28 May 2012

kene denda dan susah hati ada satu permintaan...

assalammualaikum...

hari ini bercuti nak uruskan yasmen nak buat ic dah besarkan bulan lepas dah genap 12 tahun...baru sekarang sempat nak buat...nak tahu masa buat tadi kene denda 11 hengget sudah terlewat sebulan...bayar jer laa nak buat macam mana maknya sibuk jer memanjang...

dan ada satu permintaan dari adik manis ini buat kakain susah hati jer tau...sebabnya sila la baca kat komen dia tuu... 



kakain malu la pulak aju, nak buat tutorial pasal frame sudah siap...tu sebab bukan la cantik sangat pun...guna pun apa yang ada kat rumah jer...malu weiii...ada orang lain lagi cantik dan pandai dari kakain punya tuu...


manyakkk susah ini hati ooo...tapi untuk tidak menghampa permintaan aju insya allah la yee, kakain akan selongkar semula dalam camera hp ni ada tak lagi gambar-gambar masa buat tuu...







Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

24 comments:

  1. ainnoraini
    ye la ain..cepat la wat tutorial tu..zill pun nak gak cuba2 buat..cantik tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zill;
      Malu pun ada jugak tau...sbb biasa2 jer..brg2nya tu semua recycle jer yg ada kt rmh..

      Delete
  2. eemm ada tutorial tu.. ok lahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azian;
      Malu la yan..pandai sgt tu tak ler..main ketuk2 jer..

      Delete
  3. Salam Ain,

    Sekarang ni buat ic cepat siapkan.

    Seronok yer kalau pandai buat kerja tangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakani;
      Betul kakani..tadi pergi sekejap jer dah siap..tak mcm dulu2kan...

      Delete
  4. tapi frame tu mmg cantik kak! kalau ckp beli kat ikea pun orang caye tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gB;
      Alaa..gB ni puji kakain la plk...malu aii tau...kalau bg tau x cantik pun tak pe...aii rela jer tauu

      Delete
  5. Ok la tu, Ain. Apa salahnya jadi cikgu sekejap. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik;
      Hihihi...jd cikgu keras tangan boleh ler kak cik...itu pun yg mudah2 jer boleh ler...

      Delete
  6. Wahhh dah nak buat ic ye yasmen ni, see see see kak, ramai puji cantik tau! Hihi... Tak baik hampakan permintaan Adik manis ni hihihihi

    ReplyDelete
  7. MMG CANTIK PUN YG AKAK BUAT TU SBNARNYA.. SY PUN TINGIN NAK BUAT... TP PIKIR UMAH SEWA, TU YG MLS.. HIHI

    alamakkk xperasan huruf besar...

    ReplyDelete
  8. tak saba tunggu kakain turunkan ilmu.. hehe

    kakain.. fire extinguisher tu baper ratus harganya? ok gak kan buat standby kat rumah

    ReplyDelete
  9. memang comel..kreatif lagi...
    upah orang buat mahal tu..

    ReplyDelete
  10. hehehe. tak sabar nak tengok tutorial tu :)

    ReplyDelete
  11. wah byk permintaan tu.. apa lagi ain, turunkanlah ilmu... hehehe

    ReplyDelete
  12. Bila dah jadi N3 bukan Aju je boleh tengok ramai lagi ain...

    ReplyDelete
  13. cepat buat tutorial nye kak :-)

    ReplyDelete
  14. semua comment mintak buat tutorial so x der option laen la akak kena buat gak la nnt ngeee

    ReplyDelete
  15. Dah ramai permintaan ni..buat aje la kakain..:)

    ReplyDelete
  16. hai kak ain.. saya pun nak tengok ni.. tungguuu.. =)

    ReplyDelete
  17. tgk jer la tutorial tu... tgn ni keras tp suka tgk hasil org buat ;)

    ReplyDelete
  18. saya pun nk tgk jugak la...

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Ainku maniss..
    Selongkar Kamera tu.. Pastu boleh buat tutorial..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini