24 November 2011

asyik testing...testing - ini kisah sebenarnya...

assalamualaikum...
ni sebenarnya nak cerita pasal gambar buah-buahan tu... apa la yang asyik nak testing kejap nak testing jer ain ni kan...tak de keje ke kou ni ain oiii...sabtu lepas sibuk nak test mengetest jugak...terpost jugak...macam tu la kalau dah tak berapa nak pandai nak guna dapat yang canggih sikitkannn....

pasal n3 buah-buahan tu...itu untuk kak azieazah ok tak kalau saya bawak masa PAD kat BBB nanti...macamana kakcik boleh ke...kalau kak azie nak ambik raga tu ambik jer la tak payah tanya kat tuanya ni...huhuhu....tapi tak laa,cerita yang sebenar-benarnya ada mintak tolong pada hajar macam mana nak buat picture tu jadi besar dan nak jadikan ruang nak buat n3 jadi luas jugak...maklum la kita ni tak berapa nak pandai buat tu semua,takut bertaburan nanti terus jadi entah apa-apa pulak.

bila hajar dah buatkan,dia sms pada saya ni...hajar postkan saya satu n3 gambar buah-buahan tu dari saya punya n3 yang beberapa hari lepas.kebetulan pulak masa tu saya tak sempat nak tengokkan dia dah pesan kat saya suruh tengok dan kalau ok delete jer n3 tu...takut nnt ada yang komen pulak...tak sangka ada jugak yang sudi singgah kat sini ye...nak tau ape benda yang nak testing...testing tu ye...

terima kasih pada yang sudi tinggalkan sepatah dua ayat kat kotak komen tu ye...dan nak mintak bermilion-milion kemaafan sebab tak dapat nak balas sebabnya line tenet kat opis tu tak berapa nak cantik sangat sejak 2 menjak ni nak jalan2 kat rumah kawan2 pun terhad ada separuh tu tak boleh nak bukak apa lagi nak baca...manyakkkk sedih oooo ini hati...nanti bila dah ok saya jalan2 lagi ye...tapi tu la kalau kat rumah bila malam hari apa lagi cari sarang jer laa kerjanya...sejuk-sejuk macam ni beradu lagi bestkann...tapi malam ni lewat sikit masuk beradu...

oh yee...pasal gambar tu...huhuhu cantik dan terang ke...yang sebenarnya tak ada pun camera baru,yang hilang tu belum ada pengantinya lagi...gambar tu semua ambik guna hp punya camera jer capnya alaaa...semua ada punya la...cap samsung jer...ok jugakkan...
Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

18 comments:

  1. gambar2nya buah tu clear..
    percubaan demi percubaan menghasilkan kejayaan...hik2..

    ReplyDelete
  2. selamat pagi jumaat ain..

    nampaknya ayu kena godeh2 entry sebelum nie.....

    hehehhe

    ReplyDelete
  3. mean pic apple tu ekkk
    line clear kata org utara ngeeee

    ReplyDelete
  4. a;a nmpk cantek. kalo edit kolor musti superb :)

    ReplyDelete
  5. Tersenyum2 sndirian baca komen kat n3 tu, xsangka ramai yg komen & tekan mcm2, laris blog k.ain nih...hehe

    ReplyDelete
  6. Okey je kak gambar tu, xkisah la janji ada gambar tuk kenang-kenangan kan.

    ReplyDelete
  7. ain..apapun pic.apple tu memang cantik..he2x..kalau line tenet meragam mama rasa nak meroyan pulak..ha2x..

    ReplyDelete
  8. rumah sama layout baru..mmg dah cukup menarik...

    ReplyDelete
  9. Salam ainnoraini,

    Amboi nampak segarnya buah2 tu....menarik sangat..

    ReplyDelete
  10. dah agak dah ain.. testing nak upload gambo..

    ReplyDelete
  11. Tak sempat nak tengok pic buahnya. Takpa, nanti pasti dapat tengok dan dapat makan. hehehe Thanks AIN.

    ReplyDelete
  12. nak buat adjustment pd blog eh?

    ReplyDelete
  13. Cantik gambar tu... dulu akak guna Nokia yang 5mp pun gambar dah cantik...kalau samsung tu 8 megapixel..lagi lah cantik kan...

    ReplyDelete
  14. cntik dah..tp kalo edit warna pasti lg cun

    ReplyDelete
  15. not bad jugak gambar buah tu.kalau slalu di asah...insyaAllah akn jd lebih baik dan baik dan baik..practice make perfect.

    ReplyDelete
  16. Jemputan khas buat tuan rumah dan semua pengunjungnya di sini:

    Sudi-sudikan:
    Pertemuan Blogger 18 Dis: Jemputan Istimewa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini