03 November 2010

alahai mataku...

rasa letih sangat2…mate rasenye tak boleh bukak sekarang ni...
tadi mase b/fast tak de makan byk sgt pun...kenapa la...jadi mcm ni...
kalau kat rmh ni... mau dah bersantai2 kat depan tv sambil baring2
mesti bahagia sungguhkan...itu kalau… entah2 lagi sibukkann….

tapi kat tempat kerjakann...kene lah bertahankan mateku ini...
mate jer mengadap computer ni…tapi fikiran melayang-melayang…
bestnyer...kalau time sekarang kalau dpt mcm niii....


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

14 comments:

  1. hehehehehehehe
    cheqna lak saje jenjalan sebab nak elak dari ngantuk..boleh gitu???

    ReplyDelete
  2. cheqna:
    jap lagi kak ain nak gi jenjalan la...melawat kawan kat opis sebelah pulak...

    ReplyDelete
  3. time rehat ni mesti dh titun kann

    ReplyDelete
  4. Salam Pn Ain..

    Eloknya tidur 15 minit sebelum zohor pasti segar lepas tu..

    ReplyDelete
  5. alihkan keyboard, ambil bantal letas atas meja then landing kan kepala anda..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Cuba lah ngeliat ...berkesan tak..
    Kalau akak yg duk kat umah ni senang je nak ilangkan ngantuk ni...lipat kain lepas tu baru tidur ilanglah ngantuk tu...heheh..

    ReplyDelete
  7. syariza:
    hehehe..pandai pun teke yer...

    ReplyDelete
  8. abd.razak:
    betul tu en razak...nnt hilang sikit ngantukkan...

    ReplyDelete
  9. mata hati:
    biasa buat camtu...hehehe...

    ReplyDelete
  10. kak wan:
    jelesnyer kak wan boleh baring-baringan lagii...

    ReplyDelete
  11. salam ainnoraini..he he..akak pun teringin macam tu pagi tadi tau..tapi ada kerja luar pulak tu..
    balik pukul satu..sempat jugak..camtu..sepuluh minit..he he..

    ReplyDelete
  12. salam ain...len kali ngantuk p tido dalam surau jap. :P...leh dak gitu ?

    ReplyDelete
  13. salam..
    biasa dah..saya
    pun,time kerja je
    mengantuk..time
    blogging cerah
    biji mata..la la la

    ReplyDelete
  14. Ain..
    tapikan..
    kalau u kat rumah pun..
    tak mananya you boleh nak lentok2 tidur..
    ini sebab you kat opis..
    masa inilah jadi ngantuk se-ngantuk2nya...
    saja ja mata tu....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini