20 June 2012

WW - yang mana satu nii...

assalamualaikum...

hari rabu...nak buat WW...jom tengok ni...

macam-macamkan...
takut kerusi hilang ke...payung yang hilang...


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

42 comments:

  1. haha....peti besi bank pun org boleh gerudi...inikan pula...

    ReplyDelete
  2. payung kot.. tapi now dah tak ujan. panas memanjang..

    ReplyDelete
  3. macam2 peel orn ni kan hehe... slm kenal n dah follow u 469

    ReplyDelete
  4. ekekke macam2 hal nie
    rasanya takut dua2 ekeke ;)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi mencoretkan sepatah dua kata...sebenarnya kerusi dan payung tu opismate yg punya,masa kemas mengemas opis hari tu nk cantikkan opis ni..tpt duduk masing2 pun turut berubah...

    Sempat ambik gambar tu..mcm comey jer bila buat mcm tuu...tuan punya barang tu lelaki tau..macam2 halkan takut barang dia hilang atau pun kerusinya bertukar..

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha macam-macam pe'el org kan....

    ReplyDelete
  7. mesti kes selalu hilang payung kot :)

    ReplyDelete
  8. tu mesti payung limited edition yang tak ada gantinya kalo ilang.. kekeke..

    ReplyDelete
  9. patut ikat sekali kerusi tu kat meja
    ekekekekee

    ReplyDelete
  10. hahhaha mmg dasat ini orang ^_^

    ReplyDelete
  11. Hahaha nie mesti kes selalu hilang payung nie.....

    ReplyDelete
  12. patutnya dia tampah sekali.. sapa curik berdosa..haha..

    ReplyDelete
  13. dia nak buat kerusi terbang agaknya kak. hehe

    ReplyDelete
  14. saya pun akan buat begitu jika sedang ubah-ubah opis..sebab tempat duduk saya ,tak suka kalau ditukar...he he he

    ReplyDelete
  15. hahaha...lawak giler saya tgk gambar ni...selalu boleh tgk gambar2 mcm ni kalau dlm email je...sekali kat ofis akak rupanya yer...hehe...

    ReplyDelete
  16. salam..
    harus di jaga-jaga hehe

    ReplyDelete
  17. yang pasti, tuannya dah hilang. hahaha...

    ReplyDelete
  18. hahah.... rasanya nak selamatkan payung kot.. heheh

    ReplyDelete
  19. ahaha.. macam poyo jekan ain !!..hikk2x..

    ReplyDelete
  20. hahahhaa...macam nie punye orang pun ada ke...confirm tak bagi oramg amik payung dia tu kan?? hehehehee

    ReplyDelete
  21. salam

    barangkali hujan kot kat luar, jd utk elak ayung hilang. terus ikat kat kusi dop.hehe

    ReplyDelete
  22. suruh dia ikat dengan meja meja sekali hahahaha

    ReplyDelete
  23. good idea...taklah payung tu lari nanti..

    ReplyDelete
  24. msti takut kena pinjam ne..hahahahhah

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Ain

    kalau nak ambil
    ambil dua dua sekali...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini