03 May 2010

CeRiTa SeMaLaM…




1st May lepas kita org pegi  the curve shooping mall,saje window shooping, punye la ramai orang kat sane…macam-macam ragam… termasuk le saya gan family ye… kite tengok orang pas tu tak sedar orang pun tengok kite gak…kononnye nak cari barang kat ikea… kakaknye nak beli cabinet nak letak dalam biliknye… tapi hempeh tak de yang dia berkenan pun…,lain yang dicari lain pulak yg dibelinya…kalau dah masuk kat ikea tu kalau beli tak sah…walau pun sekecil-kecil barang nak jugak beli, geram je..tergoda you…tengok  cara hiasan kat situ…






lepas tu kite pegi kat Pet Shop… anak saye yg kecik ni namenya hanim memang suka pegi tempat ni…bukan nak beli pun…cuci-cuci mata jer… 







metrojaya ada buat sale tapi untuk members je… tapi akak bukan ahli…so tak de le… beli apa-apa pun… namenya pun window shoopingkan…jalan aje la...sempat gak posing....
bile dah penat jalan-jalan tu...makan time... nak makan kat mane ye... kalau pegi dgn dia orang ni... bukannye nak makan nasi, apa lagi Mc donald's le... ikut jer la.... janji tak lapar...











Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

2 comments:

  1. Salam ain...terima kasih kerana follow blog akak...akak & anak2 pun suka cuci2 mata kat Ikea...pastu pi makan2 kat cafe dia...memang best

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari saye...tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini