27 June 2012

cerita buah lagiii...

assalammualaikum...

jom tengok buah ni pulak...
cerita pasal buah lagi...tapi ini bukan buah yang semalam yee...


semua tahukann buah apa niii...

kita kopek kulit dia...pernah makan kan buah nii...

sedappp...isi dia manis...
ini pun kawan kat opis ni bagi...







Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

29 comments:

  1. salak kan?

    x minat sbb... sbb apa ek> ntah tp mmg x minat ;)

    ReplyDelete
  2. salak madu ni kan..isi tebal..

    umah ayah ada tp bkn yg jenis tebal..rase masam2 manis gitu...ayah kata salak hutan

    ReplyDelete
  3. Saya suka buah salak yg besar besar tu sebab rasa lemak. Tapi kalau buah kelubi, rasa kelat dan masam jer..

    ReplyDelete
  4. lamanya tak mkn buah salak ni.. Hehe anak lia pggl telur tenggiling.. Hehe

    ReplyDelete
  5. suka salak ni tp jrg terdapat kt sini

    ReplyDelete
  6. smalam mkn salak gak... hasilnya kecederaan ibu jari dua-dua belah...huhuu

    ReplyDelete
  7. salak...dapat yang jeruk sedapnya...

    ReplyDelete
  8. lamanya tak makan...musim dia ke skrg??

    ReplyDelete
  9. SALAK KALAU MANIS BEST AH..TP KALAU KELATTT..TAK TERTELAN RASANYAA..hihikk

    ReplyDelete
  10. Tingat sy ms mngandung anak sulung, sgh2 mngidam nk makan buah salak, cari merata cerok xde, sekbek en suami keja airport dah tu kn handle flight indon, trs order kat kapten indon tu, klu x meleleh la air liur anak sy tu..hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnya lama x makan buah salak

    ReplyDelete
  12. buah salak ni kalau kena yang manis memang sedap. kalo kene yang kelat....adoi, kering tekak nak telan

    ReplyDelete
  13. manis memang la sedap... tapi bukannya kelatt....ketat memang lagi sedap ada ummumhhh...macam mlm pertama...ha.hhaahh

    ReplyDelete
  14. ainn... buah tu macam telor orang lelaki punya la cuba tengok betul2...berbintit-bintit..heheeee

    ReplyDelete
  15. rozita cakap lagi besar lagi sedap and sendad...betul cik ta..lu memang power...

    ReplyDelete
  16. suka buah salak. tapi ada beberapa spesis salak ni. ada yg mmg manis, ada yg kelat2 manis sikit.

    ReplyDelete
  17. suka makan yang dah di jeruk...sedap kan..

    ReplyDelete
  18. buah salak kak
    saya dah makan 3 biji ari nie
    beli ngan kawan di opisss ..
    sedap lemak2 gituu ;)

    ReplyDelete
  19. assalam ehem buah salak kan?..he2x..

    ReplyDelete
  20. Kak Azie tak penah makan yang ori camtuh. Tapi kalu yg jeruk tu... I like!

    ReplyDelete
  21. Balik kampung hari baru jer makan...manis jer..

    ReplyDelete
  22. buah salak..suka sgt buah ni..

    ReplyDelete
  23. buah salah dr indonesia rasanya sgt manis

    ReplyDelete
  24. sedapnya..memang suka buah ni..

    ReplyDelete
  25. waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja... saya lagi konsumsi Jelly Gamat Gold G Obat Kanker Lambung Tradisional apakan tidak apa apa makan makanan ini???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini