15 April 2012

sudah siap...selesai sudah kerjaku itu...

assalamualaikum...

sudah selesai kerja-kerja ku itu...hasilnya huhuhu sendiri yang buat sendiri tengok sudah layee..malu weii nak tunjuk-tunjuk nii...macam la bagus dan cantik sangat nk tunjuk kat sini...chewahhh tapi tunjuk jugak la yee...

tadaa...ini la dia...kasi hemtam jer...main ketuk-ketuk jer janji tak membazir

tadaaa...ini lah hasilnya...penat weii cat kat ruang tuu...jadi laa macam ni...

ini gambar sebelum tukar caler lain...dulu warna kuning....ada lagi...nak tengok tak...chewahhh...macam la ada nak tengok tuu...


ini dia...ok la jugakkan...dari membazir baik tepekkan kat sini..ada la jugak kelainanya tuu...dari dibiarkan kosong jer dinding tuu...


letak kat sini...ok la jugakkan...dari caler yang dulu-dulu tu...dah jemu nengoknya...

ini dulu punya caler...merah tuu...sekarang sudah berubah wajah dinding bilik tu...sebenarnya itu semua dari wall paper tahun lepas punya,dari terbiar reput sendiri baik buat macam ni...tak cantik pun tak apa,...sendiri buat sendiri tengokkann...ok la itu ajer...


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

33 comments:

  1. fulameeekk...! menarik2...
    saya suka.....
    pandai hias rumah (^____^)

    ReplyDelete
  2. kak ain, pasni datang umah aju lak tau, cantiknya hasil tangan akak ni, bleh jadi ID consultant gitu ehehehhe

    ReplyDelete
  3. Menarik..bagus idea tu :) elok diguna semula bhn2 yg dh ada kat rmh..wahh dh bersiap rmh utk raya la ni? :)

    ReplyDelete
  4. cheqna tak suka sangat decorate2 ni..tapi bakal suami suka..hahaha
    senang keje cheqna =)

    ReplyDelete
  5. cantik... saya dah lama verangan nak buat frame tu, sampai sekarang tak jadi-jadi.. hiks

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan pandailah ain... ketuk-ketuknya menjadi. Kakak terpikatlah... serious cantik ain..:)

    ReplyDelete
  7. lps ni raya leh wat open house ni ;-)

    ReplyDelete
  8. Akak pernah cadangkan kat hubby buat mcm ain tu tp guna kertas lukisan, haraaaam...dia buat dek je.
    Lagipun rumah kita ni kecik, tak boleh bnyk hiasan.
    Kira kreatif Ain ni, boleh buka kedai perabut tu.

    ReplyDelete
  9. wow, cantik.dan kreatif juga..

    ReplyDelete
  10. Kreatiflah Kakain. Sy suke. Suke sgt! Eii, mcm ne Kakain ley ade kerajinan yg semacam nie? Sila beri tunjuk ajar.

    =D

    ReplyDelete
  11. Cantik + kreatif la k.ain, jimat bila bt sndiri, klu xsilap sy klu beli maunyer ratus2 gak tu...

    Rugi sy p sblm, klu x blh blajar ilmu tu sikit dr k.ain...hehe

    ReplyDelete
  12. ok la tu kak ain...curlastttt...ko kak....

    ReplyDelete
  13. Pandainya Ain "Deco-Deco" rumah....mesti rumah Ain cantikkan...

    Saya ni tak pandai sangat...nanti nak datang belajar dengan Ain lah...boleh tak?...he..he..

    ReplyDelete
  14. Karukord Jagau:
    boleh la jagau buat sikit2.mcm tu hasilnya..rumah sendiri buat jer mcm nak buat pun kann...


    ayu:
    hihihi..jgn carik pasal aju..kang entah apa2 yg jadinya..tu main hemtam jer...


    cheqna:
    untung la cheqna bakal suami rajin buat dece2kan..kakain tak la buat semua pun..asben jugak yg buat tu semua..kakain kasi idea jer...

    ReplyDelete
  15. yan:
    seni org keras tangan macam tu yan..bukannya cantik sgt pun..janji tak membazir..tepek2 jer la mcm tuu...


    saniah:
    tak la kak...raya lambat lagi..ini buat suka2 jer...dari reput kat dlm store tu...jadi la mcm tuu hasilnya..


    sari:
    senang jer sari..bak kata kakzakie.."ketuk-ketuk " jer...dah siapkann...

    ReplyDelete
  16. kreatif...sesuai ngan kaler cat baru tu

    ReplyDelete
  17. kakzakie:
    ala akak ni..org lain lagi cantik tau buat mcm tuu..ain punya tu..sendiri punya suka..senget sikit pun tak pe..seni la katakan...hihihi...


    khairin:
    tak payah tunggu raya..bila-bila masa pun boleh jer dtg rmh...


    zana:
    tak pe nanti bile free boleh buatkan..entah2 lagi cantik tuu..saya pun asben yg buat kan..saya jadi mandur jer..

    ReplyDelete
  18. mama ema:
    terima kasih sudi kemari yee..nnt kakain rumah ema pulak yee...tak la kretif mana pun..hentam jer tuu...


    fara:
    hahaha..rajin sebab dah jemu dan sakit mata nengoknya..pastu wall paper tu lama punya dari membazir baik buat sesuatukan..ala rumah kite sendiri fara..kite jer yg nengoknye...


    siti hajar:
    tu pasal hajar dtg masa rumah tunggang langgang..malu kakain tau..

    ReplyDelete
  19. ladyzull:
    tak boleh lawan rumah dee..cantik tuu..hijau + pink kann...kakain punya biasa-biasa jer..

    azi:
    sajer jer tau azi ni..rumah dia lagi cantik tuu..nnt ain nak gi sana tau nak jumpa azi...belajar masak tau azi kan pandai masak...


    syariza:
    wall paper tu tahun lepas punya..masa beli tu tak sempat nak cat..main tepek jer..dah lama2 jd jemukan..tukar la caler tuu...

    ReplyDelete
  20. waaaa....cantik lah kak ain..terpegun kejap.. (siyes ni..) dinding kat umah lia kosong je kak..x tau nak letak apa... blh copy idea akak ni utk raya nnti.. :)

    ReplyDelete
  21. Eh cantik la ain. Nak tiru idea ni boleh ? Simple tapi cantik...

    ReplyDelete
  22. wah kak cantiknya..jimat pun jimat.

    ReplyDelete
  23. cantiklah kak ain.. kreatif.. mood raya sudah mari yer.. he..he..

    ReplyDelete
  24. wah...sgt kreatif dan rajin...:-)

    ReplyDelete
  25. cantik tu ain..pandai ain..boleh cat sendiri.acik kalau anak tak cat..tak berganti warna la jawabnya

    ReplyDelete
  26. bagus jugak idea kak ain tu. cantik. warna pun dah bertukar.. mesti rasa senang hati tgk warna dinding bertukar wajah kan,...
    pandai akak...

    ReplyDelete
  27. menarik..kreatifnya akak ni

    ReplyDelete
  28. weh.. lawanya.. ko kena buat tutorial.. kita nak tiruu.. heee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini