13 June 2012

WW...nak jugakkk tuu...

assalamualaikum...

nak WW la jugakkk...pagi ni punya makan...


tadaa...

jemput makan...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

41 comments:

  1. adoi..teringat nasi lemak kat bas stand rumah lama, dengan lauk ayam dan kerang sambal...huhu.

    ReplyDelete
  2. pagi tadi da menggedik dengan husband nak makan nasi lemak..hihi..

    ReplyDelete
  3. lama x perkena nasi lemak...entry nie buat saya nak makan nasi lemak esok pg

    ReplyDelete
  4. tgk foto atas mcm tapai, rupa2nya nasi lemak..

    ReplyDelete
  5. nampak sedap pulak lam gmbr.......igtkan tapai jgk

    ReplyDelete
  6. Ayam tu duduk sekali dalam bungkusan tu atau beli asing? :)

    ReplyDelete
  7. salam ain..sikit sangat tu..he he

    ReplyDelete
  8. pinky:
    mengodaaa..jom makan..tapi dah habis kakain makan...sebab ciput jer nasinya tuu

    ReplyDelete
  9. zana:
    kerang pun sedapkann...feberet jugak tu...sambal kerang...


    rai:
    amboiii..hahaha mengedik lagi tu..jelas akakk cam nii...


    lia:
    jangan la mcm tuu..biasa jer nasi lemak ni..tapi ada daun pisang terus jadi sedap la plk...

    ReplyDelete
  10. tentang kita:
    ehemm..ehemm..mengidam ker...meh ler kakain belanja no hal punya..


    anne:
    nak kee..tapi dah habis kakain makannya..esok la yee..hihihi..


    shaiful zaidi:
    cantik jer bungkusnya tu kann...
    tu yg tertarik lagi menarik nak dimakankannya..

    ReplyDelete
  11. cik dah:
    tapai..tapai pun sedapkan..lama tak makan tapai..teringin la pulak nii..nak makan tapai ubi laa...


    kakcik:
    ayam tu beli sendiri kat kantin masih panas lagi tuu..nasi lemak tu satu opis yg bagi...sedap jugak makan mcm tu..


    acik erna:
    ciput jer acik erna..tapi boleh la kenyang la jugak..kene pulak dgn ayam goreng panas2 tu..selera ajer...


    fara:
    fara lapa ker..meh kakain belanja.

    nak belanja cendol la..panas2 mcm best makan cendolkan...nak takk..

    ReplyDelete
  12. kenyang...

    tengahari tak payah makan dah :)

    ReplyDelete
  13. pagi tadi makan nasi lemak juga..
    ada ayam best, best.....

    ReplyDelete
  14. Bungkus daun pisang tu yg best ain..

    ReplyDelete
  15. ayam goreng lagi besar dari nasik! ahaha

    ReplyDelete
  16. as salam kak..

    sungguh sungguh menyelerakkan...

    ReplyDelete
  17. sib baik nengok blog ni lepas waktu lunch.. kalo x... terliur dah nie.. hehe

    ReplyDelete
  18. nasik tu nampak sungguh sedap..ayam tu tak berapa, errr kita memang tak berapa suka ayam.. hee..

    ReplyDelete
  19. sedapnya nasik lemak bungkus daun pisang macam ni!
    uols buat iols kelaparan!
    hik hik hik

    ReplyDelete
  20. sempoi nya nasi lemak! saya pun breakfast nasi lemak tadi...tapi takde lauk ayam..nasi lemak standard je..

    ReplyDelete
  21. sedap nye nasi lemak dibungkus dgn daun pisang...aroma dia memang menarik

    ReplyDelete
  22. bila bukak, baru nampak banyak isi perutnyer
    hehe

    ReplyDelete
  23. olo...sedapnyer...suka tau goda kita ptg2 arini..

    ReplyDelete
  24. Nasi lomak daun pisang...sodap.

    ReplyDelete
  25. hoho... nasi lomak daun pisang.. terbaek...

    ReplyDelete
  26. terasa lapor plok malam ni...

    ReplyDelete
  27. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    hentak kaki nangesss tgk!!!

    ReplyDelete
  28. mak aiiiii..sedapnye kak..nasi lemak cenggini barapa rm ar?
    dgn kilauan mengguning..siap guna daun pisang...menambahkan selera mkn

    ReplyDelete
  29. ehem terliur mama tgk pic.ni !!..hu2x..

    ReplyDelete
  30. Ainku..
    Ini namanya tergoda sampai tergodam ni Ain. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini