04 October 2012

permulaan oktober...

assalamualaikum...

kembali bersiaran...terasa macam lama jer tak bercerita kat sini..rumah kawan-kawan pun saya singgah tak sempat nak sembang-sembang tanya khabar...macam la sibuk bebenor...tapi adalah sibuk sikit-sikit jer...tapi yang sebenar-benarnya panyakit 'M' tu yang ada terlebih banyak...

nak citer pasal iklan...disebabkan hari-hari dengar iklan kat radio nikan...boleh jadi terpengaruh...tengok la tuu..asal bukak radio kat Suria FM kata..benda ni sedap...sedap sangat ke..hahaha akhir anakku yang kecik tu Hanim terjebak jugak...

ini la bendanya tuu...ambik jer lerr...

nak citer pasal gathering hari tu- sambung lagi...suka tengok gambar ini semua tau...saje nak tepek kat sini jugak ye...kakain ambik yee khairul hakimin letak kat sini...nak buat kenang-kenangan...boleh kannn....jom tengokkk...

ini baru sebahagian jer makanan yang ada..mewah dengan kek...

 wajah-wajah yang ceria...termasuk la wajah akak tauuu...

 macam-macam gaya ada...

sedang menjamu selera...
meriahkann..ini pun belum ramai yang datang masa tuu...

itu ajer untuk permulaan dibulan oktober nii...jangan la lepas ni ada penyakit 'M' tu lagii...nanti nak melawat kawan-kawan la pulak nak tau apa cerita terkini...





Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

20 comments:

  1. Masih melekat kejap dlm ingatan ain detik peremuan dgn teman blogger ye. Kakak yg sekadar tengok gambar pun suka...

    ReplyDelete
  2. byknya makanan...nmpk kakcik disitu....=)

    ReplyDelete
  3. banyak2 makanan gini, xtau nak makan yang mana rasa hihi..

    Betul2 sedap ke kak jem sun bear tu?

    ReplyDelete
  4. sedap2nya menu + meriahnyaaa.. :)

    ReplyDelete
  5. dapat tengok kemeriahan hadirin yg dtg....
    menu2nya sangat best juga.....

    ReplyDelete
  6. memang meriah. dan meriah makanan. hihi

    ReplyDelete
  7. tak menahan tengok gambar makanan tuh!! sedap2 belaka~

    ReplyDelete
  8. wah comel-comel walau pun kebanyakannya dah veteran....moga ukhuwah berpanjangan

    ReplyDelete
  9. Salam Ain...amboi...meriah betul gathering tu... mcm2 makanan ade...wajah2 blogger yang datang pun ceria je...

    ReplyDelete
  10. Mewah makanan...macam2 ada...

    ReplyDelete
  11. Ain..
    saya kat sini tumpang tengok gambar ajelah....:)

    ReplyDelete
  12. Meriah nya..seronok tgk walau tak dpt hadirkan diri tapi tetap terasa seronok...rugi la tak dpt ikut *sob*

    ReplyDelete
  13. meriahnya kak..ya Allah kek2 tu menggoda sungguh:)

    p/s : jom join GA kat blog simply moi saya kak:)

    ReplyDelete
  14. assalam ain..jangan la ada permulaan oktober.tiba2 nanti dah permulaan november..he he

    ReplyDelete
  15. meriahnya..suka tgk pic2.yg menarik ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini