13 June 2014

Roti pun sedap...

Assalamualaikum,

Semoga ceria dipagi jumaat ysng indah ini...bersyukur kita masih lagi bernafas dibumi Allah ini...mari kita berselawat keatas nabi Muhammad s.a.w sebanyak yang termampu...dan berzikir Ya Allah sebanyak yang boleh...semoga kita dipermudahkan urusan hari ini dan diberkati oleh Allah kepada kita semua...jika ada perasaan sakit hati,tersentuh hati  tak kira pada siapa pun pada semua makluk Allah hendaklah kita memaafkan...baru la kita akan ceria dan gembirakan...


Pagi ini, makan ini ajer...bawak dari rumah...agak-agak kenyang tak?? kalau hari-hari makan nasi lemak, tak bagus jugakkan...lagi pun beberapa hari jer lagi nak berpuasakann...tu sebab belajar makan yang tak berat....




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

11 comments:

  1. sedap jugak sekali sekala layan ni..

    ReplyDelete
  2. saya pon makan roti je
    cuti sekolah ni, makcik2 jual nasi lemak, asal lalu je full kedai dia
    malas nak tunggu huhu

    ReplyDelete
  3. saya pon makan roti je
    cuti sekolah ni, makcik2 jual nasi lemak, asal lalu je full kedai dia
    malas nak tunggu huhu

    ReplyDelete
  4. tahan ke ain nk tunggu smpai petang tu...he3x...

    ReplyDelete
  5. haah kena biasakan diri dari sekarang
    rindunya ramdhan :)

    ReplyDelete
  6. betol.. roti pon sedap ape..
    boleh jimat jugak kalo makan roti neh.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Kebiasaannya kak Zai akan breakfast hanya dengan roti.

    ReplyDelete
  8. Hr ni lunch sy x bw bekal mcm biasa cuma mkn jajan je lik ptg kelaparan lah Pulak.

    ReplyDelete
  9. ya.. memaafkan itu sesuatu yang sukar, tetapi manis sangat bila digunakan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini