30 January 2012

mata mau terpejam tapi minda teringat ni...

Mari  kita exercise...
Kalau nak tau...dah penat buat exercise pagi ni tau
nak tau exercise apa tuu...apa lagiiii...

Exercise mulut  la...asyik menguap jer dari tadi tau...
Dan jugak exercise mata...sekejap bukak kecik sekejap bukak besar kelopak mata niii...
Harap-harap jangan terus tertutup sudah...

Tiba-tiba tekak ni nak makan ni la pulak...

Selera besarkan...
nasi kerabu...sedapnyeee....

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

43 comments:

  1. Pagi Ahad, kita sarapan Nasik Kerabu ni. tp dgn ikan celup tepung. sedapsss!!

    ReplyDelete
  2. mmg mantoppppppppp......i like banget nihhhh....mana nak cari yg macam ni kak????heheheh

    ReplyDelete
  3. ella:
    waahh..sedapnya..mesti kenyangkan...ikan celup tepung pun sedappp...

    ReplyDelete
  4. azian:
    ini masa makan bekfes minggu lepas..mmg sedap masakan kelantannya..selalu kalau selera nak makan nasik kerabu ke..gi kedai ni jerr...

    ReplyDelete
  5. nyum²... sedapp tu.. dulu tak reti makan sejak.. berjiran dgn org kelantan ni dah pandai makan.. ;p

    ReplyDelete
  6. Sedapnyer tgk ns kerabu k.ain ni, nk cari la lunch ni..

    Sama la kita dok senaman mulut dr td ni..huhu

    ReplyDelete
  7. huwaaaaaaaa akak baru teringat nak makan nie .. dah lama x makan nie huhuhuh

    ReplyDelete
  8. sedapnya.....
    bebudak opis cheqna memang suka sangat nasi kerabu..cheqna kurang sket

    ReplyDelete
  9. lama sgt tak makan nasi kerabu...
    tgk gambar ni.. .rasa jugak teringinnya... hehe..

    ReplyDelete
  10. mama pun suka nasi kerabu ni..tetiba je..teringin jugak !!..he2x..

    ReplyDelete
  11. Kakak kalau nak makan nasi kerabu kena tunggu hari Rabu tempat kakak ada pasar malam ain...

    Nasi kerabu banyak sayuran itu yg best ain...

    ReplyDelete
  12. kecur lak air liur tengok set nasik kerabu ni... lapo deh!

    ReplyDelete
  13. alamak...kenapa la nampak gambar nasi kerabu ni...baru nak diet..huhu

    ReplyDelete
  14. terliur ni..nasi peberet ieja tu kak..t/ari ni tayang2 nasi kerabu bikin perut menyanyi2..

    ReplyDelete
  15. ayu sukaaaaaaaaaaaaa
    bab@ mkn mmg tak miss

    ReplyDelete
  16. sedapnya...esok pasar mlm kat tempat akk...tak sabar niiiii.....

    ReplyDelete
  17. as salam and salam perkenalan...
    thx singgah 'umah' ku...

    yummeh! lagi suka kalo ada solok lada tu...

    ReplyDelete
  18. Alamak! Nie yg nak mencari nie! Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  19. heee ai bekpes nasi kerabu hari ni =)

    ReplyDelete
  20. kak ain..monday blues ngantuk ke kak..haha..

    ReplyDelete
  21. isnin yg membosankan....blk kg pn xsmpt nk pekena nasi kerabu...kempunan...hu.hu.hu...

    ReplyDelete
  22. Nasi kerabu kat mana ni.. nampak sedap!! Baru semalam ibu yusuf makan nasi kerabu di Hatinie Seksyen 11, yg kat masjid unta sedap juga..

    ReplyDelete
  23. petang2 datang sini..huhu..tengok nasi kerabu pulak..sedap kalau makan ada solok lada,keropok ngan telur masin....

    ReplyDelete
  24. beli kat pasar tani shah alam lah ahad ni!

    ReplyDelete
  25. tak pernah jemu makan nasi kerabu...dari dulu sampai sekarang....

    ReplyDelete
  26. betul..betul..sedap tu...naknye kunyah dgn ulam2..pergh....

    ReplyDelete
  27. adoi kak! kite pon mcm xde mood betol nk wat keje hari ni...mood masih dlm cuti lagi..heheh

    ReplyDelete
  28. assalammualaikum,

    mmg mengancam nih..esok nk gi cuba nasi kerabu kat kedai baru tu lah..agak2 sedap cam dlm gambor ni tak??

    timakasih sbb sudi kunjung saya lagi..

    ReplyDelete
  29. teringat nasi kerabu dittdi shah alam.lama tak kesana dah..

    ReplyDelete
  30. Salam kak,
    Sedapnya nasi kerabu tu...gulp! Terliur lah...

    ReplyDelete
  31. Balik kampung ritu puas hati makan nasi kerabu..teringat-ingat pula bila tgk gambar ni kak.

    ReplyDelete
  32. nasi kerabu mmg best.. klau makan pagi mmg penuh perut sampai tengah hari..

    ReplyDelete
  33. salam
    suka...suka..masak sendiri ke?

    ReplyDelete
  34. Ohhh sangat sedap..tapi saya suka nasi kerabu putih..MIL slalu masak.. saya slalu makan..hehehe..

    ReplyDelete
  35. nampak sedap..tapi tak pernah terlintas nak cuba...ngeri tengok warna nasinya...daging ngan sambal tu feberet gak tapi ngan nasi putih le

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini