16 October 2013

sabarrrr...

assalamualaikum...

masih bercuti lagi ni...nama jer cuti tapi macam-macam urusan nak kena buat...

mula-mula nk  kecelcom dulu...sekarang ni ada kat sini...hanginnnnnnn akuuu dengan celcom ni tauuuu... ada yang nak kena sembelih niiii...tapi sabarr...sabarrrr je ni...
Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

20 comments:

  1. teruskan juga bersabar yer.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedang bersabar ni QT..
      tak guna pun bill kene byr jugakk tu yg buat hangin je nii..

      Delete
  2. Replies
    1. nk sembelih sape pon tahu ni..
      tp tu la lia...parang tak bawak la plk ni...huhuhu..

      Delete
  3. Replies
    1. Ibu lala, kami ambik family plan tp mcm2 plk nk kena bayar walaupun masa ambik tu tak ambik pun utk pakej tenet..cam tu la kisahnya...

      Delete
  4. Sabar Ain... kang orang korban lembu, Ain korban orang! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakcikkk saya korban perasaan jer nii....sabarrr

      Delete
  5. sembelih lembu x pe kak kalu sembelih celcom nnt xde line la plak ;-)

    ReplyDelete
  6. sabar Ain...nanti kita sembelih lembu ya.....

    ReplyDelete
  7. Perghh! garang jgk k Ain ni.. sampai main sembelih2 ni... X yah sembelih.. bakor je tmpt tu.. hehe...(batu api lah pulak!!)

    ReplyDelete
  8. Sabar jerlah nak buat macam mana. Bertenang berkira elok2 nanti stress susah!!.

    ReplyDelete
  9. celcom pun ada problem jugak...ngape nye kak ain..ce citer...

    ReplyDelete
  10. Sabar2.. sy pun pernah hangin dgn celcom ni juga dulu hehee.. sabar jelah.. :D

    ReplyDelete
  11. Kak Ain...5-6 bulan lepas Aina kena jugak. Internet 2 bulan dah kena blok bil jalan dan tetiba beli data tak ke pelik.

    ReplyDelete
  12. assalamulaikum,

    jom tukar ke maxis...jom...

    mentang2 baru tukar ke maxis...hehe

    ReplyDelete
  13. Kalau dah cuti mmg banyaklah urusannyakan AN....kadang tu tak rasa mcm rehatkan...penat lagi ada!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini