02 December 2011

Doakan ye...kalau ada rezeki...

sekejap jer dah hari jumaatkann...
saja nak citer kat sini...esok tempat kerja saya ni ada buat hari keluarga...

 haa...ini la tempatnya..alaaa...mcm la kengkawan tak pernah pergi kannn...

mesti suka sangat rakyat jelata kat rumah tu...nak pergi mandi -manda kat sinikann..tapi maknya lagi suka sebab semuanya ditanggung beresss...segala-galanya free...main la segala benda yang ada kat situ dan mandi la sepuas-puasnya...

oh ye...mintak kawan-kawan semua doakan untuk saya ye...mana la tahu rezeki saya dapat hadiah cabutan bertuahkan...hadiah utama ialah sebuah kereta Proton Inspira dan Proton Saga...kalau tak dapat tu pun kot-kot ada rezeki hadiah sampingan ke..semuanya menarik jugak tau...

nanti esok saya sambung citer lagi ya pasal hari keluarga tu..kalau nak tau betapa meriah suasana  kat sana nanti ye...jumpe lagiii...


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

36 comments:

  1. Mudah2an Ain mendapat salah satu hadiah yang ditawarkan itu. Nanti bolehlah kawan2 tumpang. :)

    ReplyDelete
  2. bestnye kak ain ada family day..sy ni mmg harapanlah nak berfamily day bagai ni...opis sy kedekut nak mampos

    ReplyDelete
  3. Salam Ain..
    seronoknyer pegi situuu....semoga Ain dapat hadiah tempat pertama ye...:)

    ReplyDelete
  4. bab ditanggung beres tu yg best tu kak..

    ok kak,semoga berjaya dpt salah satu hadiah2 tu..Amin...

    ReplyDelete
  5. bab di tanggung beres tu yg best sangat2...

    iols doakan.... mudah2an dapat kat ain ye hadiah utama tu

    ReplyDelete
  6. Wow! lucky draw hadiah best2...hope k.ain dpt keta inspira tu ok...

    ReplyDelete
  7. ain..best laa..akak dh 20thn lebih duduk kl tk pernah lagi ke sana..huhu..tapi prefered theme park kat genting sebab sejuk..kat sunway panas..jgn lupa bawak shade..n sun block ya..:) enjoy your holiday n InsyaAllah menang lucky draw...:)

    ReplyDelete
  8. Syoknyer
    Have fun akak
    Moga Bertuah nnt :))

    ReplyDelete
  9. selamat bermandi-manda..moga semuanya happy terutama rakyat jelata..

    InsyaAllah.moga2 bertuah...manalah tahu..kot2 terkena..Amin..

    ReplyDelete
  10. wow...lumayan tu ain...Saya doakan agar trsangkut salah satu drnya..InsyaAllah....kalau dpt kete tu bolehlah saya tumpang 2 kaki ye.......

    ReplyDelete
  11. double rezeki mudah2an...
    lagi2 kalau dapat 4 tayar...
    amin...

    ReplyDelete
  12. Sumpah, saya tak pernah pegi Sunway Lagoon tuh!.

    Enjoy AIN... moga ada tuah dapat hadiah bertuah.

    ReplyDelete
  13. bestnya tempat buat famili day, semoga ain dpt hadiahnya, jgn lupa share kat sini ya

    ReplyDelete
  14. Selamat berlibur,mudah2an mendapat hadiah yang diimpikan.

    ReplyDelete
  15. Ainn...akak tak pernah lagi ke Sunway Lagoon tu...

    Semoga ada rezeki ainn untuk menang mana2 hadiah tersebut...

    ReplyDelete
  16. wahhh seronoknya....semoga Ain dapat hadiah tu...

    ReplyDelete
  17. Good luck ye kak!!! Mau melompat anak2 keseronokan nnti ni... Moga2 Ada rezki

    ReplyDelete
  18. bestnya hari keluarga buat kat sunway lagoon..semuga ain dpt slh satu dr hadiah bersebut..selamat bergembira & bermandi sakan !!!..

    ReplyDelete
  19. kalau ada tuah..
    pasti itu milik ain..
    yehaaaaaaaaaaaaaaaaa

    all the best, ayu dah hembus sikit2 biar ain menang

    ReplyDelete
  20. seumur hidup IM, cuma sekali dapat cabutan bertuah!

    ReplyDelete
  21. tang free cukup menariknya..
    Sapa2 pun happy and
    senyum sampai telinga :)

    ReplyDelete
  22. anak-anak sayapun xsabar menunggu 16&17 Dis family day anjuran taman perumahan tmpat sya tinggal di air panas Baling, Kedah. Xde hadiah kretalah cuma lawan futsal & game rakyat jelah. Itupun depa dah over excited.

    ReplyDelete
  23. "tuah ayam nampak di kaki,mana tau tuah mu wahai ain..kalau dpt keta tu.....hurmmm...tak tau nk ckplah...bestkan.."

    ReplyDelete
  24. Assalamualikum semua...terima kasih semua yang sudi singgah terima kasih banyak2 yee...
    Dah selamat pun pergi bersukaria kt sunway lagoon tu...tak de rezeki nk dpt dpt hadiah tu semua...rezeki kat org lain.. Tak pe saya mana la tahukan tahun dan rezeki saya pulak...

    ReplyDelete
  25. oho.. jiran sy pon g family day neh. depa kata serabut pasai ramei beno. 1 negara pnya Proton kan? haiyahh...

    ReplyDelete
  26. dapat tak lucky draw?

    *nyebok nak tau..
    kehkeh.

    ReplyDelete
  27. walau x dpt hadiah tu tapi yg penting hati happy gembira.. :)

    ReplyDelete
  28. wah seronoknya ..
    family day tmpt yg hebat dan happening mcm nie ..

    insyaallahh akak doakan , kalau ada rezeki x kemana punyeee :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini