18 July 2013

Ramadhan 9 - sejuk

Assalamualaikum...

Masih awal lagi ni...tapi rasa macam dah hilang separuh tenaga...mata ni sudsh rasa tak boleh nak dibukak lagi...dah la cuaca kat luar mendung jer, pagi tadi hujan...bila hujan terasa la kesejukan kat dalam opis ni...ditambah lagi dengan kedinginan econ...waaaahhh...kalau dapat bantal dengan selimut memang hanyut la rasanya tu kannn...

Kalau hari-hari biasa tidak la seawal seperti ini dah rasa mengantuk...sabar...sabar...ain...sabar...itu semua dugaan ajer tu kann...tapi kan kalau berada  dirumah keadaan macam ni mata tak boleh dibuka lagi... jawapnya dah lama aku melingkar depan tv ke...atas katil ke...ooo bestnyeee...

Ok lah yee...itu jer coloteh kakain pagi ini...jomm kita solat dhuha...
Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

29 comments:

  1. Mrs eady:
    Bagus tuu...kakain tak berapa semangat..petang nnt baru bersemangat...huhuhu

    ReplyDelete
  2. sypun mengantuk je ni...kalau dpt bantal mmg lelapler jawabnyer tp kalau kat rumah tak pulak ngantuk..hehe

    ReplyDelete
  3. tunggu tengahari..tak habis menguap he..he..

    ReplyDelete
  4. anne raini:
    ngantuk jugak yee...kakain ni sejuk jer dan ngantuk mmg kene lawan dia tu kann..sejuk sebab lemak dah kurang kot..huhu perasann...

    ReplyDelete
  5. qhaifa nur:
    exercise molutt la jawapnya ni nur...

    ReplyDelete
  6. Ain..he..he...amboi bukan main ye..ingat nak tiduq aja...he..he..tapi Azi pun sama kalau kat rumah time sejuk macam ni, memang dah atas katil ni....:)

    ReplyDelete
  7. Sy pun takde smgt. Pedih ulu hati ni kakain.

    ReplyDelete
  8. Office Aina pun sojuk bona, pulak tu tinggal group kami 10 org lebih ja kat floor sebelah sini makin sejuk.

    ReplyDelete
  9. segar sikit mata bila dah masuk waktu zohor, petang nanti tinggal beberapa jam lagi nak balik...tak sabar nak tunggu weekend kan :)

    ReplyDelete
  10. hehehehe....bertabahlah ya...=)

    ReplyDelete
  11. Nisah pon duk tgh tahan ngantuk ni. rase2 nak letak je lah kepala ni atas meja dan zzzZZZZzzzzzZZZZZZZ ..... :)

    ReplyDelete
  12. melaka pon mendung je hari ni kak. pagi tadi dah hujan. berat je mata nak bangun sahur huhu

    ReplyDelete
  13. opis hari ni adalah beku arghhhhh

    ReplyDelete
  14. Saya pun arini paling lemah spnjng ramadhan...stkt layan interenet laratla...

    ReplyDelete
  15. sekarang ini sudah segar bugar...sebab sedang menanti masa untuk pulang...

    pagi2 tadi bukan main layu jer mata ni tau...sekarang ni pulak memikir nak balik meredah jem la...

    ReplyDelete
  16. zura haini cergas plak.. mungkin sebab masuk opis lambat kot.. tapi lunch nanti mesti gak lepak kat surau.. hehehe

    ReplyDelete
  17. kat sini gerimis sebelah ptg...sejuk sikit rasa.

    ReplyDelete
  18. Sekolah saya "aircon" terbuka ain. Xde sejuk2 bagai. Turun naik turun naik kelas, berpeluh adalah..

    ReplyDelete
  19. Office kakak biasa kakak on tiga aircond tapi semalam kakak on satu aje tau ain. sama sejuk juga

    Hari ini pun samalah mendung juga di JB. Selamat berpuasa ke 10 Ain.

    ReplyDelete
  20. pagi semalam hujan + jalan sesak dan akhirnya lewat sampai office.. :(
    hari ni cuaca kat luar nampak cerah berbanding semalam.

    ReplyDelete
  21. Bulan puasa nie, saya suka cuaca sejuk. Lebih bersemnagat dan segar nak pergi kerja lepas Subuh. Kalau panas tu..aduai...malasnyaa nak gerak...hehehehe

    ReplyDelete
  22. Salam ramadhan Ain... semoga awak dan keluarga sihat2 dlm menjalani ibadah puasa..

    klu duduk di rumah mmg best, bila2 je boleh bekuak lentang.. hehehehe

    ReplyDelete
  23. salam kak ain..

    ada harinya memang terasa mengantuk sangat-sangat. apa pun tak boleh. especially kat opis dengan sejuk air-cond yang menggigit tulang..rasa macam nak tarik selimut je.

    ReplyDelete
  24. Kalau cuaca sejuk, mmng best kalau dapat bntal dan selimut..

    ReplyDelete
  25. Kalau kat rumah, dah bagun pagi tuntak boleh dah nakmtido balik. Kalau tido pening pale la jawapnya.

    Keje kat mana ni....

    ReplyDelete
  26. Sejuk2 camtu mmg seronok dibalut selimut..ngeeeee..

    ReplyDelete
  27. bulan puasa mmg akan rasa sejuk yg amat2...tidur pun bess

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini