21 November 2012

18 tahun sudah...

assalamualaikum...

alhamdulillah...syukur  pada Allah 

 semalam genap usia perkahwinan kami yang ke 18 tahun...
semoga jodoh kami kekal sehingga kehujung nyawa...aminnnn...

ni pulak gambar masa 18 tahun lepas...teriba terasa kecik la pulak..
cuma gambar kad nikah jer...gambar masa bersanding malu nak tepekkan kat sini...sekarang ambikkk makin mengebuzzzz....

ini pulak selepas 18 tahun hidup bersama...hahaha kan dah cakap makin gebuzzz ni pulak gambar masa hari raya tahun ni, pernah jugak tepekkan kat sini hari raya tu hari...alhamdulilah rezeki Allah beri  dikurniakan 4 orang puteri...semoga kami bahagia sehingga akhir hayat...aminnn....




Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

32 comments:

  1. tahniah ain..dah 18 tahun dah ye..moga kekal bahagia dalam limpahan rahmatNya hingga akhir hayat
    -aniversary ain dekat2 ngan kita..kita 18/11...

    ReplyDelete
  2. happy anniversary ye kak ain. muge kekal bahagia hingga hujung nyawa, amin.

    perghh!! kekal muda cun melecun tuh... err, ape rahsia anda? ekekekeke

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun perkahwinan kak ain.. aduh dulu dan kini tetap cantik dan awet muda.. takde gebus nye..cantik adalah.

    ReplyDelete
  4. hepi eniberseri....alhamdulillah..bila tgk kad nikah akk tu br tringat yg saya ni x buat2 lagi kad, yg ada cuma surat nikah jerr

    ReplyDelete
  5. tahniah sis...
    happy anniversary!
    semoga berbahgia hingga akhir hayat...

    u makin hari makin ayu lah sis....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah~
    happy anniversary sis :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah~
    happy anniversary sis :)

    ReplyDelete
  8. happy anniversary akak.. semoga kekal bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  9. Selamat anniversary buat ain dan suami semoga kekal selamanya.

    ReplyDelete
  10. Ain..kiranya Ain kawin umur 22 lah ye..cantik betul Ain masa anak dara..sekarang lagi cantik...:)

    p/s..Sel;amat menyambut ulangtahun perkahwinan.Semoga perpanjangan ikatan sehingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  11. Hepi anniversary,semoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...Dah besar anak2 akk.. Semoga perkahwinan akk kekal bahagia selamanya..Amin..

    ReplyDelete
  13. congratssssss sis..dah 18 tahun..alhamdulillah & akak maintain jek, eh makin bertambah cantikkkk:)) feewittt.. kek ape tu sis? menarikkk!:)

    ReplyDelete
  14. happy 18th anniversary ain dan suami..
    semoga bahagia milik kalian sehingga akhirnya..
    4 puteri penyeri rumahtangga..bonus utk kalian..

    ReplyDelete
  15. SElamat ulang tahun perkahwinan ke 18....!!!! rasa nak jerit je. sbb rasa bahagia dgn kebahagian empunya blog ni...

    Saya, walaupun tak kenal siapa sedari, saya tetap nak doakan moga2 hubungan dgn suami sentiasa baik, bahagia selalu n dirahmati Allah sampai syurga... aamiinnn....

    ReplyDelete
  16. ops... terlupa lagi 1 :
    dh 18tahun berlalu, tapi tetap maintain, malah makin anggun. kalau ada tips, sharing la.... heheheh

    =)

    ReplyDelete
  17. Wahh dah 18 tahun...
    Selamat ulangtahun perkahwinan...
    Moga berbahgia ke akhir hayat
    Brp umur ain masa kawin? Nmpk muda benar...heheer

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..tahniah kak..mg kekal hingga akhir hayat..amin...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah,...mg terus bhgia sampai ke hujung nyawa...amin3x!

    ReplyDelete
  20. Hepi anniversary sis...semoga jodoh kamu bersama kekal bahagia sehingga akhir hayat kamu....In shaa Allah...

    ReplyDelete
  21. happy anniversary kak, moga kekal bahagia hingga akhir hayat...serius ckp akak maintain muda gitu, muka xbyk berubah:)

    ReplyDelete
  22. Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 18...
    Semoga bahagia sentiasa di bawah perlindungan dan rahmat Allah swt.

    ReplyDelete
  23. Nak ulang ucapan Happy Anniversary. Aamiiin segala doa.

    ReplyDelete
  24. tahniah Ain...selamat mnymbut u/tahun perkahwinan yg ke18..semoga kbhgiaan yg dikecapi berkekalan hngga ke akhirnya....

    ReplyDelete
  25. tahniah kak..18thn sudah..ank dara ramai..untung badan...ehehhe..ramai helper...

    ReplyDelete
  26. tahniah akak! jeliter lagi sekarang saya nampak. siyes nih!

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum kak ain..

    tahniah & semoga kekal bahagia hingga akhir hayat dan diberkati allah swt.

    ok jer tengok akak tak gemok pun..malah cute lagi sekarang ni..

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum Ain

    selamat hari ulang tahun perkahwinan yg ke 18

    moga bahagia hingga kr Syurga

    ReplyDelete
  29. hepi anniversary... best nye 4 org anak. smua gegirl.

    ReplyDelete
  30. `HEPI 18TH ANNIVERSARY DEAR`.. semuga berbahagia hingga keakhir hayat..amin..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini