23 March 2011

kecil-kecilan jer...

rasenye minggu ni adalah hari paling sibuk...rase macam byk benda yg belum disiapkan...beli tu...beli ini..dah buat check list...ape lagi yang masih berkurangan...ini baru nak buat kecil-kecilan jer...sibuknye mengalahkan buat besar-besaran...

sebenarnye hujung minggu ni nak majlis kenduri sikit...kalau ade rakan2 yg sudi dan berkesempatan sila la dtg kemajlis ini ye...hajatnye nak buat majlis khatam quran  utk rakyat jelataku  itu...bersama 2 org sepupunye dan jugak untuk majlis tahlil buat orang2 tersayang yg telah pergi buat selama2nye didunia ini...

alfatihah... untuk yang telah tiada dan semoga Allah dipermudahkan segala urusannye disana dan semoga rohnye ditempatkan dikalangan org2 yg beriman, aminnnn....

harap-harap semoga majlis tu berjln dengan lancar...
 



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

28 comments:

  1. muga segala urusan yang baik akan dipermudahkan Nya. Amin

    ReplyDelete
  2. Semoga majlis yang dirancang akan berjalan dengan lancar. :)

    ReplyDelete
  3. Kalau dekat mesti kakak terjah rumah ain. Moga segalanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
  4. Kak masak sendiri ke ni?
    semoga majlis berjalan lancar & diberkatiNya.

    ReplyDelete
  5. owh.. nak buat kenduri ke kak ain..
    mesti best dpt berkumpul reramai kan..

    semoga semuanya berjalan dengan baik..

    ReplyDelete
  6. ALFATIHAH..smg roh arwah dicucuri rahmat...amin..

    betul kan klo kita nak buat majlis sure sibuk untuk melancarkan majlis tersebut..ye la, koman2 nak pastikan makan minum cukup dengan tetamu yg hadir..keadaan selesa untuk tetamu menjamu selera..uih, banyak la nak pk kan kak hehe..No harap semoga majlis akak berjalan lancar ye...amin..

    ReplyDelete
  7. nk wqat kenduri w.pn kecil ttp sama dgn yg kita buat besar2ran tu ain..byk prkara yg nk kena uruskan.....moga majlis berjalan lancar...

    ReplyDelete
  8. semoga majlis berjalan lancar kak! maaf tak dapat penuhi jemputan akak, baru dapat "arahan" balik kampung ada kenduri juga ;)

    ReplyDelete
  9. semoga majlis kak ain berjalan lancar..
    kalau dekat nor pergi kak ain hihihi

    ReplyDelete
  10. Salam k.ain..

    Sga majlis k.ain ni bjalan lancar yer, k.ain ramai rakyat jelata, blh la tolong2..hehe..

    nk ke Shah Alam xdpt la, nti2 klu sy g KL blh la sggh rmh k.ain..hehe

    ReplyDelete
  11. semoga majlis berjalan lancar & jayanya...

    ReplyDelete
  12. ohhh...aiseh, jauh sgt, kalu tak boleh tumpang menyelit gak..
    semoga majlis berjalan lancar.

    ReplyDelete
  13. selamat berkenduri ye...
    semoga majlis tu berjln dengan lancar

    :D

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan Ain

    Dah habis kenduri nanti singgahlah kat blog saya http://dangtari.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Kenduri... walau sekecik dan sesimple manapun, ia tetap memenatkan. Apatah lagi yg besar. Tapi bila segalanya berjalan lancar, kepenatan tu hilang macam tu saja...

    InsyaAllah... semoga ia berjalan lancar.

    ReplyDelete
  16. wah bz yer kak...semoga segala urusan dan majlis nanti dipermudahkan dan berjln lancar...amin.

    ReplyDelete
  17. ayu mendoakan agar majlis qatam al quran yang di uruskan oleh ain berjalan dengan lancar.....
    nanti dah sattle update blog yer

    ReplyDelete
  18. Amin..semoga dipermudahkan segala urusan utk majlis tersebut...juga Al-Fatihah kepada Arwah2.

    ReplyDelete
  19. InsyaAllah, moga semuanya berjalan dengan lancar spt yang dijangkakan.Amen

    ReplyDelete
  20. alfatihah..moga semuanya berjalan lancar...kalau duk dekat umah ain..leh join seklai ahaks

    ReplyDelete
  21. Semoga majlis akan berjalan dengan lancar..Insyaallah. Nak masak apa agaknya tu??..

    ReplyDelete
  22. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.

    Al-Fatihah buat yang dah pergi.

    ReplyDelete
  23. "Alhamdulillah....smga apa yg di rancang akn menjadi kenyataan dan majlis berjalan lancar...
    insyaallah.."

    ReplyDelete
  24. Aamiinn.. mudah2an dipermudahkan segala urusan..

    Bestnya nk buat kenduri :) Nak p boleh??hehee

    ReplyDelete
  25. al-fatihah...

    mudah2an dipermudahkan segala urusan..menu apa tuh?

    ReplyDelete
  26. sassalam ain..kecil kecillan pun sibuknya tetap sama..dan penatnya pun tetap serupa..

    ReplyDelete
  27. IM juga nak pi kenduri nih walaupun tak sihat...

    ReplyDelete
  28. Salam Ain,


    Minta maaf sangat2. Plan asal memang nak ke sana dan terus ke rumah emak pulak. Adiq demam + muntah2 dari pagi semalam.


    Jadinya, dua2 rumah pun tak dapat pergi. InsyaAllah kita jumpa lain kali ya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini