31 May 2011

pagi yang gelap kini sudah terang...

Hari ini nak gi keja hujan lebat sungguh...tapi nasib baik jalan tak jam n clear jer...alhamdulillah dipermudahkan segalanye...mungkin sekarang ini dah start cuti sekolah itu pasal jalan agak tak sesak seperti biasa...


Sampai kat opis...apasal byk kerusi dari org ni... ramai yg belum sampai tu...selalunye kite org yg paling terakhir sampai kat opis ni...ooo...sebenarnye hari ini ramai staff kat sini gi training ade jugak yg bercuti sempena cuti sekolah...

Sekarang ni hujan dah pun berhenti...pagi yg gelap kini sudah terang...tapi kesejukan masih terasa ditambah lagi dgn econ kat opis ni...jap lagi beku...keras duduk kat kerusi ni...


sekejap lagi matahari akan muncul...
cuaca pun mula la panas terik...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

33 comments:

  1. best kan klau dapat tarik slimut n smbung tido hihiiii

    huhu smalam t.dpt bukak kotak komen

    ReplyDelete
  2. Selamat bekerja...tempat Mp pun mendung jer...tak nmpak tnda2 matahari akan keluar...

    p/s..Mp baru jer balik dari joging....isi masa cuti skolah..heheh

    ReplyDelete
  3. SSL:
    mmg best giler kalau dapat tarik selimut...bahagia sungguh...
    sambil bersantai2 depan tv...

    ReplyDelete
  4. MP:
    seronok la ye joging time mendung mcm tu...sejuk jer kan..

    jeles la pulak ni...

    ReplyDelete
  5. wah2 ujan ke kat sana ... sini dah berapa hari x ujan .. panas je .. tidur mlm punn kena pasang aircond huhuh

    ReplyDelete
  6. Kat sini pun hujan. ramai yang cuti sebab kan sekarang ni cuti sekolah, jadi dorang ambik kesempatan nak bawak anak jalan-jalan kot.

    ReplyDelete
  7. kt cini lama tak ujan kak...tanah kt pasu bunga pun dah merekah huhuhuhhh

    ReplyDelete
  8. "sini pun mendung...tp mendung jer tak ujan pun..matahari masih belum muncul2 lagi ni..harap2 panas sampai ke ptg lah..sbb byk kain baju nak sidai ni..."

    ReplyDelete
  9. qema sampai lambat ke opis hari i..best duk baring pagi2 tadi hujan kan hehe

    ReplyDelete
  10. ieda:
    kat sini cuaca tak menentu...kadang hujan petang...hujan t/hari...hari pagi la pulak...

    ape2 pun perlu bersyukurkan...nikmat yg allah bg...

    ReplyDelete
  11. cik ina:
    cik ina cuti ke hari ni...
    kat opis ni sunyi jer..ramai yg bercuti...kite jer yg tak cuti...

    ReplyDelete
  12. sahromnasrudin:
    mesti panaskan sampai tanah pun dah merekah...

    mcm tu sahrom kene byk2 minum air kosong tau..takut kulit kering pulak nnt...

    ReplyDelete
  13. kalau boleh tido lg best kan...sejuk2 ni...

    ReplyDelete
  14. sini pun macam nk ujan..da mendung..tapi lum ujan2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  15. cuti sklh ni ramai cuti, opis kosong pon dh mcm x best, x meriah mcm slalu

    ReplyDelete
  16. pia:
    same la jugak pia...mendung jer...

    kain baju kat umah tu pun tak tau ntung nasibnye...sejuk jer agaknye...

    ReplyDelete
  17. qema:
    masuk opis lewat yee...baring2an lagi kat umah tu..

    kak ain kalu dah mcm tu jwbnye tak dtg keje ler...tido terusss...

    ReplyDelete
  18. ladyzull:
    mmg best sesangat...tarik selimut lagi..bangun makan pas tu sambung baring lagi....

    ReplyDelete
  19. dilla ady:
    kat sini pun same...mendung jer..kak ain ingatkan matahari nak muncul tapi belum muncul2 lagi ni...

    ReplyDelete
  20. syariza:
    kat opis kak ain pun sunyi sepi jer ari ni...

    tak saba nak balik rmh...

    ReplyDelete
  21. Hujan2 kalau cuti kan best..tp kak ida ckp je..pd hal kalau cuti pun kak ida keje gak...

    ReplyDelete
  22. kat rumah pagi tadi angin kuat tapi sampai saya lepas hantar anak2 pun tak jadi hujan pulak..

    ReplyDelete
  23. kat sini dari pagi tadi sampai sekarang, gelap jer.. sesekali turun gerimis

    ReplyDelete
  24. kat cni cuaca mmg panas memanjang..

    ReplyDelete
  25. tu pasal...pagi tadi mmg lebat hujan nye...siap petir panah memanah...

    ReplyDelete
  26. kalau dpt kelubung ngan selimut kat umah best tuh:))

    ReplyDelete
  27. best2..tak ramai org, tenang ja..

    ReplyDelete
  28. skrg hujan turun xmenentu la ain.....
    kalu cuti sk jln pn lengang kan...

    ReplyDelete
  29. kak...panas2 makan eskerim sedap kan???heheheh

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah..rahmat tuhan

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum...

    salam ziarah di pagi rabu :-)

    ReplyDelete
  32. Semoga yang terang itu berpanjangan...

    ReplyDelete
  33. Hai ini sunyi lagi ke office ain? Ramai yg bercuti kan....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini