29 November 2012

gembira hatiku....jom teka...

alhamdulillah...
sudah selesai masaalah...masaalah picasa album penuh...
 tak boleh masukkan gambar didlm blog 

kite test yee...

tadaaa...
terima kasih ... Qaseh Honey
dah boleh masukkan gambar...

gambar ape tuu...cube teka apa didalamnya tuu...




**  nak tambah sikit ni...siapa yg tepat ada satu hadiah menanti...sila la teka ye   kawan-kawan semua...

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

31 comments:

  1. Replies
    1. kesuma angsana:
      suka...sukaaaa bangat...

      Delete
    2. kesuma angsana:
      suka...sukaaaa bangat...

      Delete
  2. Alhamdulillah masalah selesai....apa dlm tuu?..henpon laa kot..hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. izan:
      alhamdulilah...dh selesai ble dh msk gambar..

      ala izan salah tu..

      Delete
  3. alhamdulillah...dah selesai masalah
    Nur pun kena juga....

    apa yek dalam tu...suprise

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..dalam tu ade cd kan..kan..hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ain

    Alhamdulillah

    hard disk ...

    ReplyDelete
  6. hihihi.. nak teka .. nak teka
    emmm.. duit syiling
    emmm... kad bermacam kad
    emm....apa mende ekk???

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah settle,
    apa ya dlm tu....external hard disc kot.

    ReplyDelete
  8. ramai btl sahabat2 blogger yg dah smpi limit utk upload gambr ni yer... mujurlah dah dapat di selesaikan.. :)

    ermm... apa yer??? duit kot.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah selesai masalah.Saya teka note book kot.

    ReplyDelete
  10. kegembiraan berganda ye ain..dapat masukkan gambar dan dapat hadiah

    ReplyDelete
  11. Ain...
    kat dalam tu ada tablet ipad kot...he..he..

    ReplyDelete
  12. tahniah..lega sesangat..

    p/s gambar tu diambil dari sisi yang sukar untuk diteka, heee

    ReplyDelete
  13. ramai yg hadapi masalah upload gambar kan..kenapa yer..biasanya kalo petak camtu external hard disk tapi tak pernah plak jumpa casing yg camtu..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum ainnoraini,

    Alhamdulillahhh...dah ok..
    Kak Ros rasa hard disk laaa kot...

    ReplyDelete
  15. ooo dah ok yer, sy xpnh jd sbb tu xtau, munkin sbb sy dah guna 2 akaun email siap2 kot...hehe

    sy nk teka jgk lah k.ain, blh lg ke ni...dlm tu ada set kepit kuku...haha...larikkkkkkk

    ReplyDelete
  16. bagus kan ada tutorial semua..
    kak tu bekas cd atau duit ek hihi

    ReplyDelete
  17. Alhmdulillah, dah sttle msalah..

    Ain..tak tahu nak teka apa..hehehe

    ReplyDelete
  18. ramai yg ada masalah gitu rupanya
    dik akk ingat cover enpon kot? ;p

    ReplyDelete
  19. assalam ain..blog mama pun bermasalah aritu..arini baru lawat ain..pastu cousin mama godek2kan blh uploadkan gambar..hu2x..separuh gambar pun mama dah deletekan..
    bolih mama teka..`i/pad atau tab`?..he2x..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah semua masaalah dah dapat diselesaikan.

    ReplyDelete
  21. dlm tu ada penyepit kuku, penyepit bulu ketiak, dan lain lain

    ReplyDelete
  22. sukanya dia...
    selesailah masalah post gambar2 tu...

    teka-teki tu taknak jawab...
    taknak hadiah...
    (sebenornya taktau...!)

    ReplyDelete
  23. bestkan dah selesai.. ringan kepala hati riang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini