14 June 2011

dah kembali sempurna...

salam untuk semua...
balik tadi hati dah mula gumbira hahaha...dan senang sebab tak payah nak pening kepala...sebab traffic light kat persimpangan rumah tu dah  kembali beroperasi seperti biasa...dah dibaik pulihkan semula...kan senang bile dah ok mcm tu...tak de la nak berebut-berebutkan nk keluar simpang bile bawak kete tu...
betul la ape yg kengkawan  tinggal kan komen tadi kat rosak la pulak... mmg benar belaka bile traffic light tak berfungsi mmg menyusahkan...mmg huruhara jadinya...masing2 nak cepat...hilang sikap tolak ansur dan pemandu yg berhemah tu...bile dah jadi mcm ni...nasib baik ade polis yg mengawalnye...
mesti semua org pernah pernah alamikan perkara mcm nikan...terima kasih kat kengkawan yg tinggalkan komen tu ye...

Yan 
NzA  
Sz  

dpt la kite bertukar -tukar pandangan kan...ini yg seronokkan bile ade kawan2 kat alam maya ni...walau pun tak bersua muka tapi mcm terasa hampir jer...boleh bertukar2 citer dan pendapat...kalau tension2 tu ade gak yg boleh buat kite releasekann...seronok...mmg seronok...tak rugi ade blog ni...harap2 berkekalan selama-lamenye...inyaAllah...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

38 comments:

  1. Ain...
    alhamdullilah.. dah beroleh pada sedia kala..

    maaflah ya ain..
    ayu semejak 2 menjak nie dah kurang BW....

    ReplyDelete
  2. itulah gunanya kawan...jauh di mata dekat di hati...

    ReplyDelete
  3. ayu:
    tak pe ayu buat yg mane penting dulukan...

    faham ayu sibuk sekarang ni...

    ReplyDelete
  4. nuwaini:
    betul tu..jauh dimate dekat dihati...walau pun tak pernah bersua muka tapi terasa mcm dh kenal lame jer...

    ReplyDelete
  5. izan baca kak entry tu ptg td tp tak mengkomen,sbb sesambil tnggu apam (xabis2 apam hehehe)

    Alhamdulillah semua ok dah,izan kalau traffic light rosak,mula resah je dlm keta,sebab takot huhu..takot kena himpit2 dgn keta lain hukhuk

    ReplyDelete
  6. Assalam kak Ain...alhamdulillah dah ok tu kan...kalau saya yg drive pun takut kak..yang penting keselamatan diri tu..harap semuanya berjalan lancar yer:)

    ReplyDelete
  7. baguslah kalau dah ok...bahaya juga kalau x de traffic light ni...kita nak keluar pun susah...tapi fiza x takut sbb tak pandai bawa keta...selalunya keta yang bawa fiza...ha ha ha...=)

    ReplyDelete
  8. Semoga semuanya baik-baik sahaja.

    Yaa.. macam AYU juga, Kak Azie pun jarang dapat peluang BW....

    soriiiii.


    Jatuh Chenta Pandang Pertama: “Haruskah Ku Bilang Chenta?”

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah....bagus pihak berkuasa cepat bertindak....bagi mengelakan sebarang masalah berlaku..syabas..

    ReplyDelete
  10. salam k ain

    alhamdulillah hrp slamat sntiasa ;D

    ReplyDelete
  11. Ain... jangan-jangan dia dah terbaca blog ain kan. Ha... bagus juga balik cepatlah sikit tiba rumah:)

    ReplyDelete
  12. memang seronok jumpa dialam maya yee kalu free..

    ReplyDelete
  13. btoi2 walaupun kita tak pernah bersua muka tapi rasa mcm dekat ja kan...

    ReplyDelete
  14. singgah menyinggah bertanya khabar...komen apa yg patut..itu la guna adanya blog..

    ReplyDelete
  15. emmm..
    walaupun dialam maya rasa dekat jek dihati..haha..i lap u lah kak ain..

    sib baik dak ok kan..risiko besar bila traffic light rosak..

    ReplyDelete
  16. nak komen traffic dah ok...so, alhamdulillah je la...

    ReplyDelete
  17. pheewww lega.. mesti balik kang, rase lega nak drive kan;)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah dh ok.....lega sgt2kan.

    ReplyDelete
  19. kak ain...im back...
    ni pe cite ni kak..

    ReplyDelete
  20. nama liza pun ade?ngeh3...alhamdulilah sbb semua dah kmbali okey kan.

    ReplyDelete
  21. sama2 dikk .. alhamdulillahhhh .. leh rempit lepas nie ekkekeke :))

    ReplyDelete
  22. izan:
    jap lagi nak gi rumah izan la..nak mintak sikit kuih apam yg gebuzz tu...

    ReplyDelete
  23. nieza:
    alhamdulillah nieza dah kembali ok..senang sikit nak melintas tu..

    ReplyDelete
  24. fiza:
    patut la tak takut...kete bawak fiza ye...senang sgt mcm tu...

    ReplyDelete
  25. azie:
    tak pe kak zie...bile free baru la BW kan...buat yg mane penting dulu..

    saye same mcm tu..selalu singgah rmh kak zie tumpang bace jer...kadang2 tegur la jugak..

    ReplyDelete
  26. zaidah:
    dah 2 hari..agaknye dah ramai yg buat report agaknye..

    ReplyDelete
  27. SSL:
    alhamdulillah dah ok..boleh la kak ain pecut lepas ni...hihihi..

    ReplyDelete
  28. kakzakie:
    hihihi..mungkin jugakkan..mendengar keluahan dari hatiku ini...betapa sukarnye bila sang lampu isyarat sakit...

    ReplyDelete
  29. PCL:
    betul tu bertanya khabar..sesama kawan w/pun kat alam maya...pun dah rase mcm mesra jer..

    ReplyDelete
  30. sal:
    w/pun tak kenalrupe.. tapi tetap mesrakann...

    ReplyDelete
  31. LadyzuL:
    butul tu..setuju sgt2...

    ReplyDelete
  32. dawty:
    tq..senang sikit tak la berebut2 sape nk jln dulu kete tu..

    ReplyDelete
  33. maya amir:
    mmg lega byk sgt ni..

    ReplyDelete
  34. liza:
    mesti la ade dear...name liza tetap dihati..

    ReplyDelete
  35. ieda:
    semestinye rempit..huhuhu

    ReplyDelete
  36. HUHU..btul22..pndgn sng nk dpt dgn ade blog ni..
    mcm pndapt..pndgn..sokongan=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini