02 May 2012

hari ini...rasa macam ni...

assalammualaikum...

semoga kawan-kawan semua sihat dihari rabu yang indah
 lagi menceriakan dan dikurniakan kesihatan yang sihat...


tapi saya hari ini..
waa..waa..macam ni la keadaannya...



**minggu ni tenet kat rumah buat hal la pulak..tu pasal tak jalan-jalan rumah kengkawan semua...nanti bila dah baik tenet tu baru la nak singgah tanya kabar nak jugak tahu cerita terkini dari kawan-kawan semua...jumpa lagi...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

16 comments:

  1. Senggugut ke Ain? Semoga segera pulih hendaknya.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. salam ain...

    abaikan dua deleted comments tu ye...
    iols kemegongan pepagi hari ni...
    ehehehehe

    senggugut eh???
    iols kalo kat umah - siap tuam perut
    bagi cepat lega

    ReplyDelete
  5. Nape skt perut tu? Masih period pain ke Kakain?

    ReplyDelete
  6. period ke?kita dok sakit pala hari ni,dok tgh period gak ni tp tak de la senggugut.

    ReplyDelete
  7. Tenet akak pun gitu jugak, lps tu takde karen dah 2 hari buat hal.
    Kalau period cuba minum coke letak garam skit.

    ReplyDelete
  8. Sakit perut ke Ain...??
    Jangan lupa makan ubat dan berehat ye...

    ReplyDelete
  9. Ain.. seksi katun tu...heheheh...kalau tak sihat moga cepat baik

    ReplyDelete
  10. Samalah dgn rumah kakak ain... anak kakak cuti sesekali nak guna pc dua-dua tak ada line. Terpaksa guna BB yg satu gilir-gilir...

    Salah makan atau monthly sickness nie ain...

    ReplyDelete
  11. salam kak ain,

    klu pms mmg tido je la ubat plg mujarab utk saya kak...

    ReplyDelete
  12. sapu tiger balm insyaAllah kurang sket

    ReplyDelete
  13. a ah.. senggugut ke...hee..

    ReplyDelete
  14. Mmmmm......
    Mmmmmm...
    Eeerrr.....eerrr
    No komeen :)

    ReplyDelete
  15. alahai kesiannya kak ain...rehat banyak2 ye...esok2 ok la tu...kalo tak ok jugak, pegi aje jumpa dokter

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini