28 October 2013

mandi manda...

assalamualaikum...

lama rasanya tidak bersiaran...nak kata sibuk tak sibuk mana pun...cuma nak buat cerita kat blog ni ada pasang surutnya...kalau terlebih rajin tu...hari-hari ada jer ceritanya walau pun kadang-kadang tu cerita merapu jer..dan ribuan terima kasih la diucapkan pada kawan-kawan yang sudi singgah di'rumah' ni yee...


sabtu lepas tempat kerja ada buat family day...masa untuk bersukaria...tapi maknya tak la bersama-sama bersukari mandi manda disana pun...rasa macam dah puas dulu-dulu mandi manda disini...dari rakyat jelata kecik sampai ler rakyat jelata dah besar2 semuanya...

sebabnya boleh nak kata setiap tahun family day kat tempat kerja saya buat disini...hanya tempat ini sahaja yang boleh menampung jumlah pekerja ditempat kami yang ramai untuk bawak anak-anak suami atau isteri semua...cuba bayangkan betapa ramainya umat pekerja ditempat saya tu kannn...

entah mana hilangnya rakyat jelataku itu...dah besarkan...pandai-pandai la nak mandi manda...nak pergi dry atau wet park ke kannn...yang bertowel biru tu tak tahu la anak sapa...main ambik jer...itu sahaja cerita hujung minggu lepas...gambar tak banyak pun ambik...

bagaimana pulak kawan-kawan punya hujung minggu ye...tentu lagi seronokkan...ok nanti kita jumpa lagi yee...



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

12 comments:

  1. Sunway Lagoon lagi ye Kak Ain?

    Tak apalah mak2 lepak jelah sambil rehat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun aina,,.mak2 lepak jer..sambil sembang2...

      Delete
  2. seronok jugak dapat buat family day, office kami jangan harap.. pekerja pun 2 orang jer nak pergi kena pergi sendiri.. :(

    ReplyDelete
  3. Wahhhh..mandi manda kat sunway lagoon tuh. Rugi lah x mandi kak.

    Zura melepak kat umah kat klang jer weken haitu.

    ReplyDelete
  4. ramainyaaaaa.....2 semua kaum kerabat staf tmpt ain kerja ke????

    ReplyDelete
  5. ok jugak lah kan sis..yg pasti anak2 seronok jer kalau tmpt2 berair ni...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ain , misi mencari sampai ke sini...semoga ceria berfamily day.

    ReplyDelete
  7. Dah lama betul sy tak g sunway lagoon ni kakain....bestnya ade family day!!

    ReplyDelete
  8. Tahun lepas pun sini gak kan? Ada hadiah dibawa balik ke ain?

    ReplyDelete
  9. waahhhhhhh sunway lagoon tuuuuu best nyerrrrrr

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini