01 August 2013

ramadhan 23 - yang ke 18...

assalamualaikum...

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha pengasih,segala puji bagi Allah,tuhan sekelian alam,selawat dan salam keatas penghulu kami Nabi Muhammad SAW serta keluarga dan sahabat baginda...

Alhamdulillah, hari ini 1 ogos adalah hari lahir buat puteri sulung kami bernama Anissa Zakira yang ke 18 tahun...doa dan harapan kami semoga menjadi anak yang solehah, diberkati oleh Allah dan berjaya didunia dan akhirat...dan yang paling penting tidak tinggalkan solat...Ya Allah,jadikan anak-anak kami ahli syurga dan dorongkanlah hati mereka untuk melakukan amalan yang membawa mereka kesyurga, dan jauhkan hati mereka daripada melakukan amalan2 yang membawa mereka keneraka mu Ya Allah...kuat lah imannya...aminnnn...

ada beberapa keping gambar, 
gambar ini masih bersekolah rendah lagi...

sekarang dah besar...

gambar bersama dengan adik-adiknya, nurrin,yasmen dan hanim...


dan ini lagi...

gambar terbaru ahad lepas...dah makin membesarrrr semuanya...

kami berdua berkongsi bulan hari lahir cuma beza beberapa hari saja...dan ini pulak gambar maknya bersama dengan rakyat jelata...terasa makin dan semakin banyak umur maknya nii...

ehemmm..ehemmm...kalau ada sesiapa nk ucapkan ucapan selamat hari lahir untuk maknya pun boleh jugak....chewahhh saja jer...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

35 comments:

  1. besar dah anak dara ni...
    hepi besday Anissa Zakira...

    moga hidup sentiasa dilindungi Allah...

    ReplyDelete
  2. cantik anak2 dara akak :)

    selamat hari jadi anissa dengan maknya jugak in advance

    ReplyDelete
  3. happy birthday annisa!..x lama lg bleh dpt menantu ni..opsss ;-)

    ReplyDelete
  4. p/s happy birthday utk akk jg in advance

    ReplyDelete
  5. semua cantik2 termasuk maknya nampak muda lg.seronok ramai anak dara..mesti ringan kerja2 di rumah

    ReplyDelete
  6. wahhh manis nyer anak akak... hepi besday, dear...

    ReplyDelete
  7. salam ain,

    selamat hari lahir buat kak long
    semoga berjaya di dunia dan di akhirat..amin

    kita pun julai juga ain, mesti ada kesamaan perangaikan :)

    ReplyDelete
  8. selamat menyambut hari lahir utk both of you....

    wahhhhh lawa2 anak dara u sis...
    ikut mamanya lah tu :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk annisa & mamanye yang sama2 cantek~

    alahaiii.. nampak sebaya jer kak ain dan anak2.. awek muda lah kak ain nih~ jelessss.. nak petua~

    ReplyDelete
  10. sekarang dah jadi anak dara kan...

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir annisa.. kak ain dgn anak mcm kakak dgn adik..

    ReplyDelete
  12. Selamat ulangtahun kelahiran buat Annisa dan ain juga...

    Dah sama besar anak-anak kita dgn kita kan ain.

    ReplyDelete
  13. selamat ulang tahun ya...cantik anak akak....manis...=)

    ReplyDelete
  14. Selamat ulangtahun Annisa & kakain(in advance)..
    Wahh..nampak muda lagi mak nyer..
    Cam ner lah aiza dgn anak dara aiza tuh..

    ReplyDelete
  15. Maknya pun macam adik beradik jer. Awet muda gitu... Happy birthday untuk anak dan maknya. Semoga sentiasa beroleh kesihatan yang baik, jiwa yang tenang dan iman yang teguh. Amiin.

    ReplyDelete
  16. alahai emaknya pon sama cantik han anaknya. kelip2 mata nisah duk cari manalah maknya tu hehhe. nampak sama je..

    ReplyDelete
  17. Ain..
    Anisa makin besar, makin cantikkk..manis dan lembut aja orangnya...mana tumpahnya kuah kalau tidak kenasikan...tengoklah emaknya dulu...:)

    p/s Selamat Ulangtahun ke 18 buat Anisa ..

    ReplyDelete
  18. Dah besor makin manis anak kak Ain tu ya.. Happy birthday to Anissa Zakira. Muga selalu menjadi kebanggaan keluarga dan muga bahaga selalu di dalam lindungan Allah swt.

    err... birthday kak Ain tu dah lepas ke belum? Untuk kak Ain juga saya mengucapkan selamat hari lahir dan sy mendoakan agar kak Ain sentiasa diberikan kesejahteraan dan kebahagiaan hingga ke hujung nyawa, Amin.

    Nak jawab soalan kak Ain dalam blog sy: persiapan raya macam biasa aja kak Ain. sekadar beli baju baru. Yang lain sekadar 'recycle' aje. Haha.. (nak belanja berhemah la kunun2nya)

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir Annisa. Seronak tengok gambar keluarga kak yang bahagia.Moga rahmat Allah sentiasa menaungi kak sekelaurga

    ReplyDelete
  20. besar dah anak dara akak..mak gan anak macam adik beradik je..

    ReplyDelete
  21. cantik2 anak dara ni semua termasuklah mak dara, happy birthday tuk both of u yer !

    ReplyDelete
  22. Selamat hari lahir Annisa.

    Kemana tumpah kuah...cantik anak2nya sudah tentu mengikut maknya.

    ReplyDelete
  23. maknyer makin jelita, anaknya makin menawan...semua cntik2...besar dh anak akak yek...macam sebaya jer kalau tengok sekali imbas...sy pun kompius..hehe..

    ReplyDelete
  24. meamng dah besar 18 tahun satu umur yang sangat mencabar... moga jadi anak solehah selamanya....
    untuk ibunya juga selamat hari lahir.. moga pertambahan usia membuatkan kehidupan bertambah bahagia...

    ReplyDelete
  25. Kak Ain tiba2 rasa tua eh...ahahaa...

    Nanti bila masing2 masuk kolej sunyilah rumah. Apapun Happy Bufday buat Anissa Zakira.

    ReplyDelete
  26. Happy birthday untuk nak dan anak..macam rups maknya dalam gambar ni

    ReplyDelete
  27. eppy bday buat anissa ..
    semakin besar dah anak2 akk
    seronok tgk
    x lama lagi bermenantu lah ye ekkee

    semoga semua anak2 akk menjadi anak yg solehah dan cerdik pandai ... aminn ;)

    ReplyDelete
  28. hepi besday buat annisa, semoga apa yg mama doakan di makbulkan allah.

    Comeyyyy sama comey ngan ain

    ReplyDelete
  29. selamat ulg thn annisa..moga terus cemerlang dunia n akhirat....

    ReplyDelete
  30. Slmt Hr Lahir Anissa...Sga trs sukses yea...

    Xlupa jgk utk omaknyer, Hpy bday yer kakakku...

    pppsssttt thn ni raya blh la potong kek...ehehe...

    raya nti kita jmpa yer...

    ReplyDelete
  31. cepatnya masa berlalu..anak2 dah besar2 dh..alhamdulillah jika mereka membesar bagai johan..doa..amin..

    ReplyDelete
  32. **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini