09 July 2012

malam sabtu punya cerita...

assalamualaikum...

ini malam sabtu punya punya cerita...

kami makan beramai-ramai sesama kaum kerabat...
ini pun baru sebahagian jer keluarga besar saya...
sabar  yee...
masih ada beberapa lagi yang belum sampai...kita ambik bau jer dulu tau...

 tengok la muka rakyat jelataku itu..bila ambik je gambar mcm-mcm jenis muka dibuatnya...
sabo jer laa...

ini pulak muka masing-masing dah kekenyangan..
tapi tu laa..tak sempat pun nak ambik gambar makanan...masing dah ngappp dulu...

ada acara lagi...meh ler tengok...


lepas makan ada acara potong kek tau...nak sambut besday yang ke dot..dot...tak muat dah lilin nak letak kat kek tuu...tapi kan...aikk apasal kek tu serupa kanak-kanak riang pulak nii...sape la yang kejam ni...buat kek cam tuu...

jangan ko nak perasan pulak ya ain oiii...sudah-sudah la tuu...sebenarnya kek tu najmi yang punya sambut besday dia yang ke4 tahun...nek su ni nyibuk pulak kann...

ini la besday boy tuu..dengan mama dan ayahnya...
emaknya tu kitarang panggil kaklong anak saudara saya...


itu ajer untuk hujung minggu punya cerita...makan-makan bersama kaum kerabat...bila sesekali berkumpul macam ni memang seronok...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

29 comments:

  1. ooo kak ain ni isteri "datuk" ye kak .. tp akak dapat title "nenek" bukan datin ;p ...

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat kumpul ramai2 macam tu.....cantik kek tu..ingatkan Ain punya...hehehhe

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaaaaaaa tempat tu..

    happy birthday utk org yg sambut boirthday & yang tolong potong kek tu, hihi

    ReplyDelete
  4. makan ramai2 memang seronok..our turn will be this weekend..

    ReplyDelete
  5. alololooooo comey nyer kek tu...

    ReplyDelete
  6. Assalam ain bestnya berkumpul n mkn ramai2 mcm tu mesti meriah je. Cantik kek tu. Muda2 dah jadi nenek, untung ain,

    ReplyDelete
  7. ramainyer rakyat kaka
    kek tue nmpk sedap la sangat ngeee

    ReplyDelete
  8. ok...x leh bg anak2 tgk kek ni..nanti dorang mintak jugak...hihihii

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Ain, tu kak Ain ke yg potong Kek memula tu, hehehe...
    besarnye kek... sayang la nak makan.. nak amik kereta doraemon tu, heeee~

    ReplyDelete
  10. nenek muda lah yee.. Now i dah jadi oyang. heee..

    ReplyDelete
  11. comelnyer kek doraemon tu..

    ReplyDelete
  12. Aduh!!!!terkejut saya...ingatkan Ain punya besday...he..he...

    ReplyDelete
  13. hai ain...meriahnya..seronok kan sesekali makan bersama camni...

    ReplyDelete
  14. waa kek dia ada dolemon naik kete lah !

    ReplyDelete
  15. Seronoknya makan beramai2 dengan keluarga. :)

    ReplyDelete
  16. ramainya....
    comel lah kek tu. - ada doraemon lagi tu!

    ReplyDelete
  17. meriah tu.....seronok lah tengok nye kak ain oi...jeles..dah lama benor tak berhimpun satu big family macam ni.

    ReplyDelete
  18. wah! sedapnya kek tuu... trus nafsu nak mkn kek dtg plak..huhu.. rosak diet.. SECRET RESPI..here i come..

    ReplyDelete
  19. seronok berkumpul ramai ramai meraikan majlis untuk si hensem tu

    ReplyDelete
  20. assalam ain..birthday najmi ye..happy birthday najmi

    ReplyDelete
  21. patutlah keknye cam riang ria jek.. rupernye bukak kak ain punye birthday..kekeke

    ReplyDelete
  22. ingatkan bufday maksunyaa..hehe

    ReplyDelete
  23. cukup teruja kalau makan reramai dgn sanak sedara...mesti riuh rendah dgn segala bunyi.. anak2 ain macam anak2 saya..bila kita nak on je camera, masing2 mulalah muka semacam.ummi dia ni semua benda nak snap..hihi

    ReplyDelete
  24. samalah kita, kak ain. dh jd nenet...hihihiih

    ReplyDelete
  25. baru nak wish blated bufday
    rupa2 nye "tipah tertipu" :p

    ReplyDelete
  26. Selamat hari jadi buat cucu sedara dapatlah nenek yang muda jelita menumpang sekaki.

    ReplyDelete
  27. sekali sekala berhimpun ramai-ramai makan bersama, seronok rasanya kan...

    lama tak berkunjung ke blog ni...

    ReplyDelete
  28. seronok kan ain dpt makan & berkumpul dgn kerabat..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini