17 October 2012

bezanya adalah...

assalamualaikum...

nak citer sebab tak ada citer menarik ni pun kira manarik la jugak ye...macam ni, ada staff baru masuk kat opisku ini...nak tau suratan atau kebetulan..tak tau la kann...nak tahu kenapa kengkawan semua...sebabnya adalah.....

sorang tu namanya Omar dan sorang tu namanya Umar...cam ner ni...keliru tak kalau kita kat opis ni nak panggil diarang berdua ni...kalau panggil namanya mesti dua-dua pandang...

tapikann...chewahh ada tapi tuu...

yang bermula O tu...Omar bin...dan yang lagi satu tu bermula huruf U..adalah Umar A/L...hahaha itu namanya kebetulan atau ape ye..masuk pun tarikh yang sama dan kerja pun section yang sama jugak...





Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

28 comments:

  1. salam kak ain..
    panggil je sorang mr O yg sorang lg mr U..agak2 dorang marah x??huhu

    ReplyDelete
  2. ieja:
    ok jugak tu kann..boleh dipertimbangkan..hihihi..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kakizan:
      tu laa..tp x pe dua2 tu comeyyy..hihi

      Delete
  4. satu panngil Omar A, satu lagi Umar B

    ReplyDelete
  5. ekekeke..panggil aja OOOOmar Islam...yg satu lagi tu, panggil UUUmar....;P

    ReplyDelete
  6. acu pggl aaron aziz utk slh sorang tu? hehehee

    ReplyDelete
  7. Omar tu nama ayah saya. :)

    ada orang bukan Islam nama Umar? huhuhu~

    ReplyDelete
  8. tak bole jadi nih...bila panggil dua2 pandang...

    ReplyDelete
  9. Apa nak panggil eh? Omar panggil OM bleh? Umar dipanggey UM?

    ReplyDelete
  10. Hihihihihi...np sy rs mcm kelakar je? Mcm comel je.

    ReplyDelete
  11. Ramai yang dah bagi cadangan tu - Tak pun seorang Encik seorang Mr... hehehe...

    ReplyDelete
  12. Kena panggil omar A dan Blah nie.

    ReplyDelete
  13. kalo nk panggil si Umar tu kena start dgn "day Umarr !!".. :)) no konpius da lps nih..

    ReplyDelete
  14. haha lawaklah..yg A/L tu panggil "Macha" ok tak

    ReplyDelete
  15. haa saya dah dpt bayangkan betapa kalutnya budak berdua tuu kalau panggil nama mereka serentak kan ;)

    ReplyDelete
  16. Susah juga ...rasanya panggil macam yang dicadangkan mala...mr O dan mr U.

    ReplyDelete
  17. Ain...
    Tak sangka, pandai jugak ye Ain buat lawak ye....bila baca ayat last tu, rasa lucu pulak....:)

    ReplyDelete
  18. kak, umar A/L tu india kan? unik nama:)

    ReplyDelete
  19. aisey pasal la sibuk beno kaum lain ni nak amik nama orang Islam... dun like..

    sangat mengagumi Saidina Umar Al-Khattab..

    ReplyDelete
  20. konfius jugak kalau dua2 nama sama...nanti panggil dua2 datang..

    ReplyDelete
  21. macam ni yea. kene bagi nama baru la kat salah sorg. nama glamor dorg kat rumah ker..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini