06 April 2011

dapat kek & nak kene cari baru ni...

semalam baru jer citer pasal kek, pagi ni  ade dapat sepotong kek sempena besday my opis mate yg ke dot...dot...tapi masih muda lagi...hensem n macho lagi tu…betul tak yg punya besday tu...

terima kasih la ye..tengok pun dah nnpk sedap kek tu...rase tak terlambat lagikan nak ucapkan.hepy besday kat my opis mate ni...semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki semoga bahagia disamping keluarga dan yg paling penting diberkati Allah didunia dan akhirat aminn...

sedih gilerrr ni...cemera kat hp ni dah tak berfungsi… bile dah ambik gambar cantik2 nak transfer tak boleh la pulak...dah buat perangai la pulak dia ni...banyak jugak gambar2 yg nak dimasuk kat blog ni nak buat n3…tapi  kechewaaa sungguh dia buat2  merajuk pulakkk...

nak kene ni...nanti tukar yg lain baru tauu...chewahhh
mcm ade banyak ongkosnyeee....nakku khabarkan kat 
my laling la, cerita sedih ni...akan kupujuk n kurayu
kot2 mahu dia simpatikannn...dapat akakk hp baru...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

43 comments:

  1. ain....

    bagi upah..

    pasti akan dapat...huhu


    ^______~

    ReplyDelete
  2. pujuk..jangan tak pujuk..he.he

    ReplyDelete
  3. Kalau pujuk rayu kena pada masanya pasti dapat punyalah ain. Kan baru awal bulan nie...:)

    ReplyDelete
  4. pujuk jangan tak pujuk ain!
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. ati :
    hehehe...kene bagi upah ye...
    nnt la kupiki2kan...upah yg menarikkkk tuuuu...

    ReplyDelete
  6. ina:
    kalau nak kene pujuk kan ina...

    tapi kene la buat muke kesian n sedih tu...

    ReplyDelete
  7. kakzakie:
    tengah memikir ni..bile la mase yg sesuai ni...

    rase2 hari ni nk balik cepat sikit la..nak kusambut kepulangan laling time balik keja nnt...bg semyuman paling manis sekali sebelum membuka biacarakann kakzakie...

    agak2nye boleh ke cengitu ye...

    ReplyDelete
  8. miloais:
    mmg harusku pujuk dia milo ais..

    kalau dapat tu alhamdulillah...tak dpt byk sikit pun jadi ler...

    ReplyDelete
  9. ha tu diaaa....buat dah perangai...

    jet la bg sempoi sikit..nanti pasti dpt punya...hehehehehe...

    ReplyDelete
  10. kak ain, tadi dah masuk baca, ni masuk lagi sekali tgl jejak selepas bt entri baru hehe

    memang ralat kalau xde hp nak amik gambar kan huhu

    ReplyDelete
  11. emm kena ayat manis tu...bleh dpt punya :)

    ReplyDelete
  12. ainnoraini..insyaallah..sejuk hati laling tu nanti dengan pujuk rayu ain..dapat la yang baru..

    ReplyDelete
  13. "a'ah kan..saya rasa sgtlah tak best kalau entri tanpa gambar..paling2 pun sekeping jadi ler...baru berseri entri tu..cepat lah mengayat en somi mu..."

    ReplyDelete
  14. Semoga pujuk rayu ainn menjadi....aminnn..dapatlah hp baru yang lagi canggih gitu..InsyaAllah....:)

    ReplyDelete
  15. pujuk lah time yang betul..hehehe

    ReplyDelete
  16. dia suruh tukar dslr plk la tu k.ain...hehe

    ReplyDelete
  17. ladyzul:
    semestinye tu...
    nak try la ni...hasilnye blm tau lagi...

    ReplyDelete
  18. qema:
    tq la kat qema..sudi dtg kat sini...

    tu la pasal..macam tak best jer buat N3 tak de gambarkan..kalau ade gambar baru la mcm meriah jer..

    ReplyDelete
  19. mayana:
    tima kasih mayana..sudi singgah n folow ..

    nnt kite kesane ye...mlm2 sikit tau...

    ReplyDelete
  20. kak erna:
    kalau dpt yg baru alhamdulillah kak erna...kalau tak pun dia surih repair jer...

    ReplyDelete
  21. Terbaca ttg kek dlm n3 ni rasa teringin nak mkn kek....:)

    ReplyDelete
  22. piasara:
    tu la pasal pia..mcm tak berseri jer..takkan nak bawak camera pulakkan kalau setakat nak ambik gambar suke2 ni...

    ReplyDelete
  23. saya doakan akk dpt hp baru. alang2 yg baru tu bior ler yg canggih manggih..hehehehe

    ReplyDelete
  24. salam ain..ongkos jangan pikir..mintak je org sebelah hadiahkan huhu

    ReplyDelete
  25. yus:
    tak dpt yg canggih pun tak pe..nnt terlebih cangih tak reti nak gune..

    janji boleh col n jwp col dan yg penting ade camera...

    ReplyDelete
  26. nora;
    nnt ye..ini malam kasi pujuk itu en somikannn...

    ReplyDelete
  27. siti hajar:
    besar sgt tu hajar...
    kalau hp ade camera senang sikit...boleh gune bile2 masa jer..

    ReplyDelete
  28. azzey:
    kek dia sungguh menyerakan azzey..selesai sudah ain makan tu...yum..yumm..sedap...

    ReplyDelete
  29. heee
    encik abang akak baca tak blog ni?
    semoga berjaya kak! :)

    ReplyDelete
  30. pujuk..jgn tak pujuk...
    insyaAllah dapat klu kena gayanya..moga berjaya..

    ReplyDelete
  31. Salam ain;
    terima kasih kerana kunjungan ke laman ckLah. maafkan ckLah kerana akhir2 ini agak kurang berblog...sementara ini.

    ReplyDelete
  32. bodek2 cik abg la...hi.hi.hi...

    ReplyDelete
  33. Ainn... hp akak bukan aje kamera takleh guna... dgn2 hp tu dah kaput... sayang sgt kat hp tu...camera dia 8 m.pix... tu yang sayang tu...

    ReplyDelete
  34. Ain,


    tak lama lagi...
    Julai dah dekat dah..

    BONUS !

    hehe..

    ReplyDelete
  35. syariza:
    canggih sikit2 udah ler ye...

    nnt terlebih canggih tak reti nak gune pulak kak ain ni...

    ReplyDelete
  36. suri solehah:
    semestinye...harus kumintakkann...

    tapi mintak HP yg biasa2 jer...tak de la yg mahal2 pun...

    ReplyDelete
  37. =sz=
    en somi tu busy memanjang..tak de sempatnye dia nak bace...

    kalau kat umah tu bile kak ain mengadap computer dia pun sibuk jugak nak tau...

    ReplyDelete
  38. sal:
    malam tadi tak sempat nak pujuk la..dia keluar ade dinner la pulak...balik pun dah lewat...

    bininye dah tido dulu...

    ReplyDelete
  39. cklah:
    tak pe..mudah-mudahan lepas ok ye...dan ceria2 selalu...

    biasa la tu..

    ReplyDelete
  40. NzA:
    semalam tak sempat...kite cube hari ni ye...

    itu punkalau dpt ler..

    ReplyDelete
  41. azrina:
    julai...

    semestinye bulan yg mengembirakannn...reen..

    bertambah2 sayang kat abang kannn...hehehe...

    ReplyDelete
  42. anie:
    sayangkan kak anie...
    saye punya elok lagi..cume camera jer tak berfungsi...

    tengah piki2 ni repair jer kot..

    ReplyDelete
  43. kalau dah sering merajuk tu..alamat mmg kena yg baru..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini