26 November 2010

Innovation & Family Fest 2010

salam untuk semua...

nak citer pasal  pagi ni gi keje…jalan very very the clear..tak bersesak-sesak langsung  kalau hari2 mcm ni alangkah indahnye dunia ini…tak ler berserabut nak gi keje kan
kat ofis ni pun ramai yg bercuti…sunyi sepi jer la jugak tak  la berserabut  lebih2 lagi boss pun bercuti jugak…hahaha seronok ler…
esok lagi seronok tempat kerja kite org buat Innovation & Family Fest 2010 kalau nak tahu ade  Hadiah Cabutan Bertuah (Lucky Draw) mmg lumayan…wah minta lucky pada hari tu ye…tak dpt besarrrr punye  dpt yg kecikkkk pun  jadi ler..

nak tahu apa hadiah cabutan bertuah tu..jom kite nengok gambar ni…
macamana.....menarik tak hadiah tu....ok la kite tunggu sape la yg bertuah dpt hadiah ni ye...kalau ade rezeki ade ler...tapi nnpk mcm samar2 jer...
doa2kan  saye dpt ye...aminnn...

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

12 comments:

  1. Salam ain..harap2 dapat lah hadiah yang lumayan

    ReplyDelete
  2. salam
    gud luck ain
    insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. IsyaAllah k.ain, klu dah rezeki xkemana...

    mudah2an murah rezeki k.ain

    ReplyDelete
  4. insyaallah..jika dah rezeki ain..

    ReplyDelete
  5. Wow..! kalu dah rezeki, tidak ke mana.

    Kak Azie dulu, pernah masa cabut nombor tinggal hadiah besar 2 jer lagi. Tak sangka nombor kena pada hadiah TV.. melompat youu...! tv free. :)

    ReplyDelete
  6. pernah dapat lucky draw 2nd prize tp Daikin air purifier aje..



    kami mungkin pergi esok tapi lambat sikit rasanya..

    ReplyDelete
  7. salam Ain
    wah hadiah2 tu semua luamyan2 belaka tu
    moga2 Ain pun dapat hadiah juga

    ReplyDelete
  8. moga2 kak ain berjaya dapat mana-mana satu hadiah yang ditawarkan... :)

    ReplyDelete
  9. Wow!.. lumayan nyer hadiah bertuah. Maka bertuah sungguhlah diri yang menenangi cabutan bertuan tu...
    Moga you antara yang bertuah tu....

    ReplyDelete
  10. fuyoo ada kereta...hebat!!!!

    ReplyDelete
  11. ainnoraini: hujung2 tahun ni mmg ramai yg amik cuti kannnn...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini