10 June 2011

cerita hangat...panas....

hangat…panas…betul2 sensasi sekarang ni…sampai tak boleh nak citer…tak tau nak cakap macam mane ni…mmg sungguh menghangatkan…itu citer yg diulang-ulangkan kat opis ni…asal bertentang mate jer…panaskan…hangatkan…tak boleh tahan kalau macam ni hari-hari…

nak tau kenapa…hahaha macam ni kisahnyeee…dua tiga hari ni…econ kat opis ni buat perangai la pulak…dah report kat bahagian maintenan dah repair tapi jadi balik…sengsara betul…bagai nak sesak nafas ni…harus kene report lagi ni…

itu yang hangattt…panassss…

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

36 comments:

  1. panas berasap kepala kalau takde aircond..kalau ditanbah dgn gosip2 lagi la... terus terbakr.

    jgn libatkan diri kita yg tgh panasss ni..huhu.

    ReplyDelete
  2. samela..opis sy pun since isnin takde aircon..dah mcm dok dlm sauna..seb baik harini dah ok...

    ReplyDelete
  3. ishhh..ingatkan ape tadi..
    kalau pasal tu mmg hangat..nak kena kak ain nih..

    ReplyDelete
  4. Panas tak ada aircond rupanya... Kat ofis kakcik ni pulak sejuk bukan main. :)

    ReplyDelete
  5. PCL:
    bukan setakat kepala jer PCL..hidung pun boleh keluar asap tau...

    tak boleh gossip nnt bertambah panasss...

    ReplyDelete
  6. AnneRaini:
    tu la econ ni..kejap ok..kejap ko..gerammm betulll...

    ReplyDelete
  7. nurkass:
    hihihi..sajer nak suruh kass cepat2 bace...ooo baru kak ain tau..suke citer panas..panass ye...hihihi...

    ReplyDelete
  8. kakcik:
    mmg hangat...
    kalau dah ok econ ni sejuk gilerr la pulak...

    opis kakcik sejuk ye...

    ReplyDelete
  9. dahlah musim fanasss

    encik aircond ni buat hal pula yek :)

    ReplyDelete
  10. ooo...ingatkan gosip panas td...hehe

    ReplyDelete
  11. Larrr...patutlah hangat...heheheh

    ReplyDelete
  12. hehe..sekarang ni meamng panaslah kak ainn. Kat rumah ni pun sama.

    Nampak gaya, harus bawa kipas kecik dari rumah untuk kegunaan di office tu kak. Masa2 econ rosak macam tu lah..hahaha

    ReplyDelete
  13. ofis saya kalo takder aircond mahu berkuap, n tak leh nak wat keje mau berpeluh-peluhkan...betul kata yus bawak kipas comel satu standby kot takder aircond lagikan...

    ReplyDelete
  14. aduyai..mesti bahang menguap naik kan..huhuhu saboooo ye kakAin..

    ReplyDelete
  15. ingat kan apa lah yg panasnya...
    hehehehe

    kena bawak kipas tu... tapi leceh le plak nanti... konpem ada kertas bertebangan!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  16. samalah kat ofis saya..panas..ngadp cahaya matahari..kat bilik2 lain semuanya ekon..bilik kita daif krn elektik trputus..huhu

    ReplyDelete
  17. kita tgh sejuk nie..dah masuk winter..

    ReplyDelete
  18. ekon rosak ghupenyer, ingatkan apa la yg panas tuh...bikin panas je k.ain nih...hehe

    ReplyDelete
  19. hehe..macam berjangkit pulak air-cond ofis kite yer kak ain...kat tempat saya air-cond dah okay..tp kat reception area masih rosak lagi...memang hangat kak ain weh...ndak2 lagi hangat dengan perangai orang pulak..hmm...sabo ye kak...

    ReplyDelete
  20. Bilik qema ni baru je ditukar econ baru, baru segar sejuk cool je hari-hari buat kerja hihi

    ReplyDelete
  21. hehe..panas je baca entry ni sebab dah terkena hihi..

    mmg tak selesa kalau nk wat keje dok hangat je kan

    ReplyDelete
  22. mmg panas tahap gaban la ni hehe

    ReplyDelete
  23. adoiiiiii...mmesti panazzz banget...

    ReplyDelete
  24. adusss..ingat gossip opis panazzzz...rupanya ekon...follow yer...

    ReplyDelete
  25. ahaks kak ain nih suspen jer! ada sesape bukak baju tak? ha tu baru panazzzzzzzzzz hihiiii

    ReplyDelete
  26. suh tukar baru je la econ tuh...

    ReplyDelete
  27. hehe..kot apa yang sensasi tadi ain..panas takde ekon penya..huhu

    ReplyDelete
  28. hehe..kot apa yang sensasi tadi ain..panas takde ekon penya..huhu

    ReplyDelete
  29. panas takde aircond? report je.. macam mana nak buat kerja kalau panas macam cacing kepanasan je tu?

    ReplyDelete
  30. la ingatkan ada gosip panas, rupanya econ rosak. sabau jelah.

    ReplyDelete
  31. haha...memang panas..tambah cuaca macam ni, kat umah nora ekon pun tak cukup wooo..

    membaca entri yg lepas...banyaknye kisah yang terlepas..

    ReplyDelete
  32. kat umah ni pun aircond selalu buat hal.

    ReplyDelete
  33. hehehehe..mmg hangat betul kan..terbakar kepala rasanya hehehehehee

    ReplyDelete
  34. panasnya. hothot.

    0.01

    ReplyDelete
  35. uishh memang hanggat dik :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini