30 November 2010

tak ade rezeki & selamat pengantin baru...

Salam semua…
lame rasenye tak tulis2 ape kat sini…sebenar 3 & 4 hari lepas adalah busy sikit la jugak...bukan nye...kecewa sebab tak dpt  lucky draw tu tau ...tapi ade la rase sedih jugakkannn sebab tak dpt ape2 pun... dah tak de rezekikan...mari kite nengok gambar ni semase Family Fest tu...
itu la dia hadiahnye...sape yg dpt tu mmg bertuah sesangat la...
tahniah kat dia org yg dpt tu...sedih ooo mcm  nk nangis ni...sebab takdpt...
lepas je fastival tu kite org pun terus gi kesepang ade kenduri kat rmh SIL...
jom nengok gambar lagi...
 pada malam nye...bergambar  bersama pengantin & ateh (SIL)
ini selepas kenduri doa selamat & bacaan yassin
semasa kat masjid...selepas selesai akad nikah...
alhamdulilliah semuanye berjalan dgn lancar..
ini nurrin dgn sepupunye mimi....
ini pulak pengapit pengantin..siapa lagi kalau bukan anak kite yg baju merah tu...sebelah tu sepupunye nurul..dah mcm model payung dgn kipas gayenyee...
ini pulak semasa menyambut ketibaan belah pihak lelaki...yg jadi model bwk bakul tu pulak hanim dgn cousinnye...lynn..dia ni mmg best friend la...
selamat pengantin baru untuk faizah & wan...semoga berkekalan sehingga ke hujung nyawa dan dikurniakan anak2 yg comei...amin...
pengantin turun jer dari pelamin gi makan....
nengoklah dah ade pengantinye...seronok sakan dia org ni...


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

17 comments:

  1. salam ainnoraini.tak pe la ain..tak de rezeki..jangan sedih2 ye..insyaallah jika da rezeki dilain masa..
    selamat penganti baru..buat mempelai tu..semoga berbahagia dan berkekalan..

    ReplyDelete
  2. cantik nye pelamin die... suka g kenduri org kahwin... he..he..

    ReplyDelete
  3. jgn sedih2 takde rezeki tu... maybe tahun depan kot..

    selamat pengantin baru kpd pengantin baru tu la..

    ReplyDelete
  4. kak erna:
    mmg tak de rezeki kak erna...

    ReplyDelete
  5. mizct10:
    sekarang ni mmg byk kenduri kahwinkan...
    kak ain pun suke kalau pegi kenduri kahwin ni nengok pelaminnye...cantik2 pulak tu..

    ReplyDelete
  6. salam

    tak pe ..nx year kan ada lagi

    ain dah ada anak dara besaq na

    ReplyDelete
  7. sama cantik pengantin dan pengapitnya..

    ReplyDelete
  8. kak ain sy mmg suka ngat klu sal pelamin n brg hantaran2 ni. pernah lah bercita2 nak buka butik pengantin sb ska g org kahwin..tp x de bakat.. stakat tgk boleh lah..he..he..

    ReplyDelete
  9. xpelah k.ain, xde rezeki k.ain kt situ, munkin hr tu jadi rezeki pd mereka2 yg lebih memerlukan..

    cantik pengatin tu, suka tgk pengantin pakai baju merah, dl nk wat kaler merah hubby xmau, sbb dia gelap katanya...huhu

    ReplyDelete
  10. annoraini: sker tgk pengantin dgn baju putihnya tu!

    p/s: slm ziarah..:)

    ReplyDelete
  11. ati:
    kalau ade rezekikan inya'allah next year la ye..

    mmg dh besar pun ati...same besaq gan maknye...

    ReplyDelete
  12. hamizah:
    pengantin mesti la berseri2kan...jadi raja sehari...
    pengapit tu tumpang sekaki jer...

    ReplyDelete
  13. hajar:
    kechiwa ooo hajar sebab org laen yg dpt...hehehe tak de la..mmg tak de rezekikan..

    caler merah mmg cantik..berseri2 jer kak ain nengok dia org tu pakai caler merah
    hubby hajar tak de la gelap sgt pun..

    ReplyDelete
  14. azzey:
    salam kenal dari kak ain jugak...nnt kak ain folow ye...

    ReplyDelete
  15. mizct10:
    belum cube lagi...jgn disimpan bakat terpemdam tu..
    pengantin tu anak saudara kak ain, dia buat sendiri semuanye..ok jer cantik pulak tu...

    ReplyDelete
  16. Salam ainnoraini,

    Meriah sana-sini. Nasib tak menyebelahi lagi. Tak pe lain kali lucky draw bila hadiahnya lebih besar ain akan dapat.

    Yang dok bergaya nampak macam anak-anak ain je... wah tak lama pun turut mengundang makan nasi minyak juga kot....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini