27 May 2011

senyum...senyum...

Assalamualaikum..
Salam jumaat untuk semua…semoga ceria2 selalu…
Tak ade ape yg menarik nak buat citer pagi2 ni…
kalau boleh buat la mcm ni yee...
Lagu Senyum – Malique & Najwa

Senyum…Tak perlu kata apa-apa
Senyum…Tak perlu kata apa-apa
Senyum…Tak perlu kata apa-apa
Senyum

Kacak luar Kacak dalam Kacak dengar sini
Kalau saya senyum Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum Dunia tiada penyakit

Semoga hepi2 selalu di pagi jumaat yang indah ni…

senyum tak perlu kata apa2...senyum..



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

33 comments:

  1. tak sempat nak senyum... asyik bersin je tak sudah2... cenderung ke arah nak demam ni... huh

    ReplyDelete
  2. senyuman itu awet muda...
    pagi ni semua kwn2 tersenyum hepi..

    ReplyDelete
  3. salam ain,

    bila tiba hari jumaat
    semua pekerja seyum2 sokmo :)

    ReplyDelete
  4. aku sebenarnya konpius dengan lagu ni
    sebab cam simple je..

    ReplyDelete
  5. NM02:
    ala kesiannye...pas ni gi makan ubat ye....
    bile dah sihat boleh senyum2 selalu...

    ReplyDelete
  6. MH:
    semestinye awet muda..sebab bile senyum merupakan satu senaman...

    tapi senyum biarlah ikhlas ye...

    ReplyDelete
  7. ati:
    itu senyum ade makna tu...
    sebab esok bercuti kannn...

    ReplyDelete
  8. yesss..
    jom senyum..kalau nak awet muda senyumlah selalu..:))))))

    ReplyDelete
  9. esempoi:
    sesekali dgr best jugak...
    sekadar hiburan jer...

    ReplyDelete
  10. nurkass:
    kass ni kalau senyum mesti menawan agaknye ye...
    manis semanis name orgnye kannn...

    ReplyDelete
  11. qema anak beranak suka lagu ni kak..kalu berkumandang kat tv ammar siap gelak joget2 dgr lagu nih hehe..senyum sokmo k

    ReplyDelete
  12. salam..

    senyum itu satu sedekah.. dpt pahala percuma lg. senyum itu satu senaman, awet muda gitu.. senyum-senumlah selalu..

    ReplyDelete
  13. tengah cuba nak senyum ni...ulat ada je..nora dah jumpa da punca dia..bukan ulat sampah tau kak..nanti nora citer..

    ReplyDelete
  14. kak ainn, anak yus Alia suka lagu ni...:)

    ReplyDelete
  15. Ain... kakak senyum sebab tengok gambar katun senyum yg ain tepek....

    ReplyDelete
  16. Assalam Kak ain...
    Senyummmmm seindah suria...Moga akak sentiasa senyum dah ceria selalu....

    ReplyDelete
  17. gee ryder:
    senyum...senyummmm....
    tak kene byr pun kannn...

    ReplyDelete
  18. qemaishak:
    kite org besar pun suke dgr...budak2 lagi la kannn qema...

    mesti comey jer anak qema tu sambil joget dgr lagu ni..

    ReplyDelete
  19. hamizah:
    kak ain pun nak sonyum kat mizah yg jauh...

    senyum tak perlu kata apa2......

    ReplyDelete
  20. ieja amieja:
    dapat pahala jugakkan..

    nnt kak ain kesane ye...mlm sikit kat rumah nnt baru boleh tengok blog ieja lame sikit...

    ReplyDelete
  21. nora:
    senyum dlm terpaksa la nora tu...

    nnt citer ye..mane dtg ulat hitam kat rumah nora tu...

    ReplyDelete
  22. yus:
    mcm tu Alia same mcm kak ain la ye...minat lagu tu...

    ReplyDelete
  23. kakZakie:
    akak tak tengok lagi ain senyum lagi...mesti pengsan nnt..hihihi..

    ReplyDelete
  24. cik sue:
    kak ain mmg ceria selalu..
    tapi kadang2 ade suramnye jugak...

    ReplyDelete
  25. senyum sedekah yg paling mudah...

    ReplyDelete
  26. wah hepi nmpak...seronok ek nk p holiday...Hepi holiday ain...sy gak yg sedih cz 3 farah xmo ikut...hu...

    ReplyDelete
  27. jgn la puji lebih2.. aku tau aku kacak.. :P

    (tah pape tah..)

    ReplyDelete
  28. Senyuman itu adalah sedekah.

    ReplyDelete
  29. bila senyum hormone positive pun keluar. lambat tua..hee

    ReplyDelete
  30. ..........

    (sy tgh senyum kak...hehheheh)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini