11 June 2014

huwekkkk...nak muntah tau...

Assalamualaikum,

Semoga ceria dan gembira kawan-kawan alam maya kusemua...hari ini sampai awal ditempat kerja, seronoknya tak terkata sebab tak perlu bersesak-sesak kat jalanraya.

Bila sudah sampai awal sempat la membeli makanan untuk sarapan pagi untuk mengisi perut yang kosong ni...beli popia dan mihun goreng putih...harap-harap sedap la bila makan makanan tu semua.

Lepas bayar harga makanan, capai la tisu ni beberapa helai...sampai kat ofis buat lap tangan...nak tahu tak...kenapa laa tisu ni bau tak menyenangkan...huwekkkk nak muntah weiii...apa jenis bahan yang diguna untuk buat tisu ni kannn...

Nasib baik ada tisu sendiri...lega...tak berbau seperti tisu tadi...nak lap mulut, tangan baru la rasa seronok sikit. Kawan-kawan pernah dapat tisu macam tu tak?...mungkin harga dia murahkan...tu sebab quality tak berapa nak bagus...peniaga lebih pentingkan quantiti sahaja.



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

15 comments:

  1. biasanya tisu dari kertas recycle yg baunya kurang menyenangkan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya la tuu kann rai...baunya tak sedap langsung...nak yg murahkan..

      Delete
  2. Replies
    1. sama mcm rai..iye la kan anies..recycle punya tu...hishhh tak sanggup nk bau..

      Delete
  3. tak pernah lg dpt tisu bau busuk gitu..

    kak ain, rindu kat akak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa rindu ye...meh kak ain peluk...mcm pernah jumpa kita ninkann anne..in sha allah satu hari nantikann..

      Delete
  4. Tisu kat kedai kena jaga-jaga juga akak. Alhamdulillah tak keluar balik apa yang di makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik tak mkn lg awak, kalau tak...mkn jgak hihi alasan jgn membazir..

      Delete
  5. alamak nak kene berhati2 ni
    ntah2 tisu apa la dia bagi kan
    dah bau semacam plak tu

    ReplyDelete
  6. selalu tisu gittu buat lap tangan jer. hehehe.

    Zura pon selalu standby tisu sendirik dlm handbeg~

    ReplyDelete
  7. So far saya belum pernah dapat lagi tisu macam tu kak...

    ReplyDelete
  8. slalu beli tisu camni tp so far x nah lg bau busuk..agaknya tangan tokey kedai tu kot kak hihihi...kak, nk tanya la design blog akk sapa yg buatkan, leh syer tak...sy rasa mcm nk tukar design blog saya je

    ReplyDelete
  9. ada setengah gerai lagi teruk..letak tisu tandas roll tu..sabo ajalah

    ReplyDelete
  10. Kak Zai belum pernah terkena lagi.

    ReplyDelete
  11. tisu bau tak best, blm penah kena lagi. Tapi mmg biasalah diorang bg tisu yg mcm kertas..tak leh buat lap sgt pun. Tisu murah.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini