28 August 2013

WW - 28.08.2013

assalamualaikum...

rabu...sekejapnya hari rabu...
WW la yee...

 nak makan wafer ni sekejap lagi...
sedapnyaaa....

 malam nanti nak pakai ini...
wow tegang wajah akakk huhuhu...

pukul satu time rehat nak guna ini...
rasa bahagianya...dapat melelapkan mataku ini...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

37 comments:

  1. Replies
    1. tak la haizam...sekejap lagi beli makanan kat kantin jer..
      lepas tu kalau mengantuk cari bantal yg "cantik" tuu...

      Delete
  2. kul 1 kalo sempat mmg tarik bantal lelap seminit due kan....lega rase...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la selalu pukul satu mmg carik bantal...tapi hari ini nak isi perut dulu...
      kalau ngantuk bari carik bantal..

      Delete
  3. Tak cukup besar bantal tu...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la DZ..nnt besar sngt bantal terus tak bangun2..pukul 3 baru tersedar la plk...

      Delete
  4. First time guna mask, adoi la kak pedih2 muka ditariknya segala bulu2 kat muka...hahahaa...

    Pas tu serik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la aina...lepas kering tarik...rasa licin jer...
      sebab semua bulu2 dah kene tarikkannn...

      Delete
  5. Eh... rumah Ain dah baru. kakcik baru perasan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempena hari raya..ubah suai sikit2 kakcik...

      Delete
  6. Saya lebih tertarik dengan bantal tu. Aduhai..memanggil2 jer nampaknya. Tapi kami selalu lelap sekejap kalau Jumaat jer. Hari biasa nie, habis dengan lunch jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakain pun..suka yg gbr no3 tuu...
      kalau dah ngantuk makan kemudian tido dulu....

      Delete
  7. AIN SUKA YG BESAR KECIL

    ReplyDelete
  8. bantal bucuk yg sedap untuk dilena..,ahhKs

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. semalam kakain makan dulu..kemudian baru carik bantal..lapo sangat...

      Delete
  10. rehat makan tue jer...kuruslah akak nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkkk...makan nasi liza...
      tu sampingan jer...tak kenyang..

      Delete
  11. selamat menjalankan tugas harian . Terima kasih atas kunjungan ke blog 'kami in the house'.

    ReplyDelete
  12. Ni lunch wafer je ke? Mcm tak cukup..

    *cantik blog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak cukup ujie...makan nasi... lapo nak tido pun tak boleh...

      Delete
  13. Salam Syawal Ain

    kalau lolap tu...terlajak waktu rehat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau terlolop ada orang tukang kojutkan Atuk..tak risau...

      Delete
  14. knah suka kalau dapat bantal tu..time lunch memang waktu tidur..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun kak nah...
      tapi semalam lapo..cari makanan dulu...

      Delete
  15. Replies
    1. axvt wajib tu kann mimi...
      dpat sekejap tido sekejap pun dah rasa puas..

      Delete
  16. balik sekolah, aktiviti saya memang no.3 tu ain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyee...kat rumah lagi best anim...
      baring-baringan...

      Delete
  17. hehe...siap bantal yer k.ain...km kat cni luch time dok atur open house, hari2 ada je...

    cantik la rmh baru k.ain nih, tersusun je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada bantak bunyukkk tu hajar...hahaha...
      hari biasa waktu kerja tak ada sangat jemputan..malam ada la jugak...hujung minggu lagi banyak...

      rumah baru sempena hari raya tu hajar...nnt dtg lagi yee...

      Delete
  18. Dulu masa kerja jarang okje tidur sebab kalau tidur nanti nak kerja semula amatlah malas hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita suka tidoo...dpt sekejap pun jadi laa..tu kalau dh ngantuk sangat la kan..

      Delete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini