28 May 2011

mane wiget follower...pegi kat sini jer...

aikkk...mane pergi widget followers ni...hilang sudah...nak nangis pun ade jugak...kemana kau menghilang ni...dah la tuan tanah ni tak berapa cerdik dalam hal2 mcm ni...mintak maaf la ye...sesapa yg ade tinggal jejak tu..tak dapat nak tau sape yg empunya diri...nnt bile dah ok akan ku cari jejak tu semula ye...harap2 cepat la dia kembali pulih ye...

nak citer hari ini punya aktiviti dgn rakyat jelata...disebabkan tak de gi mane2 kite org pegi la main bowling kat  IOI Puchong Mall tu...dah lame tak main bowling ni...
ini la pemain-pemain wakil rumah kite tu...
 pilih ye...bola mane yg larat di angkat...
jangan patah jari tu sudah...
hanim menanti giliran...name dia tak senarai pun...
tapi tumpang sekali dgn en somi punya giliran...
 tengok la kasut dia tu...tak sesuai langsung...
hentam saje la...
suka sgt la tu dpt baling bola tu sekali dua pun jadi ler...

 pemain harapan ni...harap gaya jer lebih...
bila baling bukan ke longkang lagi...dah kelaut jadinye...
 ini hadiah yg dia org dapat....lumayan sungguhkann...
ambik sorang satu...
jangan nak gado2 ye...jom kite balik...


ini tempat yg maknye suke ni...tunggu jap..
tunggu jap semua...nak masuk tempat ni...
sekejap jer...boleh ye...
wah...bila masuk jer....seronok bangat...
rase dilayan dgn penuh mesra alam tu...
siap bagi kite minum teh lagi tu...
ini la barang2 "herbaline" tu...ala pasal kecantikan ni...kalau nak dibelai2 wajah kite ni dtg la kat sini...harganye ok la jugakkk...kite pun tanya itu...tanya ini...pas tu ckp kat dia..next time saya mari ye...tapi mcm best jer tempat dia ni...mesti ade sesapa pernah pegi buat facial kat sinikann...nnt la ye...esok2 kot2 ade rezeki kita mai la sini...
bila nak balik tu...dia kasi minum lagi...kali air rebusan serai+honey kot...mcm sedap jer tapi mmg sedap pun...bile puji sikit kite pun dpt la minum lg secawan...
itu aje aktiviti hari ni...nak ucapkan selamat bercuti kepada semua sempena cuti sekolah ni...mesti ade yg gi jalan2 kan...kalau tak pun...ramai yg balik kampung jugakkannn....


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

16 comments:

  1. Maaf ye dah lama tak menjengah, cik ina bizi dua hari ni, amboi seronok ye berjimba-jimba main bowling.Cik ina pertama dam terakhir main bowling pada tahun 1989. sila percaya ye.

    ReplyDelete
  2. assalam ain...blog akk td pun tak ada follower..sibbaik ptg tu muncul blk hehee..

    bestnya main bowling

    ReplyDelete
  3. wah.....
    bestnya layan boling..
    ayu lama lah tak join....
    asyik masak2..

    ReplyDelete
  4. huhu...nora tak pernah main bowling..nak try la sekali pun nanti. dah lama tak on pc update blog..tp perasan juga la follower hilang...huaaaa...biarkan je ye kak?

    ReplyDelete
  5. blogger Warna Nostalgia pun semalam kelam kabut talipon IM bila tetiba blognya tak boleh dibuka.

    kena hack ke, IM?

    sabar-sabar, WN. tutup laptop tu dan pi tidor. bila bangun nanti, ok la blog tu...

    ReplyDelete
  6. wah2 bestnya dpt main boling dgn rakyat jelata...

    ReplyDelete
  7. widget follower saya pun jap hilang jap ada kak...
    kot2 diorg tgh buat maintenance lg gamaknya...

    bestnya kak, beriadah bersama-sama kan..heee

    ReplyDelete
  8. amboi ceria2nya..

    kak pun folower dah hilang sementara waktu..susah pula nak akses..jadi berehat beberapa hari ini...

    ReplyDelete
  9. eh saya punye pun problem itu ari..tak kuar follower tu.. blogspot ni skang mcm2 laa tau

    ReplyDelete
  10. thanks sbb sudi sggh blog ratu :) lama tak main bowling.segan pun ade sbb sik masuk longkang :)

    ReplyDelete
  11. seronoknya santai bersama kluarga...
    Cuti skolah ni dapat mnfaatkan masa brsama fmly...

    ReplyDelete
  12. slm,dtg cni utk follow..hihihi.. :)

    ReplyDelete
  13. P herbaline tu mmg menyeronokkan. Nak buat spa dia masih tak berkesempatan..Jom nnt kita p sama.

    ReplyDelete
  14. bile sy buat komen nie wijet follower dh kuar..alhamdulillah ia dah kembali kan

    ReplyDelete
  15. amboiiii...
    bestnya main bowling....

    dah lama tak men...(sbb tak reti main kak...heheheh)

    ReplyDelete
  16. dr sehari ke sehari nak bwk bebudak sekali g men bowling pun x berkesempatan..tgk lah cuti nih nnt...

    bestkan men ramai2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini