25 April 2013

hisap ke kunyah...

assalamualaikum...

jom kunyah-kunyah benda ni...

bila mata separuh nak tertutup...fikiran separa sedar cepat-cepat carik benda ni ...bila ada rasa masam manis, rasa hilang la sikit perasaan mengantuk tuu... cuba tengok kita beli kat mana benda...ada tanda harga tu...huhuhu...abaikan n3 merapu meraban ni yee kawan-kawan...

intai-intai kat tingkap opis ni...hari sudah gelap...sekejap lagi ni hujan mahu turunnnn...sekarang ni bila petang je hujankan...




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

32 comments:

  1. x isap mahupon kunyah sbb x pandai mkn gula2 ;)

    ReplyDelete
  2. yelah ain...hari tu panasss

    lani hujan pulak ptg2...mlm2 sejukkk

    ReplyDelete
  3. lia:
    Laaa lia tak reti mkn gula2 yee...
    Mesti canti gigi kannn...

    ReplyDelete
  4. ati:
    Mmg sejukkan ati...
    Mintak2 tak ada la kilat...sebab kita ni takut sikit dgn kilat dan guruh...

    ReplyDelete
  5. ain..boleh je dua2 he he..nak kunyah ke nak hisap ke..janji masuk dalam mulut

    ReplyDelete
  6. bagi kat aeish kejap habis, kunyahlah tu...
    hari gelap konpom hujan...

    ReplyDelete
  7. Acik erna:
    Haha...saya hisap pastu kunyah2 kan...janji masuk dlm mulotkannn...

    ReplyDelete
  8. qhaifa nur:
    Aeish suka gula2 ni yee...nnt kalau jumpa boleh bagi kat dia...mesti sekejap je abih tu...

    Sama ye nur,kat sana pun gelap jugak.,.

    ReplyDelete
  9. sekarang musim hujan....

    pagi tadi dari pkl 5 hujan... petang pon masih hujan...

    ReplyDelete
  10. kunyah pastu baru hisap ... :-)

    ReplyDelete
  11. hisap dulu.. pastu dah penat, kunyah n telan.. keh keh keh..

    dah lama x makan gula2.. terliur plak~

    ReplyDelete
  12. ubat utk hilangkn mengantuk....hehehehe...

    ReplyDelete
  13. saya beli mints perasa serai, tapi nampaknya yang perabis budak budak opis. hahaha!

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan

    mula mula hisap pastu baru kunyah..

    ReplyDelete
  15. Dulu suka lani x lg sbb rs mcm manis sesgt

    ReplyDelete
  16. saya lebih gemar hisap dri kunyah..

    ReplyDelete
  17. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. assalam aini
    kemam je jgn kunyah tau nanti rooosakkk gigi he hee kata anak akak tu
    lepas makn nasi akak suka mkn mentos ni utk hilangkan loya he heee

    ReplyDelete
  19. Dua2 pun boleh...yg penting dapat hilangkan ngantuk..hihihi

    ReplyDelete
  20. kalau anak tak sempat hisap..terus digigitnya

    ReplyDelete
  21. jgn hisap, jgn kunyah...

    GIGIT....ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  22. kita pun suka makan mentos.. tapi selalunya kita kunyah hahaha.. sebatang tu sekejap je habisnya..

    ReplyDelete
  23. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  24. kat sini dah hujan kak rasa nak blk tido jek hihi

    ReplyDelete
  25. Jarang makan benda ni Ain....anak anak pun jarang beli...
    Betullah petang mesti hujan sekarang ni!

    ReplyDelete
  26. dl masa bercinta,..hubby sll beli benda ni..hahah.. saya kunyah ke telan dah lupa..hihi

    ReplyDelete
  27. dulu time belajar je suka mkn gula2 ni utk hilangkan mengantuk dlm kelas. skrg dah jemu. klw sy kunyah je..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini