06 August 2011

semanis kurma...

alhamdulillah...sudah hari ke enam kite berpuasa hari inikan...sebenarnye tak apa ade nak citer hari ini...mcm dah kering je idea ni...tapi hari ini cume nak ucapkan terima kasih kat kawan kite tu..bagi kite sekotak buah kurma ...sebab hari tu ade citer kat dia ni...kami sekeluarga suke makan kurma macam tu...sebab dia tak manis sangat...

macam ni la wajah kurma tu..tapi yg dia bagi tu dah dibukak kotaknye...ini kite pinjam kat google ye...terima kasih ye..semoga dimurahkan rezeki...bulan yang mulia ni mmg byk pahalakan bile kite byk memberi lebih2 lagi untuk berbuka puasa....

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

30 comments:

  1. teringat kat SEPAH manisnya kurma ini..hehehe
    pepun..sekejap je masa berlalu kan..

    ReplyDelete
  2. rasa fressshhh makan kurma bertangkai tu ye kak...

    ReplyDelete
  3. kurma mmg sedap nak2 lg yg kurang manis kn kak

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum..

    salam ramadan..alhamdulillah rezeki dari Allah..manisnya kurma ini!

    ReplyDelete
  5. kurma safwan al taiyob yang bagi kak ayu kurang manis..

    hehehe..
    betul2 tu ngan komen kawan2.. manisnya kurma itu!!!

    ReplyDelete
  6. saya suke jugak makan kurma yg bertangkai...rasa manisnya pon sedang2 aje...

    ReplyDelete
  7. kurma mmg wajib ada..dpt beri tenaga segera

    ReplyDelete
  8. assalam ain, berbuka ngan apa ptg ni, best kurma bertangkai gini, lagi pula byk manafaatnya dgn memkn kurma

    ReplyDelete
  9. kak..Alhamdulillah kak..reski tu kak..

    ReplyDelete
  10. rezeki dibulan puasa......

    ReplyDelete
  11. Salam kak ain..
    Sedapkan kak berbuka dengan kurma....dan alhamdullillah...rezeki akak dibulan Ramadan....:)

    ReplyDelete
  12. "Alhamdulillah..rezeki Ramadhan.keluarga saya berbuka wajib sebiji kurma dulu sblm mknn lain masuk mulut.."

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rzeki ain..dibulan ramadhan ni..buat buka puasa.

    ReplyDelete
  14. Suka berbuka posa ngan kurma..

    P/s: Setiap hari sahur ngan 2 biji kurma.. :)

    ReplyDelete
  15. Saya pun suka kurma brtngkai ni..sedap dan kurang manis.....Alhmdulillah, rezeki di bulan Ramadhan...

    ReplyDelete
  16. kami pun suka mkn kurma....salam kenal..

    ReplyDelete
  17. murah rezeki akak...kurma mmg sinonim dgn ramadhan dan byk khasiat kan =)

    ReplyDelete
  18. akak pun suka makan kurma...klu bnyk pun makanan tetap cari kurma juga..lagipun ia baik utk kesihatan..

    ReplyDelete
  19. sy pun suk asabgat ngan kurma..suami pulak hantu tat kurma..lagi pulak kurma nie bagus..bagi tenaga segera untuk terawih ..

    ReplyDelete
  20. dilla makan kurma ape ntah kt umah mak mertua..ohhh..sedapnye, basah2..

    ReplyDelete
  21. suka sgt mkn kurma walaupun bukan dibulan puasa.. mkn 5 bijik kurma waktu berbuka dah cukup mengenyangkan..

    ReplyDelete
  22. qema pun suka kurma yang tak manis..mmg asik ulang makan kurma je la :)

    ReplyDelete
  23. Masa kak Zai pergi Tesco hari tu jumpa buah kurma yang macam tu,sekarang dah banyak jual kurma yang bertangkai.

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah.. rezeki. Org memberi kita merasa. Berbuka apa tadi ain?

    ReplyDelete
  25. Dulu tak suka kurma tapi semenjak byk kurma yg sedap2 dipasaran mesti gak beli sekotak utk berbuka.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini