyDelete
  4. meriah nye...

    mmg syok kan hari raya,.. nak raya setiap hari boleh???
    hehehe

    ReplyDelete
  5. gambar yg no 3 tu ape tajuknye kak ain..hehe

    apepun meriah dgn suasana kg dan rakyat jelata yg happy go lucky..

    ReplyDelete
  6. Ya tuhan.... banyaknya ww hari ini. Tapi gambar terpapar pun cukup difahami...

    ReplyDelete
  7. bestnyer kampung akak..nampak cantik dan mmg bila reramai lg best!~

    ReplyDelete
  8. qema:
    seronok qema kat kg tu...rumahnye kat sawah..

    bile ptg2 angin sepoi2 bertiup...mmg nyaman jer..

    ReplyDelete
  9. kakcik:
    WW..hihihi..sajer nak tepekkan gambar jer kakcik...

    ReplyDelete
  10. Papa Mifz:
    sajer tepek gambar suasana kg dihariraya...biar terasa sket bahang nak hariraya ni..

    oppps..puasa dulu ye dikk...

    ReplyDelete
  11. ayu:
    amboi ayu..nak raya hari2 ye..

    kopak..asyik kene bagi duit raye jer nnt...hihihi

    ReplyDelete
  12. nurkass:
    oooo gambar no3 tu..ape yerkk..rase2"merenung kelangit"

    mmg suke bangat dia org tu kass...

    ReplyDelete
  13. miloais:
    mmg meriah..semua dah besar2kan..senang sikit...

    acik ain nye ni oder jer...tak perlu buat ape2 hihihi..

    ReplyDelete
  14. Kakzakie:
    sajer jer kak zakie...jeles gitu kawan2 lain buat...ain pun nak jugekkkk...

    buat kenang-kenagan jer kakzakie...

    ReplyDelete
  15. ~izan~
    itu kg en somi kak ain...kat perak...

    betul2 kat sawah rumahnye tu..mmg seronok...

    ReplyDelete
  16. wah! meriahnya...suasana kg n hari raya yg meninggalkn byk kenangan manis...

    ReplyDelete
  17. fuyohh.. meriahnyerr uoolss.. ehehe

    ReplyDelete
  18. wow....!!! meriahnya....
    "terkenang daku pada kg halaman"

    ReplyDelete
  19. suka tgk pic raya k.ain tu, semua nmpk happy, yg terlompat pakai kebaya hijau tu nurin ke k.ain...lawak la..hehe

    ReplyDelete
  20. raya memang meriah bebudak ni...anak daro je yg ramai kak...kumbang nya yg lain malu ehh?

    ReplyDelete
  21. rmh kampung betui tu ain

    kat negeri mana...

    ReplyDelete
  22. huhu..x lme lg nk puasekan..
    thn 2009 tu..
    dh sethn lebey berlalu..
    tp ttp di hati=)

    ReplyDelete
  23. "raya mmg bestlah..yeay2 dah nak raya..tentulah rakyat jelata kita yg seronok bila tiba hari raya.."

    ReplyDelete
  24. Zurina:
    anak2 la yg paling seronok...dpt pulak berkumpul dgn kaum kerabat bertambah2 seronoknye...

    ReplyDelete
  25. en_me:
    mmg meriah...tak saba nak sambut raye semula ni..

    ReplyDelete
  26. MulutPayau:
    rindukan kat kg..duk sane aman jer...

    ReplyDelete
  27. hajar:
    mcm tu la gayanye budak2 tu kalau dh berkumpul ramai2...yg melompat tu..kakaknye anissa...suke sgt buat lawak...

    ReplyDelete
  28. maya:
    kat belah en somi mmg ramai anak dara jer...kaum adam nye ade beberapa kerat jer..

    ReplyDelete
  29. LadyzuL:
    jeles tengok org buat kak ain pun teringin la jugak kannn....

    ReplyDelete
  30. ati:
    kat kg en somi ati...
    perak...semangol tempat tu penduduknye buat bendang...sawah padi tu..

    ReplyDelete
  31. liyana:
    tq liana sudi singgah sini..nnt kak ain kesane ye...

    masih tetap dihati...

    ReplyDelete
  32. pia:
    kite pun tumpang seronok jugakkan..

    teringat mase kecik2 dulu2 mmg best mase raya nikann...

    ReplyDelete
  33. penuh warna warni perasaan .....yang pasti warna warni kegembiraan dan keseronokkan.

    ReplyDelete
  34. gmbr yg last tu mmg nmpk happening:))suke...heheh

    ReplyDelete
  35. kak ain nor suka tgk rmh tuh...
    i like gbr last tuh

    ReplyDelete
  36. bestnyer pic tuh!.teringin nak g kmpung cam tuh.ada bendang,angin sepoi2...adik ipar sorang kat kedah kg dia cam tu lah, tp x berkesempatan nak g sana...citer pasal gmbr raya...syawal pun hampir menjelang..

    ReplyDelete
  37. seronok dpt hirup udara segar di kampung

    ReplyDelete
  38. meriahnya.. macam raya pulak..


    baru perasan kenapa beberapa blog yg dilawati letak tajuk yg sama..?? wordless wednesday? apakah itu?

    ReplyDelete
  39. EZAN IDMA:
    biasa la ezan budak2 mmg suke gambar2 mcm tu...buat kenang-kenangan nnt bile dia org dah tua2 boleh ler tengok lagi...

    ReplyDelete
  40. kakaya:
    mmg gembira sangat la dia org tu semua..bile dah ramai2 berkumpul sepupu sepapatnye mcm tu la jadinye..

    ReplyDelete
  41. maya amir:
    gambar tu ambik waktu ptg hari...
    dah penat berjln2 dah tau nak posing mcm mane lagikan...melompat la pulak..

    ReplyDelete
  42. yan:
    suasana kampung kan..nyaman jer...

    ReplyDelete
  43. noor:
    tu rumah mak saudara en somi...kat kg perak...dikelilingi sawah padi...

    ReplyDelete
  44. ieja amieja:
    mmg best kat sane..betul2 suasana kg...jln kete dia pun kiri kanan sawah padi pemandanganye...

    ReplyDelete
  45. ajumohit:
    mmg betul tak ade pencemaran pun..sepoi2 jer angin bertiup..

    ReplyDelete
  46. yatie:
    mmg hari raya pun mase tu yatie...

    WW- Hari rabu adalah hari yg blogger akan post gambar di blog tanpa meletakkan apa-apa perkataan untuk explain gambar tersebut...kite ikut jer...

    ReplyDelete
  47. saling tak tumpah..mcmkampung PCL di Perak nu...

    ReplyDelete
  48. so sweet...suka tgk. seronokkan!!!

    ReplyDelete
  49. meriah sunggoh tengok gelagat mereka hahaha...mmg terserlah kereronokan tuh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini