25 September 2012

Gathering Glamer Raya Bloggers 2012...

assalamualaikum...

baru nak buat cerita pasal gathering glamer raya bloggers 2012 nak tunjuk betapa meriahnya semasa sesi bergambo hari tu...ini hanya sebahagian jer..sebab ramai yang belum sampai lagi...


ingat macam senang jer...nak bergambar ni kann..

susah sebenarnya... tak siap-siap lagi...

apa lagi la Dato' dan Ayu bincangkan lagi tuu...
cer tengok gaya masing-masing


 ok la tu..ayu sekarang boleh bangun yee..sesi bergambar dah sudah..

ini apasal la pulak nii..

haaa..baru ok sikit...tapi adik iffah tu nape la pulak...
mama cubit yee sbb tak mahu bergambar ker...

tadaaa...ini dah menjadi...baru la lawa-lawa semuanye tu kann...

ok la ini aje..nanti nak carik gambar yg menarik lagi yee...kalau berkumpul lagi ramai tak tahu la macam mana la ke rupenye yee..nak susun-susun tuu...mesti lagiii meriah dan kecohkann...
Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

34 comments:

  1. Waaa unik la entri awak Ain. Gambar photoshoot semata-mata! I like banyak kali!

    ReplyDelete
  2. Assalam ain, syiokknya jumpa ramai2 mcm ni, nape tak lenak nama2 blogger yg ada tu

    ReplyDelete
  3. 2x pegi 2x la x dpt bergambar mcm ni..

    ReplyDelete
  4. Kreatiflah Ain buat catatan ni. Kakcik suka macam Azie juga. :)

    ReplyDelete
  5. meriahnya.... seronok tengok...

    ReplyDelete
  6. Kakak dah menatap banyak gambar dai ramai teman blogger yg pergi ain dan apa yg kakak notice ramai yg berbaju merah, hitam dan biru pada hari itu macam ada 3 kelab kan...

    ReplyDelete
  7. Seronoknye kak ain...best kalau sy dpt join..hehe

    ReplyDelete
  8. wahh..untungla sempat gambar ramai2.. kami datang lewat :(

    ReplyDelete
  9. nak buat group photo mmg susah! Tapi hasilnya kalau berjaya, sgt best :)

    ReplyDelete
  10. sayang nya tak dapat gambar sama2...

    ReplyDelete
  11. banyak set gambar akak untuk grup photo ni.. seronok tgk.. he..he.. mcm2 memek muka boleh tgk..

    ReplyDelete
  12. huhu.. terkilan, lambat seminit.. :(

    ReplyDelete
  13. Untung makchaq mai awai.. dapat bergambaq ramai2.. tukang tangkap gambaq yang teruk.. belambaq kamera..

    ReplyDelete
  14. best nyer dapat berkumpul macam ni

    ReplyDelete
  15. wah seronoknya dapat jumpa teman2 maya..meriahnya majlis..

    ReplyDelete
  16. Ada juga ya gathering utk bloggers.. tentu seronok ya Ain..

    ReplyDelete
  17. kita juga yg melepas bergambar ramai2
    gathering kali ini :)

    ReplyDelete
  18. Tgk gambar pun dah tahu keseronakkan gattering tu..

    ReplyDelete
  19. Hah...bestnyer, jealousnya bile tengok gambar ni...

    ReplyDelete
  20. wah byk nye gambar cndid.. hehe :D

    ReplyDelete
  21. rindu kat blog ni.. lama x jejak..

    terbaekk r pic reramai chenggitu... bukan senang tu...

    awe tumpang seronok, nak join sekali mmg x berkesempatan

    awestori.wordpress.com

    ReplyDelete
  22. Assalam,

    Sayangnya diriku terlewat.. yg paling akhir tiba... wuhuhu

    ReplyDelete
  23. wah.. meriah nye akak..
    mesti best jumpa ramai2 kan :-)

    ReplyDelete
  24. alamak..!! ramai gak bloggers yg saya familiar ni... termasuk kan Ain...hehehe.. rugi nye la tak pat join, kan best kalo dpt join, huhuhu...

    ReplyDelete
  25. salam kenal...ramainya bloggers berkumpul...

    ReplyDelete
  26. wahhh...seronoknya..meriah betul...

    ReplyDelete
  27. Bestnya dpt berkumpul dgn sahabat2 blogger mcm ni...Mesti dah lama perancangankan.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini