23 September 2010

cerita raye lagi...

rase lame betul tak update kat blog ni…menjengok pun kurang, penyakit raye masih ade lagi…hari ini dah 3 hari puasa…puasa ganti yg mane tinggal beberapa hari mase bulan ramadhan tempohari… cepat2 byr hutang senang…tak mau jadi mcm tahun lepas , bile nak masuk ramadhan  baru la ganti puasa...nak citer pasal gi raya lagi ni....
beraya kat rmh anak saudara hubby wangsamaju - kat villa wangsamas....ini baru sampai-anak saudara hubby baru pindah rumah, sambil beraye sambil nengok rmh barunye tu...
nengok hanim tu dgn sepupunye...org beraye dia sempat mandi-manda lagi...ingatkan nak balik  cepat  akhirnye malam baru balik dari rumah anak saudara tu.....
sempat lagi berposing dgn kakak hubby sambil menunggu dia org bersuke ria....muke kite org pun dah keletihan asyik beraye...balik rmh sendiri belum lagi ni...yg baju merah tu yasmen...die kecewa tak bawak baju mandi nak pinjam tak muat....sabar la ye men nanti kite dtg lagi rumah kak ita ye....
ini pun kene paksa...kalau tak... nak beremdam lagi tu...cube nengok dari atas sampai bawah semua pinjam punye...bkn dia kire besar gedobos...janji dpt terjun kat kolam tu....pas tu ade ke hanim  suruh bapaknye beli rumah kat sini pulak....

Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

14 comments:

  1. Cantik le villa kat wangsa mas tu... macam oversea. Tapi tu le.. anak2 kalau dapat jumpa air.. kalau boleh tak nak keluar kolam...

    ReplyDelete
  2. cantik tmptnya..ada kolam lg 2..mmg budak2 selalu mndi lh..he2

    ReplyDelete
  3. salam ain..sama la kita..akak nanti..sabtu ahad..cuti..sambung lagi..isni selasa..habislah..

    ReplyDelete
  4. azmiroy:
    betul tu en.azmiroy..itu kene paksa baru la nak naik atas sebenarnye maknye ni pun..nengok pun mcm best jer...hehehe..

    ReplyDelete
  5. diriku:
    mmg cantik kawasan tu...tempatnye bersih..
    byr maintenance dia pun boleh tahan regenyee...
    sebab ade kolam la anak kite tu suke sgt, nak dtg lagi katenye...

    ReplyDelete
  6. kak erna:
    rezeki jgn ditolak kak erna...org dah jemput kene dtg kan...same la jugak dgn ain..sabtu & ahad ni...cuti masak...

    ReplyDelete
  7. sekamar rindu:
    betul tu...setahun sekalikan...

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Moga awak sihat hendaknya...

    Masih dalam mood raya ker..? Saya ni masih juga berziarah & menerima tetamu

    ReplyDelete
  9. Salam.
    Budak-budak la yang paling suka kalau time raya ni kan? hehe..

    ReplyDelete
  10. Villa wangsamas akak dah pernah sampai..memang cantik dan nyaman tempatnya.

    ReplyDelete
  11. en. razak...
    alhamdulillah sihat hendaknye....
    masih mood raye lagi...esok & ahad masih ade jemputan lagi...

    ReplyDelete
  12. zezabel:
    betul tu...apa tak sukenye dapat duit raye lagi...bertambah2 suka laa dia org tu...

    ReplyDelete
  13. kak wan:
    betul tu kak wan...bersihkan tempat tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini