11 July 2012

WW- dapat ini...

assalammualaikum...

dapat ini tadi...

cantikkann...
rakan satu  yang bagi sempena kenduri kahwin kaum kerabatnya...

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

26 comments:

  1. Ingatkan ada orang meminang Ain! hehehe... kakcik gurau je. :)

    ReplyDelete
  2. chantek & nmpk exclusive..

    ReplyDelete
  3. mesti mahal yer door gift tu :)

    ReplyDelete
  4. Kak Zai ada dapat satu dari gift kenduri kahwin tapi dah tak ingat bila.

    ReplyDelete
  5. sesuai dengan majlis, cantik dan penuh nilai seninya

    ReplyDelete
  6. ehem..cenderahati yg exclusive !!..

    ReplyDelete
  7. komen iols sama mcam kakcik...
    ekekekeke

    memang besar saiz asal tepak sireh ke nok?

    ReplyDelete
  8. Ina:
    Memula dia kadi tu...itu la perkataan yg terkeluar...cantikkan..

    ReplyDelete
  9. Kakcik:
    Hahaha...terasa muda pulak tetiba ada org nk masuk meminang saya ni...teringat la plk masa kene pinang dulu2...

    ReplyDelete
  10. cantik...hari tue cr dapat jugak...simpan dalam almari buat kenangan hihihi

    ReplyDelete
  11. Lia:
    Mmg cantik..kakain pun baru pertama kali dpt cam nii...


    Ati:
    Iye la agakknya tu kan ati..masa sekarang macam2 adakan...dulu2 masa kecik2 ikut mak dpt bunga telur jer..


    Kakzai:
    Cantikkan kakzai..saya memula dpt tadi suka bebenor...
    Kakzai pun pernah dpt jugak yee..

    ReplyDelete
  12. Ppm:
    Betul2 mmg sesuai dgn majlis tu..kite yg dpt ni boleh la buat perhiasankann..


    Mama aini:
    Mama aini punya pun apa kurangnya..cantik jugk tu..anak saya suka dpt mama aini punya doorgift hari tuu...naib baik dapat lebih tk la diarang ni berebut nk sorang satu..


    Milosis:
    Aikk..same jugak kee..alaa m,u aiii tau..tetiba plk terasa malu2..tunggu nak kita kene pinang jer laa...entah bila tahunnya...

    ReplyDelete
  13. Che Rosliza:
    Kakain pun nk simpan jugak tau..buat kenang-kenangan..

    ReplyDelete
  14. Sekarang souvenir macam-macam ain. Bayangkan kalau nak beli 3000-5000 macam tu banyak duit nak keluar..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Ain

    belum pernah dapat lagi

    ReplyDelete
  16. Kakzakie:
    Betul tu kakzakie...kalau nk yg lain dari yg lain sikit kene ada modal yg byk la jugakkan...

    ReplyDelete
  17. Sangat cantik kak, aah kak blog problem tu yg syp je tu.

    ReplyDelete
  18. cantik..jeles r..hehehe nak jugak la kak
    lalala

    ReplyDelete
  19. cantik! mcm tepak sireh, tp mini je kan ni, ada isi apa dlm tu k.ain, kuih yer..

    ReplyDelete
  20. cantik. macam mahal je. tak mampu nak beli tu untuk buat door gift untuk tetamu.

    ReplyDelete
  21. boleh isi barang kemas tu ain..

    ReplyDelete
  22. Dah lama tak tengok bekas ni :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini