28 February 2012

merapu meraban...

sunyi betul kat opis hari ini tau...semuanya org kat sini ada urusan kerja luar...bos kecik...bos besar pun tak ada...pergi seminar,sekarang ni aku la bos kat opis ni...nak buat apa pun ada sapa yang kisah...huhuhu....

tapi kerja tu kan satu amanah kene jujur baru la berkat dapat duit hasil titik peluh tu kan...ada peluh ke kerja dalam econ ni...tak tahu la kalau kene kerja kat bendang dah lama pitam agaknya...entah2 pengsan terus...

kalau la banyak duit..goyang kaki jer duit ribu riban masyukkk...weiii alangkah bahagianya...boleh gi jalan-jalan setiap bulan...melancong sana melancong sini...tunjuk jer ni dapat tunjuk tu dapat...berangan jer la kou ni ain oiii...

sudah-sudah la tu...sambung la kerja semula cukup bulan dapat duit baru piki apa nak buat yee...

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

27 comments:

  1. hahahaha
    KALAU
    berangan memang besh kak =)

    ReplyDelete
  2. berangan tak kena byr tak pe hahahaha

    ReplyDelete
  3. tu sebab kita kena generate passive income..duit masuk aja walaupun kita sedang bercuti

    ReplyDelete
  4. Berangan bukan kena bayo pun. Betul tak Ain? :)

    ReplyDelete
  5. Sesekali berangan ain. Seronok juga melayan... kadang dgn berangan itulah jadi berusaha gigih ain...

    ReplyDelete
  6. kalau berangan jer mesti nak duit lebih..kalau duit berlebih tu mesti angan-angan jer....hehehe...

    ReplyDelete
  7. saya pon jadi bos jugak ari ni. manager dok kat site sokmo.hihi

    ReplyDelete
  8. kekekeke.. ko lawak la.. jom kita brangan sama2.. hahaha...

    ReplyDelete
  9. kita beranganlah dulu..
    mana tau ada skit2 tempias kat kita..ditakdirkan masa kita berangan, seperti butir2 doa yg mustajab..dan ketika itu pintu langit terbuka...maka diperkenankan doa kita..tak de mustahil ribu raban tu..wei...amin..

    ReplyDelete
  10. Saya berangan jumpe semula jam saya yg ilang tu kak huhu

    ReplyDelete
  11. berangan...berangan...besh..besh...

    ReplyDelete
  12. hehe kalau mcm tu la hidup yang ain kata kan tadi tu rasa nya dalam fairy tales je kot..hehe

    apa apa pun ber imaginasi sekejap memang indah kan..akak pun selalu berangan ni walaupun tahu tak akan tercapai..hemm

    ReplyDelete
  13. sempat lagi kak ain berangan-angan noo..haha..layann je kak, bukan kacau sape2 pun kan..

    ReplyDelete
  14. sesekali baca entry merapu meraban ni pun enjoy gak ye. hihihi.

    ReplyDelete
  15. tapi yg x bestnya bila cukup jer awal bulan..banyak pulak bil yg menjerit...auuuuuwww bilalah nak jd kaya..

    ReplyDelete
  16. lg best kalu bersambung2 berangan tu

    ReplyDelete
  17. tera tan seri mokhtar bukhari yg kaya raya pun still keja ni kan plak kiter khen....hentak kaki nangesssss

    ReplyDelete
  18. Masukkan Kak Azie sekali dlm angan-angan tuh. Kita pi shopping sesama tauuu...!

    ReplyDelete
  19. kalau dtg kerja menimbun2 time tu jugak rasa nk pencen......he...

    ReplyDelete
  20. Kak Zai pun suka berangan tapi insyaAllah lepas tu dapat.

    ReplyDelete
  21. zaman sekolah dulu selalu berangan kahwin ngan anak raja..
    sib baik tak jadi kenyataan..hihi

    ReplyDelete
  22. ehem kalau bos takde..angan2 pun sampai..he2x..

    ReplyDelete
  23. ok la tu.. boring2 kat ofis, minggu lepas kan dah gi jalan2 hehehehehe

    ReplyDelete
  24. kekadang berangan2 ni memang best! hahah

    ReplyDelete
  25. brangan tu best kan kak..tp bila balik alam nyat...telan lio je la dlu kan huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini